• Svar på tråden Liga Match!
  • Sol30

    Nån som har koll på hur många trådar vi har sen starten? Borde väl snart vara uppe i en 20 stycken på dessa nästan fem år! 

  • Arostjej

    Jag tror Yoyna hade räkning på dem, åtminstone för ett tag sen

    Vi har haft en jättehärlig familjetripp till Göteborg i helgen, bodde på hotell och hälsade på kompisar. Var till Universeum i lördags och det kan jag rekommendera, fanns ju en riktig polisbil att sitta i och den gillades starkt av båda killarna. Men det fanns mycket annat också, några grejer kanske för lite äldre barn men det är ganska lätt att "slå ihjäl" ett par timmar där. 

  • nyinflyttad

    Bra att du har koll Sol! Det måste ha blivit många trådar, men det blir färre sidor i varje nu mer.

    Har provat African power dance idag, undrar om jag kommer att kunna röra mig i morgon -:)

    Det låter mysigt Aros! Härligt att åka iväg lite ibland.

  • Sol30

    Vi var också på Universeum i somras. Det är så bra eftersom det passar alla åldrar. Klart att de finns mer att göra för de som är lite äldre, men det som finns till våra "stora" räcker gott och väl. Vi var faktiskt där bara jag och F innan I föddes också, så man behöver inte ha barn heller för att åka dit.

  • Sol30

    Har någon av era "stora" börjat tappa tänder? I har en lös tand fram i underkäken. Han har inte slagit i den och det syns inget som ser konstigt ut. Vi ringde tandläkaren idag för säkerhets skull och de trodde bara han var tidig med att börja tappa. Men det känns lite väl tidigt? Iofs fick han tänder väldigt tidigt, men ändå.

  • eviskurren

    Inga tappade tänder här än, men A har berättat om att flera av 5-åringarna (några har tom fyllt 6 nyligen) har tappat några. Mycket fascinerande tydligen

Svar på tråden Liga Match!