• AasaC
    Äldre 19 Mar 07:48
    6212 visningar
    55 svar
    55
    6212

    Vi med barn födda år 2000!

    Här är en fortsättningstråd för oss som har barn födda-00. Jag har dock ingen aning om vilket nummer i ordningen denna är. {#lang_emotions_undecided} Alla är ju dock välkomna hit ... även om du inte varit med i någon tidigare tråd. Bara du har ett barn som är fött år 2000. {#lang_emotions_smile}



    VÄLKOMNA!


    children holding hands playing game red rover animated gif
  • Svar på tråden Vi med barn födda år 2000!
  • solfro­st
    Äldre 22 Mar 10:59
    #31
    AasaC skrev 2010-03-22 10:57:08 följande:
    Ja, det är roligt att de är så jämngamla. Men så är ju föräldrarna en hel del äldre än oss också ... mamman är 8 år äldre än mig (4 år äldre än min man) och pappan är typ 15-16 år äldre än mig, tror jag. Egentligen så tror jag nog de flesta föräldrar vi umgås med är äldre än oss ... men det gör inte så mycket. Tycker nästan man har mer gemensamt med de som är äldre ... åtminstone om de har jämgamla barn. Det har väl kanske mer blivit så att man sökt sig till folk med barn i samma ålder som barnen ... och då har det väl blivit så att föräldrarna oftast varit lite äldre.Så mycket andra vänner sedan tidigare har vi ju inte ... särskilt inte här ... eftersom vi flyttat ... och då blir det ju så att barnens vänner familjer blir våra nya vänner.
    Det är sant, jag är nog den ända i min gamla umgängeskrets som har en -00a...sedan fick de barn vid -04ca...
    små barn små bekymmer...stora barn större bekymmer...
  • AasaC
    Äldre 22 Mar 11:12
    #32
    solfrost skrev 2010-03-22 10:59:10 följande:
    Det är sant, jag är nog den ända i min gamla umgängeskrets som har en -00a...sedan fick de barn vid -04ca...
    Ja, jag är nog också rätt ensam om att ha så gammalt barn. Vi hade klassträff-03, när jag väntade dottern ... och då var vi 4 stycken (av 27) som som hade barn ... fast jag var den enda som då var inne på mitt andra barn. Hon som fick barn först (året före mig) har fortfarande bara 1 barn.
    Nu har jag ju en del gamla klasskompisar på Facebook och har ju då sett att de NU har börjat skaffa barn. Eller ... vissa började väl för typ 4 år sen.
    Ändå har jag väl egentligen inte varit någon extremt ung mamma, men till Viktor har jag ändå oftast känt mig som en väldigt ung mamma eftersom andra föräldrar oftast varit så mycket äldre.
  • solfro­st
    Äldre 22 Mar 11:15
    #33
    AasaC skrev 2010-03-22 11:12:23 följande:
    Ja, jag är nog också rätt ensam om att ha så gammalt barn. Vi hade klassträff-03, när jag väntade dottern ... och då var vi 4 stycken (av 27) som som hade barn ... fast jag var den enda som då var inne på mitt andra barn. Hon som fick barn först (året före mig) har fortfarande bara 1 barn.Nu har jag ju en del gamla klasskompisar på Facebook och har ju då sett att de NU har börjat skaffa barn. Eller ... vissa började väl för typ 4 år sen. Ändå har jag väl egentligen inte varit någon extremt ung mamma, men till Viktor har jag ändå oftast känt mig som en väldigt ung mamma eftersom andra föräldrar oftast varit så mycket äldre.
    Nä jag har inte heller sett mig som en ung mamma:) Men först nu har det börjat drösa in ungar hos de flesta. och då är jag på mitt 3e:)
    små barn små bekymmer...stora barn större bekymmer...
  • Äldre 24 Mar 13:32
    #34

    Min älskade -00:a har en liten diagnos eller typ "syndrom" på ADHD och ska gå i en mindre klass utöver sin ordinarie. 50/50...så hon får arbetsro och kan klara av skolan bättre än idag.

    Det har varit jobbigt och är jobbigt mellan varven..inte helt lätt att ta in att ens barn har ett "dolt" handikapp men vi har ju endå förstått att något varit tokigt sedan hon var i 3-4 års åldern.

    Dock ser jag ljust på framtiden då detta är något man kan leva med och klara av livet galant.

  • solfro­st
    Äldre 24 Mar 14:17
    #35
    The past is now skrev 2010-03-24 13:32:46 följande:
    Min älskade -00:a har en liten diagnos eller typ "syndrom" på ADHD och ska gå i en mindre klass utöver sin ordinarie. 50/50...så hon får arbetsro och kan klara av skolan bättre än idag.Det har varit jobbigt och är jobbigt mellan varven..inte helt lätt att ta in att ens barn har ett "dolt" handikapp men vi har ju endå förstått att något varit tokigt sedan hon var i 3-4 års åldern.Dock ser jag ljust på framtiden då detta är något man kan leva med och klara av livet galant.
    VAd roligt! eller...jag menar våran med:) Vi håller på med utredning just nu och väntar på diagnos.
    små barn små bekymmer...stora barn större bekymmer...
  • solfro­st
    Äldre 24 Mar 14:20
    #36

    Jag är så j-la arg idag. Vi har lite tragg med busschaffören och har haft det sedan start.
    Men så har hans chef sagt att han ska följa med dottern över vägen tills jag ringer in till dem och säger att han inte behöver det mer.
    Men nu håller han på att tjata på henne varje dag att det ska bli skönt när hon fyller år för då behöver han inte följa med henne!
    Jesus vad arg jag skulle bli om han lät hennme gå över utan att informera mig innan! Han får väl släppa av henne på rätt sida då som 2 bussen gör!


    små barn små bekymmer...stora barn större bekymmer...
  • annki7­2
    Äldre 1 Apr 09:44
    #37
    solfrost skrev 2010-03-24 14:20:45 följande:
    Jag är så j-la arg idag. Vi har lite tragg med busschaffören och har haft det sedan start.Men så har hans chef sagt att han ska följa med dottern över vägen tills jag ringer in till dem och säger att han inte behöver det mer.Men nu håller han på att tjata på henne varje dag att det ska bli skönt när hon fyller år för då behöver han inte följa med henne!Jesus vad arg jag skulle bli om han lät hennme gå över utan att informera mig innan! Han får väl släppa av henne på rätt sida då som 2 bussen gör!
    H*n kanske ska byta jobb och inte köra på små barn!!!  Dålig stil att gå på din dotter sådär!

    Nu är våren här, visst är dte skönt!!!! blommor börjat komma upp lite var stans, snön är nästan helt borta och djuren i skogen börjar röra sig mera, idag på morgonen hade vi 2 rådjur utanför köksfönstret....=)

    Glad Påsk till er alla!!!!
    Mamma till 4 söner och en dotter
  • La Lola
    Äldre 1 Apr 09:45
    #38
    annki72 skrev 2010-04-01 09:44:09 följande:
    H*n kanske ska byta jobb och inte köra på små barn!!!  Dålig stil att gå på din dotter sådär! Nu är våren här, visst är dte skönt!!!! blommor börjat komma upp lite var stans, snön är nästan helt borta och djuren i skogen börjar röra sig mera, idag på morgonen hade vi 2 rådjur utanför köksfönstret....=) Glad Påsk till er alla!!!!
    Våren?
    Alma var på utflykt i förrgår. De åkte snöskoter på isen o madrass i en stor pulkabacke.
    Här kommer snön inte att försvinna förrän i slutet på denna månad.
    *mamma till Alma 9 år (-00) och Hedda 1 år (-09)*
  • annki7­2
    Äldre 1 Apr 13:02
    #39
    La Lola skrev 2010-04-01 09:45:54 följande:
    Våren? Alma var på utflykt i förrgår. De åkte snöskoter på isen o madrass i en stor pulkabacke. Här kommer snön inte att försvinna förrän i slutet på denna månad.
    hehe ja så olika det kan vara i vårt avlånga land
    Mamma till 4 söner och en dotter
  • La Lola
    Äldre 1 Apr 13:55
    #40
    annki72 skrev 2010-04-01 13:02:11 följande:
    hehe ja så olika det kan vara i vårt avlånga land
    Ja...fast för 2 timmar sen så ösregnade det!
    *mamma till Alma 9 år (-00) och Hedda 1 år (-09)*
Svar på tråden Vi med barn födda år 2000!