Inlägg från: PialenaOskar |Visa alla inlägg
  • PialenaOskar

    Vi som älskar Villervalla- del 8!

    härligt med ny tråd så den inte försvinner med alla villervalla-experter  :)

  • PialenaOskar

    Hej allihop!
    Är det ngn som har bild på nån filt från villervalla ? Är lite sugen på en ny till våren man kan ha över i vagnen om de blåser el så. Men jag har aldrig sett ngn IRL tror jag. Vore kul o se en innan man bestämmer sig.
    Den med svart dotstar på ena sidan o turkos dotstar på andra verkade ju fin.

  • PialenaOskar

    Hej allihopa!
    Är det någon som kan hjälpa mig att hitta till villervalla-butiken i gbg ?
    Jag ska dit i morgon. Hittar inte så bra i gbg i övrigt så jag skulle behöva en beskrivning.
    Jag har läst här el i nån äldree tråd tidigare om vägbeskrivning dit men nu när jag själv behöver så hittar jag den inte.
    Hoppas ngn kan hjälpa mig så jag kan shoppa lite i morgon.
    Ha det bra!

  • PialenaOskar
    winters skrev 2010-07-26 17:19:51 följande:
    De ligger i Haga, väldigt nära varandra, har för mig att det är på samma gata, pararellgata till Övre husargatan där Handels ligger. Om du kikar på hitta.se, eller på deras hemsida ska du nog kunna hitta dit.
    Tack snälla ! Hann aldrig in här o läsa svaren innan vi åkte. Men gjorde typ som du sa. Ringde svärmor som hittade adressen sen hade vi kartbok i bilen :) Köpte iaf en body till bebis o tröja till sonen :) Synd att höstkläderna inte kommit när jag för en gångs skull va i gbg.
  • PialenaOskar

    Jag har oxå sett strumporna :)  Är det idé att hålla utkik i helgen alltså? Brukar de uppdatera även då? Isf får man ju hålla koll :)

  • PialenaOskar

    Antar att ni sett det nya för idag? Fina ränder tycker jag !  Glad
    Kommer multiranden bara i velour tror ni??  synd isf. Tycker den ser så pösig ut på pojken som har tröjan. Klänningen är isf finare.
    Ska handla så fort jag ser detta. Vill ha en mutilrand men gärna i trikå.
    Hoppas ngn shoppar o lägger upp i bildtråden så man får se hur klläderna ser ut Glad

  • PialenaOskar

    nu finns mössan på hemsidan :) och vantar oxå. synd att den inte är i trikå tycker jag. Påminner för mkt om den min pojk hade från POP förra vintern. Får se om jag beställer en iaf.
    Önskar att ngn kunde bställa hem lite, fota, o lägg upp i bildtråden så man ser hur grejerna ser ut Flört

  • PialenaOskar
    sarsparis skrev 2010-09-18 07:26:57 följande:
    Nån som vet om den multirandiga med svart botten finns i trikå tröja? ser ut som att det bara finns i velour.

    Återigen tycker jag att villervalla totalmisslyckats med deras färgval av tröjor. likadant var det inför våren. jag som alltid gillat villervalla, men just nu kan jag inte tänka mig at köpa nåt, eller jo den mulitirandiga om den finns i trikå.
    vet inte vilken du menar som har svart botten. så svårt o se tycker jag när ränderna är lika tjocka. Men det verkar ju finnas tre olika multiränder. en i velour o två andra i trikå (med samma färgkomb.  som den med ringar & stjärnor) Den som är på bild under velour-kläderna har jag bara sett i velour på bild så tyvärr kommer den kanske bara i velour då.
    Jag väntar på den i tråkå innan jag beställer. Ngn som vet hur länge man kan behöva vänta? strumporna har ju redan kommit.
  • PialenaOskar
    Ia Y skrev 2010-09-18 20:42:35 följande:
    Jag mailade dem om den tröjan häromdagen. Fick ett luddigt svar om att det var svårt att säga vilken dag den kommer men att jag skulle hålla utkik på hemsidan nästa v. Hoppas du blev klokare av det ;)
    Okej, tack så mkt för svaret. Lite luddigt av dem ja. Men de brukar väl bara kunna säga vilken v. och sen får man räkna med att det tar nån v extra. :) tråkigt tycker jag. Har ju tänkt köpa fingervantar o mössa sonen behöver ju dem nu så hoppas tröjan kommer snart så jag slipper frakten två ggr.
  • PialenaOskar

    Hejsan!
    Synd att multiränderna inte kommit in denna veckan heller.


    Ngn som vet hur den med turkos rand kommer se ut? Flickan som spelar gitarr under fliken "denim" har ett par strumpbyxor som jag tycker är snyggare än tröjan som flickan som sjunger  bredvid har. Den ritade bilden på strumbyxorna stämmer ju tyvärr inte med bilden på flickan så antagligen är det väl den ritade bilden och bilden på tröjan som stämmer ? el hur brukar det vara?  (strumpbyxorna har två blå ränder på bilden) Scarfsen som flickan har är ju oxå bara en rand. Attans det är nog bara fel på strumpbyxbilden då ?  vet att det var så med ränderna på vårkläderna oxå. Att det var fel på ngn bild alltså.

  • PialenaOskar

    Griffelfot- vilken fin bild på modellen :) Passade så bra i tröjan. Vilken strl har han på kläderna? Storlek på killen?:)


    Jag funderar på om jag ska beställa 86 el 92 till sonen nu. Han har 86 som sitter fint nu men frågan är ju hur mkt större 92 är. Han kan ha 92 från lindex.

  • PialenaOskar

    Tänkte bara meddela att jag pratade med en tjej på villervalla igår (för jag hade fått hem fel tröja) Passade då på att fråga om multirand-tröjan. Den skulle komma till Sverige nästa vecka så hon trodde att man kunde beställa den i v. 42 nån gång. SUCK! Ja kläderna kommer ju verkligen sent! Men den som väntar på nått gott.... ;o)

  • PialenaOskar
    Skrattandefinelinan skrev 2011-02-27 11:02:07 följande:
    Vad tror ni om storleken på canvasbyxorna jag köpt?
    Gibson är 94-95 cm lång och byxorna är i stl 98. Tror ni de räcker hela sommaren, eller ska jag byta till 104? De är ju för långa redan, men är de tillräckligt för långa? =)

    La in en bild i bildtråden så ni kan kolla hur de sitter.

    Nu får ni andra också handla lite villervalla så jag slipper bli ensam i bildtråden...=)
    Vilka fina kläder du köpt. galen du är som tar alla färger på byxorna ;o)
    De ser jättefina ut. Som nån annan skrev så kan man ju lättare gå upp i strl när det är dragsko nertill. Vet inte hur pass tjock din kille är i midjan. Men min kille är ganska smal (blev 2år 27jan) och ca 86 lång bara. vilken strl ska jag ta tro. Vågar jag ta 98 el ska jag ta 92?
    Det var jag själv som mätte honom lite snabbt när vi var på bvc med lillasyster så jag vet inte riktigt hur "rätt" jag mätte. Men han kan ha 86 i mys-velourisan från villervalla fortf o har 92 i de flesta andra byxor från lindex  några av dem börjar bli små.
    Hur är de i midjan?
Svar på tråden Vi som älskar Villervalla- del 8!