• nevadi­ta
    Äldre 19 Mar 16:09
    55689 visningar
    1312 svar
    1312
    55689

    Vi som plussat efter IVF i mars/april 2009

    {#lang_emotions_sunny}
          vår fina tråd fortsätter!!
                                                   {#lang_emotions_sunny}
    ..?:*¨¨*:?..♥..Krumelura..♥..?:*¨¨*:?..
  • Svar på tråden Vi som plussat efter IVF i mars/april 2009
  • Äldre 8 Apr 16:01
    #81

    Ah, just det, angående det där med å sitta själv. Alva gillar och kan nästan sitta själv men ofta blir det som du beskriver, megamuppen, att hon faller framåt mot sina fötter. Händer då också att hon kräks lite om hon är nyammad. Magen som plattas till antar jag.

    ÖnskanS: hur går det med hoppgungan?

  • Önskan­S
    Äldre 8 Apr 17:05
    #82

    Ammiz och Megamuppen: Vilka duktiga bebisar som kan snurra, här känns det långt ifrån att snurra från rygg till mage, men åt andra hållet går det bra =)

    Megamuppen sitter också gärna med hjälp av mig, hamnar ofta också rätt dubbelvikt men verkar gilla det så är nog ingen fara. Sitter rätt bra i matstolen nu också och det är ju praktiskt när vi börjat ge gröt. När man försöker dra upp henne i händerna till sittande nu försöker hon oftast komma ända vägen till stående direkt, det är tydligen roligare

    Har Trollat, jippy, hoppas mfl hittat hit till den nya tråden någon gång eller tappade de bort oss då? Någon som har koll? Kanske ska bjuda in dem på nytt i så fall...

    Monamona: Den gillas fortfarande mycket! Var till mina föräldrar i måndags och då fick hon "hoppa" igen och hon blir verkligen helt tokig av att sitta i den Blir så stolt att hon kan "stå" och "gå runt" helt själv...

  • Äldre 8 Apr 21:26
    #83

    Önskans: Hur bjuder man in dom? Jaa, du menar skicka mail via fl?

    Önskans och Monamona: Så era bebbar rullar alltså från mage till rygg..?? Det har jag försökt lära K i en månad men hon vägrar fatta..

    Imorgon är det begravning så vi far uppåt på morgonkvisten coh tar Ikea på vägen. Så då är det adjö farmor och välkommen stolen.

  • Äldre 8 Apr 21:31
    #84

    Hej, jag är kvar (fast är bara inne på FL väldigt sporadiskt för tillfället). Det har varit förkylningar, diverse släktkalas och en dålig bebis (som vi nu har insett har komjölksproteinallergi) så jag får erkänna att jag inte riktigt prioriterat datorn. Allt är dock mycket bättre nu och en korrekt diagnos gör tillvaron otroligt mycket enklare (och killen mycket gladare - inte konstigt att hans mage aldrig kom igång..).

    Så roligt att läsa om alla i alla fall och det går verkligen framåt med barnen måste jag säga! Vår son är riktigt lat och visar inte minsta intresse av att vända sig. Däremot vill han hemskt gärna sitta upp så det känns som om halva dagen går åt till att hålla honom i händerna (för annars sitter han också dubbelvikt som de andra små) och resten av den vakna tiden ligger han helst på golvet böjd som en ostbåge och försöker resa sig (vilket han inte är i närheten av att göra ännu men han ser så rolig ut där han ligger). Började förresten med smakportioner idag och han verkligen älskade det! Antar att amningen nästan kommer att ta tvärt slut med den aptiten han hade på maten. Vi sa stopp efter 5 tsk, men han hade gärna ätit mer. Får väl ge lite i morgon igen men sedan ökar vi nog om inte kroppen protesterar på något sätt.

  • nevadi­ta
    Äldre 9 Apr 11:14
    #85

    kul att du är här trollat,

    och att grabben mår bättre nu efter rätt diagnos.

    kram till alla


    ..?:*¨¨*:?..♥..Krumelura..♥..?:*¨¨*:?..
  • Äldre 10 Apr 20:31
    #86

    megamuppen: Hur var begravningen?

    Trollat: skönt att det ordnade sig med allergin! Vad var symptomen?

  • Äldre 10 Apr 21:07
    #87

    Trollat: Roligt att du tittar in även om det inte blir så ofta Och bra att han mår bättre nu när ni övergått till mjölkfritt. Hoppas ni fått träffa en bra dietist, annars tycker jag ni ska kräva att få göra det eftersom det inte alltid är så lätt att lära sig allt själv med produkter och kalkberäkning och sånt. Och att ni ska följas upp på barnläkarmottagningen regelbundet!

    Ego: Begravningen var fin! Vi hade en solist som sjöng Blott en dag och Pärleporten, som farmor alltid nynnade på, och jag började gråta så fort han började sjunga. Kajsa var glad nästan hela tiden men började skruva på sig mot slutet. Men när vi åt efteråt var hon superglad och stal showen totalt men ingen var ledsen för det Hon fick för första gången sitta i en barnstol (vi är sega med det där och är nog de sista av oss alla att börja med det... ) och löpte amok totalt för hon gillade det så

    Lördagskram till er alla!

  • Äldre 11 Apr 17:46
    #88

    megamuppen: barnstol ja... det ska man kanske köpa någon gång. Bra att begravningen var fin! Hoppas nu att vi slipper fler begravningar.

    Idag busade jag och köpte en påse s.k. majskrokar och gav ett par till Alva. Hon tyckte de var VÄLDIGT smaskiga. Tyvärr har jag nu majsklet över hela mig, men det var väldigt sött att se henne suga på en krok...

  • nevadi­ta
    Äldre 11 Apr 18:00
    #89
    kram på er

    barnstol; maken köpte ju en antilop o jo, hon får sitta med ibland, men inte så ofta. Föredrar babysittern än så länge

    var ute o gick en lååång promenad idag - ända hem till svärisarna - och så var de inte hemma Snopet. Men gjorde inget. Skönt ute idag. Så där tokigt varmt att man inte riktigt vet om man vååågar ta av sig munkjackan men man svettas ju med den på
    ..?:*¨¨*:?..♥..Krumelura..♥..?:*¨¨*:?..
  • Äldre 11 Apr 19:37
    #90

    Megamuppen: skönt att det blev en fin begravning och att allt gick bra!

    Agnes sitter faktiskt ofta med vid matbordet när vi äter i sin barnstol, och tuggar på någon tygbok eller så.

    Vi satte på en tvätt med tygblöjor i morses vid sju-tiden, och åkte sedan hemifrån... Kom  på den först för ett par timmar sedan att hoppsan tvätten!! Tar mig skamset till tvättstugan och där hittar jag vår tvätt tumlad och vikt, och nedlagd i en påse!! Har ingen aning om vem som har gjort det.

    Ja, vilket skönt väder!

Svar på tråden Vi som plussat efter IVF i mars/april 2009