• MyFine

    Oktobermorsorna -04. Igen.

    He vore väl ändå själve den om vi int kan håll trådn ve liiiiiv.

    Även om vi inte alltid skriver så känns det jäkligt tomt utan den.
    Eller?

  • Svar på tråden Oktobermorsorna -04. Igen.
  • nyfikengrön

    Godmorgon!

    Idag var jag uppe strax före halv 6 och körde lite yoga innan jag gjorde mig klar, igårkväll körde jag 90 min yoga pass m ashtanga yoga! Det var skönt. Idag blev det inte hela programmet på 90 min utan bara de inledande solhälsningarna som det heter.

    Grattis Gonzo till lilla killen i magen!

    Jejdii-->
    Härligt med resa, jag har ju beställt en åt mig och Amira till slutet av maj och jag kommer inte säga nåt till henne om det förrän några få dagar innan heller, det är omöjligt att säga nåt om nåt som är långt fram i tiden och spec nåt roligt.

    Minns när vi skulle skaffa hund när jag var 4 år, de sa inget till mig förrän samma dag, minns att jag tyckte det var så himla roligt och kom så plötsligt Nu fattar man ju att det var bestämt sedan länge bara att jag inte fått veta nå men då trodde jag det bestämdes samma dag bara sådär liksom Kommer ihåg det än idag såväl exakt var jag var när pappa berättade det och hur han skojade om att vi skulle åka och köpa en elefant och det var en solig och fin dag. Vilket minne alltså, vissa minnen sätter sig verkligen med allt som hör till lukt och väder och allt.

    ps. Amira har en jättelös tand i nederkäken och hon är sååååå förväntansfull!!!


  • linus

    Härligt Gonzo!!!!!!!

    Här vaknade Elias 6.45 av gråt och ont i örat.
    Efter lite ipren så gav det sig och nu är han som vanligt... åt massor och på topåpenhumör. Undrar om det var nått tillfälligt bara, el om det är öroninflammation.
    han brukar fortsätat ha rejält ont efter alvedon i vanliga fall och feber samt vara påverkad.

    Nu är han precis som vanligt, leker hoppar studsar. Hmmm.

    På tal om lösatänder, Elias har fått sin första nya tand i nedre käken. han är sååå stolt!
    Och båda framtänderna uppe är lösa.


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Elias & Nelly ♥¸.?°´¯) ♥
  • nyfikengrön

    Linus!! Visst är det roligt nu när de börjar ftanda om de små, de blir så stora ju! Amira har en som är jättelös och en som är lite lös det är båda framtänderna i nederkäken som är lösa. Det tar nog bara nån vecka så tappar hon den första... jag är lika exalterad som hon tror jag


  • linus

    nyfiken ; ja de blir sååå stora direkt ! Elias tappade sin första i höstas och jag har lite fobi för att tappa just tänder , får lite rysningar .. så jag är iof glad att jag inte var med just när den första och även den adra lossnade.


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Elias & Nelly ♥¸.?°´¯) ♥
  • nyfikengrön

    Jag är såå himla nervös inför det här precis som hon är.. längtar lika mkt som hon gör, de blir verkligen sååå stora, småbarnet i dem försvinner liksom iom det här känns d som.. jag blir alldeles sentimental ju


  • Aros

    Gonzo: härligt! Grattis till pojkbebisen i magen. Mysigt!

    Agaton vill ha lösa tänder och känna sig stor. Men ingen än så länge. Han fick ju sina ganska sent också och det brukar ju hänga ihop med när dem tappas. Men minst ett par gånger i veckan så "är" en tand lös hos honom. Tycker som linus så när det väl händer får sambon inspektera.

    Min puckade dumma sambo kollar runt på resor till sin 40 års dag, tycker vi kan åka iväg bara han och jag. Hur får man honom på andra tankar? Hade liksom tänkt ge honom det i present men lite svårt då han själv kollar runt och funderar på att boka och betala själv.


    Stolt mamma till Agaton (2004) och Ludvig (2008)
  • ica003

    Joel är också sen med tänderna och längtar efter att få lösa...men jag var nästan  7 när jag tappade första (maken vet jag inte) så han kanske får vänta...


    Gonzo> Härligt med ultraljud och grattis till lillkillen
    Vet själv inte vem som bor därinne men igår kände jag sparkar i handen *lycka*
    Ha det gott allihop!
    En prins (041013), en ängel (070214-070413) och ett pyre i magen (BF juli)
  • nyfikengrön

    Aros-- Amira var väldigt sen med att få tänder! Hon fick första tanden när vi var i tunisien på semester i aug året hon blev 1 år, hon var alltså 10 månader då första tanden behagade titta upp men hon har ändå två lösa framtänder nu trots att hon fick tänder så sent.

    Ica--> Så härligt med sparkar inifrån Ska ni ta redda på om det är pojke eller flicka som huserar där inne?


  • MyFine

    Ohmygooooooood vad trött jag är. Kommer säkert att somna på soffan 20.15 idag oxå. Jag som har minst 3 serier som jag måste se. Idag.
    Är inte van att kliva upp såhär tidigt... *zZzZzzzZz* Jag vet att det är några i tråden som får kliva upp ännu tidigare och just nu tycker jag extra mycket jävla synd om er. Fattar inte att ni lever efter kl 18. Känner mig som en zombie.
    Meeeen, det är skoj att praktisera! Eller för det mesta iaf. Lite mindre när man går in till den söta tanten som man bara väntar på ska ha somnat in till nästa gång man kommer dit.
    Nå. Jag kan ju inte vara så naiv o tro att det inte ska kolavippa en endaste under mina 5 veckor där.

    Neej, nu ska jag duscha och sen hoppas att jag kan hålla mig vaken en stund till.

  • Ylle

    alltså. jag dör.

    är era oktoberungar helt uppåt väggarna flippade och labila ibland och kommer med anklagelser om att de inte är lika älskade som småsyskon osv? fjompan hade nyss värsta utbrottet efter att hon gått in i min arm och sen hävdade att jag slagit henne, vilket fick mig att flippa och säga saker som att det där var det elakaste man kan säga till en förälder (ok, kanske överreagerade jag där men det kändes så hemskt att höra "du slog mig - med flit"). sen flippade hon över att hon skulle kissa efter hon borstade tänderna för det ska man tydligen bara göra före, annars går världen under.

    herregud. sen däckade hon, helt slut.

    jag känner som inte igen hennne. hur gör ni när de är allmänt otrevliga och provocerande? älskar mer eller säger ifrån eller kanske en kombination? naturligtvis känns det som att det är mitt fel, jag har varit allergisk, förkyld och trött och allmänt sur sista veckorna men nu har jag skärpt ihop mig. DÅ kommer hennes reaktion.

    jag känner mig manad att ta en vända i anna walhgrens bok.

Svar på tråden Oktobermorsorna -04. Igen.