Inlägg från: nyfikengrön |Visa alla inlägg
  • nyfikengrön

    Idag ska jag iväg o titta på kattungar! Vi ska nämligen adoptera en liten katt har jag bestämt mig för! Har ju min gammelskrutt på 14 år så det blir mysigt med en till, en liten en. Hoppas de kommer överens bara. Har jag tur kan vi hämta hem den på fredag, det passar ju bäst till helgen så man kan vara hemma ett par dagar när den ska flytta in. 12 veckor är de små liven vi ska titta på. Amira är exalterad och hoppas hon kan få bära en (vår katt är öm på magen o tycker inte om att bli lyft och när hon lyfter tar hon alltid under magen så det blir inget kattlyft hemma till hennes besvikelse men förhoppningsvis blir det det nu!)


  • nyfikengrön

    Har varit iväg nu och guuud så söta de var alla små kissarna. Det blev en liten tjej vid namn Ronja som ska få flytta hem till oss på fredag! Hade tittat ut tre tjejer som jag var intresserad av men det var denna tjej som valde mig, hon kom och kröp upp i knät och var så kelig och lugn och fin så då valde jag henne. Namnet hade hon redan men det är fint.

    Här är hon!!


    OZZAN---> Kommer ihåg att du hade två stycken katter, vad hände med dem??

    Denna katt kommer vara innekatt, katten jag har är innekatt också nu när han bor med oss hos mamma brukade han vara ute lite ibland men iom att hon blir innekatt så är han det också.. han kan väl gå ut när vi är hos mamma o så men lilla Ronja får vara inne, lr gå ut i sele.


  • nyfikengrön

    Ylle! Googla och se om det finns nåt katthem i närheten av där ni bor som kan tänkas ta emot katten! Katten jag ska adoptera är från ett sånt katthem, ungarna är ju inte födda utomhus men mamman är en hittekatt som var i riktigt dåligt skick när hon hittades. Så kolla om sånt finns annars hör m polisen och var en god samarit och hjälp den stackars katten.

    Ska bli så härligt med en till liten misse här hemma.


  • nyfikengrön

    Ozz-- hos oss får man bara id bricka m foto om man har anställning.. praktikanter får bara ett passerkort där det står lånekort på.. lite mer fancy ju om ni ser ut som alla som jobbar så det inte står stämplat praktikant i pannan på en när man kommer.

    Usch så tråkigt m dina kissar mina får vara innekatter det är nog säkrast så.


  • nyfikengrön

    Vad fan är det för fel på mig?!

    VARENDA jävla natt under veckorna så ligger jag och försöker kämpa med och vakna till helt döende av trötthet och sen efter en stund tittar jag på klockan och ser att det är ju mitt i natten.. inatt inträffade det runt 3 tiden, ibland är det vid 2 eller midnatt. VARFÖR?!!! Jag förstår inte.. det är varenda jävla natt och det börjar bli så irriterande. Jag kämpar att vakna för jag är helt säker på att jag ska gå upp då av nån anledning, känner mig liksom stressad att försova mig och av nån anledning får jag för mig att det är morgon mitt i natten tills jag efter en stunds kämpande kollar klockan. Det är väldigt jobbigt att ha det såhär.. vad ska jag göra för o sova hela natten utan o försöka vakna mitt i natten?!


  • nyfikengrön
    MyFine skrev 2010-03-12 11:30:16 följande:
    Nyfiken: Är du stressad när du går o lägger dig? Isf kan det bero på det.Och ja, känns lite flashigt att jag får ett alldeles eeeeeeget kort. Visserligen med en bild som inte alls ser ut som mig.. men ändå.
    Jag är nog inte stressad när jag lägger mig men kanske blir stressad i sömnen och det ligger en dold oro att försova mig där och gror som gör att jag försöker vakna.. jävligt irriterande är det iaf. Kanske är mer stressad än jag tror när jag lägger mig..
  • nyfikengrön

    Nu är Ronja här!!

    Vill ni läsa om hur det har gått hittills så gå in i bloggen och läs där!

    Nu fruktsallad och let's dance!


  • nyfikengrön

    Halloj där!
    Sitter här med lilla Ronja liggandes på mig.. hon är så gosig och mysig och kelig det är så härligt med henne. Katterna kommer lite bättre överens nu, gamlingen har varit lite rädd för henne han har fräst när hon varit i närheten och gått undan men han fräser inte längre och bryr sig inte så mkt öht nu de har varit nos mot nos och luktat på varandra utan fräsningar från nån men det var väääldigt osäkert men det tar sig.

    Hon sov hos oss inatt och gosade in sig under hakan på mig, sååå härligt det är en mysig vana vi absolut måste fortsätta med Hon äter och går på lådan så duktigt, fast storkatten äter upp hennes mat om den står framme, så det måste jag fundera hur jag ska göra sen när jag är på jobbet så hon inte blir utan mat.

    Ikväll är det schlager m fruktsallad och mys som gäller.


  • nyfikengrön

    Visst är Anna bra men jag röstade på Darin och Eric Saade men gillade även Salems låt, tror som ni övriga att Anna inte slår nå vidare i Norge sen.

    Ska mumsa i mig det sista av fruktsalladen nu och sen gå och lägga mig, tar lilla missen med mig++++++++ (Ronja ville också skriva en hälsning )


Svar på tråden Oktobermorsorna -04. Igen.