• nevadita

    Vi som plussat efter IVF i mars/april 2009

    {#lang_emotions_sunny}
          vår fina tråd fortsätter!!
                                                   {#lang_emotions_sunny}
    ..?:*¨¨*:?..♥..Krumelura..♥..?:*¨¨*:?..
  • Svar på tråden Vi som plussat efter IVF i mars/april 2009
  • kajsamupp

    Monamona: Ha ha, eskimåer.. det har jag inte hört att de kallas Vore väl väldigt skoj om vi kunde stöta på varandra där i öst. Vi har ju ändå släkten på nästan samma ställe och barnen är ju trots allt släkt

  • Hoppas på mirakel

    Nu är jag ruvare till en fin fin blastocyst Glad. Fick även tre blastisar till frysen med några färre celler i. Problemet för oss verkar inte vara att få fram bra embryon utan att få dem att fästa. Så nu börjar den svåraste perioden.

    Hoppas att ni har en skön helg.

  • ÖnskanS

    Hoppas: Å vad spännande, grattis till ruvarstatus!!! Jag följer er med spänning och håller tummarna HÅRT!!! Kram och lycka till

  • Turbomamma
    Hoppas på mirakel skrev 2011-05-08 19:14:02 följande:
    Nu är jag ruvare till en fin fin blastocyst Glad. Fick även tre blastisar till frysen med några färre celler i. Problemet för oss verkar inte vara att få fram bra embryon utan att få dem att fästa. Så nu börjar den svåraste perioden.

    Hoppas att ni har en skön helg.
    Åh, vad kul och spännande. Nu håller vi såklart tummarna stenhårt, stor kram och stort lycka till!

    Känns som om det händer mycket nu med dagisstarter och syskonförsök.

    Megamuppen o Monamona: Får min sambo som han vill så kanske jag sällar mig till ert sällskap i höst. Själv känns det just nu som om jag vill vänta några år minst...
     
    Själv ska jag försöka skriva jobbansökan ikväll. Börjar ju dra ihop sig och det vore rätt skönt att iaf ha en plan för vad man ska pyssla med i höst. Springa heltid på akuten känns just nu inte så lockande...
  • kajsamupp

    HOppas: Jag håller tummar och tår jag med!

    En fråga: Vad har ni för tankar kring om vi skapade en medlemsgrupp? Jag har inte kolla så mkt vad det innebär, men vet att det vi skriver då inte kan läsas av andra och det tycker jag skulle vara skönt..

  • Ammiz

    Håller med, lät som en bra idé med medlemsgrupp!

    Spännande, spännande med syskonförsök. Håller tupparna för dig hoppas!

    Vet ni förresten vad reglerna är ang sparade embryos? Kasseras de efter fem år eller kan man få dispans från det?

    Är ju bara två år kvar som gäller för våra 6  (tror jag, eller var det 6 vi hade innan vi tinade ett som blev Agnes, jaja, spelar ingen roll här) som vi har kvar. Kan inte låta bli att tänka på dem ibland och känna att det är onödigt att de inte kommer till nytta. Speciellt som det kan bli så fina barn av dem . Men jag vill verkligen få vara gravid. Åh, svårt. Min största rädsla här är att det ska visa sig att jag inte kan göra barn och att det då ska vara för sent, att dessa redan är kasserade. Och om jag föder ett barn så skulle jag vilja ha dem kvar som möjlighet till eventuell trea.

    Vi funderar på fjällsemester i år! Bo på fjällstation och gå (kortare) dagsturer med Agnes på ryggen så mycket hon går med på det.

    Har varit så trött ett tag och en Stockholmstur har inte lockat, men nu är jag sugen på att träffa er! Kan vi få till något nästa vecka?

  • kajsamupp

    Ammiz: Svårt det där med syskonförsök för er när ni båda kan bli gravida.. Hur många år har ni på er, rent åldersmässigt? Kanske hinner ni med tre? Vi är lediga torsdag och fredag nästa vecka och ses gärna. Rådsparken i Huddinge är ett paradis med lekpark och djur, men risken är ju att alla barnen springer åt olika håll så vi vuxna inte hinner ses..

    Jag kollar upp det där med medlemsgrupper!

Svar på tråden Vi som plussat efter IVF i mars/april 2009