• MyFine
    Äldre 9 Mar 10:42
    26380 visningar
    357 svar
    357
    26380

    Oktobermorsorna -04. Igen.

    He vore väl ändå själve den om vi int kan håll trådn ve liiiiiv.

    Även om vi inte alltid skriver så känns det jäkligt tomt utan den.
    Eller?

  • Svar på tråden Oktobermorsorna -04. Igen.
  • Äldre 26 Mar 22:38

    Har jobbat så mycket denna vecka så jag kan inte minnas när jag gjorde det senast.
     Kör 8 pass på raken men på söndag är jag ledig.

    Imorron kommer mormor/morfar och hämtar barnen och vi ska få en barnledig helg.
    ska gå på restaurang och sedan konsert. Killer Queen. Sambon har vunnit biljetter till konserten.


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Elias & Nelly ♥¸.?°´¯) ♥
  • Äldre 27 Mar 12:03

    linsu: åh, jag blir så avis. barnledig helg. vi har haft EN barnledig natt sen fjompan kom och det var vår bröllopsnatt (då vi var så packade att vi bara däckade nå, knullat har vi ju gjort förr)

  • MyFine
    Äldre 27 Mar 12:14

    Ylle: Ledsen att göra dig besviken, men risken att jag är på smällen är fruktansvärt liten. På gränsen till obefintlig faktiskt. Spiralen sitter som berget, det brukar användas kådis på slutet (bara för att jag är bekväm av mig och vill slippa kladd..) och så har det inte pippats nått på typ 1½ vecka. Och Simon blev nästan lite hysterisk när du skrev sådär på FB igår.

    Anledningen till att jag är så sjuhelvets trött är för att jag kliver upp så okristligt tidigt för att hinna till praktiken i tid... *zzzZzZz*

  • nyfike­ngrön
    Äldre 28 Mar 21:59

    Ozz--- KOFFEINTABLETTER!!!! Jag knaprar dem för att orka med, jag går ju upp vid 5 må-fre och för o orka med så får jag leva på koffeintabletter för o försöka hålla mig vaken...

    Nåja.. imorgon är det en sån dag igen så nu är det bäst jag kryper i säng så jag får sova lite.. måste bara tömma kattlådan först.. uäck.. men nu när de är två som delar låda så måste det göras så mkt oftare..


  • Äldre 30 Mar 21:59

    Puffar lite liv i tråden

    Ingen som har nån meandi klänning att sälja strl 104 el 110? är ute efter en speciell men vet inte vad den hette. Gick i rosa och orange typ medaljong liknande.


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Elias & Nelly ♥¸.?°´¯) ♥
  • Äldre 31 Mar 08:17

    linus. Den har jag inte tyvärr. Bara flera andra i 110/116. Nu senast beställde jag i 122/128 till Sofia, den nya rosa medaljonklänningen. Till mig och tjejerna.

    Skickat iväg Sofia som påskkärring idag. Faktiskt i den gula kakelklänningen med tillhörande sjalett plus ett förkläde över. de skulle äta påsklunc idag och har påskutstyrsel på sig.
    Hon tog också sin barnsopborste till kvast.
    Första gången hon var utklädd till det. Hon vill gå som påskkärring imorgon em också. 
    I em är det drop in fika på hennes avd.


    Sofia 12 okt 04 , 54 min efter bf , Emilia 13 juni 08. 11 dagar före bf. Två igångsättningstjejer...
  • Aros
    Äldre 2 Apr 18:21

    Glad Påsk alla!

    Idag har jag och Agaton varit och sett Draktränaren på bio. En megasuccé!

    Ikväll blir det att fixa i ordning sista med Påskharens Skattjakt. Jag tycker det är lika (minst) kul som barnen. Har ett par kluriga närbilder i år, får se om dem lyckas lösa ledtrådarna. Annars får vi väl ta deras påskägg själva.

    På måndag drar vi till Danmark och Lalandia för lite minisemester. Behöver vi verkligen efter alla sjukor. Har knappt varit friska sen oktober.

    Ha det gott kära trådisar.


    Stolt mamma till Agaton (2004) och Ludvig (2008)
  • nyfike­ngrön
    Äldre 3 Apr 00:21

    Är hos mamma och det är ju som alla andra gånger (need i say more) suck

    Har en unge som totalt vägrar och lyssna så jag blir galen och funderar på hur jag ska klara det här utan att få en hjärtinfarkt snart, har ont i magen hela dagarna när jag är med henne nästan för hon är så jävla olydig och ignorant till vad man säger.

    En liten kattunge som inte är så mysig längre, går runt och piper och är helt vild och hänger i gardinerna och hoppar upp på en vid bordet med sina vassa sylar till klor när man har tunna byxor på sig.. inte skönt. På nätterna så bara piper hon och inatt som var skulle hon prompt spendera hela natten i sängen hos mig och bita i mina örhängen och stå på mig o kurra och pipa så fort jag inte klappade henne typ.. var rätt trött imorse och när jag var upp på toa vid 5 så slängde jag ut henne vilket resulterade i TVÅ katter som praktiskt taget knackade på sovrumsdörren och jag försökte ignorera det in i det längsta tills de väckte Amira halv 7 som gick upp då.

    ojoj.. har inte hängt med här alls på sista tiden, har vart så jäkla mkt med allt och jag har känt mig såååå stressad och funderat på om jag ska bli sjukskriven igen för jag har varit nära o bryta ihop flera gånger

    var i kontakt med soc för o höra om kontaktfamilj men nej vi uppfyllde ej kraven på det.. det var minsann INTE tänkt som nån AVLASTNING till ensamståend föräldrar inte.. jag är ju såå ensam som förälder man kan bli fan. Vi umgås ju aldrig med någon på fritiden, känner ingen i vårt område, jag har ingen kontakt med dagisföräldrarna och den enda som kunde hjälpa mig förr var ju mamma och nu är hon ju för svag för det och vi bara bråkar jämt tycker jag så nån avlastning får jag fan aldrig, och även det gör att det känns som jag ska bryta ihop ibland för jag känner det som att jag inte kan andas nästan.. jag behöver lite tid för bara MIG att få vara helt själv i tystnad nånstans och inte tänka på nånting annat...

    Ja ursäkta mitt långa klagoinlägg men jag ville inte ta detta i bloggen men skriva av mig lite. Ska ta nån dag o försöka läsa lite vad som skett här men nu ska jag äta upp min fruktsallad o krypa till sängs UTAN katter.


  • Äldre 3 Apr 09:31

    nyfiken. Vi skulle ju kunna ta Amira någon dag/natt om du vill.
    Sofia skulle tycka det var jättekul.
    Ledsen att det är tungt nu. kram.


    Sofia 12 okt 04 , 54 min efter bf , Emilia 13 juni 08. 11 dagar före bf. Två igångsättningstjejer...
  • nyfike­ngrön
    Äldre 3 Apr 17:25

    Jag blir galen på min dotter. Jag skäms för henne. Hon var och hälsade på mormors granne men när hon blev tillsagd om nåt hon inte fick göra så blev hon sur och kallade henne rumptutte!

    Hon lär sig så dumma saker på dagis och det verkar som att det är samma tjej som hon lär sig dumheterna av mest. Ska jag prata med fröknarna eller vad ska jag göra?? Hoppas allt går bra med vårt byte sen så hon kommer bort från barnen hon går med på dagis nu för det verkar inte vara snälla barn inte.. Vad sjutton gör man när hon är så himla otrevlig och vägrar lyssna nån gång??

    Hon lyssnar inte på mormor, hon lyssnar inte på mig och det är bara bråka hela tiden pga att hon inte lyssnar på oss ett endaste dugg! 


Svar på tråden Oktobermorsorna -04. Igen.