• Äldre 12 Mar 08:18
    32323 visningar
    579 svar
    579
    32323

    Bebisar födda oktober 2007, del 11

    Här pratar vi vidare om våra små troll som föddes i oktober 2007{#lang_emotions_heart}, om deras syskon, om ev nya syskon och allt mellan himmel och jord!!! Välkomna nya som gamla !!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11
  • Äldre 12 Mar 08:32
    #1

    Bara jag som hittat hit än. Jag har bokat tid hos bvc nästa vecka, så får vi se vad hon säger. Jag har ju fotograferat prickarna så hon kan se på ett ungefär hur det ser ut.

    Om man känner själv att man mår dåligt över sin mage så är det absolut värt en bukplastik. Syrran gick upp över 40kg med första barnet, nu är hon supervältränad pga hennes jobb, men har ff magen kvar. Även hon funderar på operation.
    Själv skulle jag vilja göra mina bröst! Ha ha det trodde jag aldrig att jag skulle vilja, men efter att ha fått barn så gick de från små till obefintliga. Eftersom jag är smal i övrigt så känner jag mig fruktansvärt okvinnlig. Men det får vänta om vi ska ha fler barn, & då vill jag ha en liten kupa.

  • Äldre 12 Mar 08:40
    #2

    Ja det där m att kroppen förändras på det ena eller andra sätter efter en graviditet e inte roligt!!! Mina bröst har alltid varit hängiga (ännu hängigare efter alla barn) men dom känner jag att jag kan fixa till i en bra B-H, hade jag däremot inte haft några bröst så hade jag nog oxå fixat dom!!! Men som du säger till en b kupa, inte till dolly parton !!! Hade en tjej igår född -91 som redan innan hade b-kuppa och hon la in 400 gram i varje bröst, tror hon kommer att ångra det ganska snart, om inte annat så kommer hennes rygg att göra det....läkaren var emot det tom, men hon va envis som en gris!!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Äldre 12 Mar 08:51
    #3
    Måste bara berätta vad min Elvis sa här om dagen....han långtår och pektår på båda fötterna sitter ju ihop med simhud, den ena foten mer än den andra....han pekade på den foten som sitter ihop mer och sa "den e fast", sen pekade han på den andra foten och sa "den funkar"!!!  Gulligt va????
    Mamma till 4 underverk!!!
  • Äldre 12 Mar 09:14
    #4

    Härligt F4!

    Line, ja det är ju så tråkigt... Även mina bröst är tråkiga men jag tänker som F4 att dom kan jag få snygga i en behå, men magen går lixom aldrig att dölja... Jag har köpt såna där trosor som ska hålla in magen, men dom bara korvar ner sig och då ser jag än värre ut =/

    F4, haha vad gulligt sagt

    Det kommer så många roliga ord ur der smås mun. Jonna sa häromdagen när jag frågade om hon ville ha korv och makaroner till lunch, självklart sa hon och jag brast ut i ett skratt.... Vart hon har hört det ordet har jag ingen aning över, haha.

    Trazzlan, ja det är så hemskt =/ Det känns lite som att när Jonna har blivit biten så håller dom pojken borta ifrån henne så mkt det går, men så blir nån annan biten och då plockar dom bort honom från det barnet och så går det runt, så alla får sin beskärda del av bett, men inte varje dag som tur är =(


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Äldre 12 Mar 10:45
    #5

    Kommer in och vinkar lite. Har försökt läsa ikapp lite i andra tråden och nu här om husköp, spökerier, bett och prickar.

    Är lite fullt upp och som vanligt är det bloggarna som får mest uppmärksamhet...

    Min lilla gosa har blivit av med sitt gips nu och haltar runt.

    De har även beslutat att flytta upp henne en avdelning på dagis före flera av de äldre barnen där då hon är mer mogen än de och kommer att ha mer utbyte av att gå med de äldre barnen. Nackdelen är att hon då kommer gå ihop med storebror till i augusti då han flyttar upp en avdelning.

    Hon tycker i alla fall att det är kul!

    Lillen växer så det knakar. Igår chockade han mej med att gapa vid matbordet!!!

    Han har även han börjat bubbla massa ord. Mamma, Babba, eeej, tutte å puppe säger han. Kryper gör han liiite, men sitta själv på golvet fixar han inte än.


  • Äldre 12 Mar 19:28
    #6

    En hel massa nytt i bloggen, bland annat en ny fotoutmaning där dagens tema är IS i alla former...

    Nu raggar jag deltagare, har du en blogg och några fina, roliga, härliga eller gräsliga bilder på is så kom och joina Shannara's SaturdayMix.

    Kram!


  • Äldre 12 Mar 19:51
    #7

    Jag är här oxå...

    Konstaterar lite suckigt att vi nog inte kommer att ha råd med huset..

    men men...

    det är tur att vi har ett boende vi trivs med redan så att man inte känner att man längtar ihjäl sig och mår dåligt över att man inte kan köpa det.

    majsan - det är huset på höjdvägen 7 (jonny skoghammars pappa om du vet vem det är)

    Shannara
    - skrattade hjärtligt åt din fina blöjbytar manual i bloggen =D
    Man kan inte dressera katten till att hjälpa till med blöjbytet??!
    Skönt för lilltjejen att komma ut ur gipset!

    line- håller med dig ang brösten. trodde aldrig jag skulle vara FÖR en bröstoperation, men efter Edward så har mina bröst som var små innan krympt ännu mer. Är rädd att det bara blir två bröstvårtor kvar om man skulle få ytterligare en unge sen dessutom!!


    Edward 071006 - mammas prins
  • majsan­801
    Äldre 12 Mar 19:56
    #8

    Solokatt visst vet jag vilket hus det är. Ligger ju kanon bra. Surt att det blir för dyrt.

  • tussim­amma
    Äldre 13 Mar 07:48
    #9

    Fast jag tycker ju det är trist att man känner att man behöver operera sin mage o bröst efter att man fått barn. Missförstå mig rätt jag förstår er. Har själv en som jag kallar "cykelring" runt magen trots att jag tränar kondition 3ggr/vecka o har ingen övervikt. Inte roligt. Och jag vet att det eg är väldigt lite efter 4barn.
    Det är själva livet som är trist. Att man upplever det som ett problem att kroppen ändrat o blivit som den blivit. Äh ni fattar. Titta på fattiga öststatsgummor hur hängiga de är. Men då är i princip alla det- kanske man då har lättare att acceptera läget.
    Sen är jag osäker på om jag tycker att det är befogat med sjukledigt  med lön efter ett skönhetsingrepp. Svårt.

    I övrigt så tycker jag faktiskt inte de kan låta ett barn som är sådär bitigt gå kvar på en vanlig avdelning.
    Ja jag vet det är ett litet oskyldigt barn. Men de andra barnen då? Bort med barnet till en dagmamma, eller annan vårdare tills han slutar bitas. Detdär går ju för långt!! Jag skulle bli jättearg!
    Min son fick sluta kyrkans barntimmar för att de inte hade händer m. honom. Dvs han spottade på de andra barnen. Skitäckligt ja. Men det blev inga ärr. Ja det var inte kul att han fick "kicken" men jag accepterar det. Överlag har jag svårt att förstå varför tio barn ska lida pga ett barn. Som exempel.

  • majsan­801
    Äldre 13 Mar 08:27
    #10

    Jag är faktiskt nöjd med min kropp har ingen hängmage och inga hängiga bröst alls. Dock har jag ju "bara" fött 2 barn än haha. Men däremot är jag för rund fortfarande har ca 5kg som jag skulle vilja gå ner. Ska verkligen försöka motivera mig nu till bröllopet men attans så svårt det är när man har en dotter som aldrig sover. Tröttheten lamslår mig helt och så äter jag godis och cola för snabb energi. Vet att det är helt fel men orkar inte mycket annat. Men nu när solen kommer fram ska jag ta mig i kragen.

Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11