• Gudasänd

    Månbluffen 1969-1972: Astronauterna pinsamt generade efter sina bluffresor! Snacka om konspiration!

    .
    ASTRONAUTERNA PINSAMT GENERADE UNDER 1:A PRESSKONFERENSEN 1969 !!!

    Varför ser Apollo 11-besättningen så dystra och pinsamt generade ut här på presskonferensen efter den påstådda första månlandningen?

    Lägg märke till deras oerhört nervösa kroppsspråk, när de försöker återge detaljer kring en resa som de i själva verket aldrig gjorde:

    VIDEO-bevis:

    ">




    ">




    Varför denna begravningsstämning
    , när man istället borde uppvisa glädje, stolthet och avspändhet, om man nu lyckats med något ingen annan i världshistorien gjort?

    Kan det månne bero på detta?


    ">

      {#lang_emotions_laughing}NEIL ARMSTRONG UPPVISAR STARKA SKULDKÄNSLOR !!!

    Neil Armstrong verkade ha skuldkänslor, väldigt dåligt samvete, redan innan uppskjutningen 1969 och likaså 25 år senare vid en ceremoni i Vita huset 1994:

    VIDEO-bevis:


    ">



    ">



    Kan inte vara lätt att leva med sanningen att man lurat en hel värld... {#lang_emotions_embarassed}ASTRONAUTERNA KONFRONTERAS KRING SINA BLUFFRESOR !!!

    Avslöjande konfrontationer med Neil Armstrong, Buzz Aldrin, Edgar Mitchell m.fl, kring sina bluffresor till "månen". Lägg märke till hur besvärade de blir av situationen och frågorna, samvetskonflikten de plötsligt ställs inför, och hur aggressiva de blir:

    VIDEO-bevis, "Astronauts Gone Wild":


    ">

    (1)

    ">

    (2)

    ">

    (3)


    ">

    (4)

    ">

    (5)

    ">

    (6)

    Snacka om avslöjade...eller hur? {#lang_emotions_cool}ÄR DET VERKLIGEN RIMLIGT eller möjligt att jänkarna under en 3-års period under farfars primitiva tid, lyckades resa månen tur/retur 6 ggr på raken, utan några som helst tekniska missöden (apollo 13 iscensatt), när vi under vårt teknologiskt framskridna 2000-tal gång efter annan misslyckats fatalt (Challenger, Columbia), under picknickresor som varit 1000 gånger kortare än de påstådda månfärderna...

    Hade de Gud Fader själv som andrepilot?  {#lang_emotions_laughing}Christer Fuglesang tvingas ju till ständiga avbrott och förseningar pga lite regnväder och ventilproblem, men vi ska alltså ha rest månen tur/retur 6 ggr på raken 1969-1972...

    http://www.moonmovie.com/moonmovie/default.asp?ID=8
    http://video.google.es/videoplay?docid=4135126565081757736

    SNACKA OM ATT VI BLIVIT GRUNDLURADE... {#lang_emotions_yell}

    .

  • Svar på tråden Månbluffen 1969-1972: Astronauterna pinsamt generade efter sina bluffresor! Snacka om konspiration!
  • R Franklin
    Gudasänd skrev 2010-03-23 12:20:05 följande:
    ÄR DET VERKLIGEN RIMLIGT eller möjligt att jänkarna under en 3-års period under farfars primitiva tid, lyckades resa månen tur/retur 6 ggr på raken, utan några som helst tekniska missöden (apollo 13 iscensatt), när vi under vårt teknologiskt framskridna 2000-tal gång efter annan misslyckats fatalt (Challenger, Columbia)
    Statistik är mariga grejor...

    Apollo programmet hade alltså en felprocent på 1/7 (Dvs styvt 14%)
    Rymdfärjan har hittills (Det är fortfarande några få inplanerade) gjort 130 resor. Alltså en felprocent på 2/130 (Dvs 1.5%). Så nog har utvecklingen gått framåt.
    I'm a skeptic . . . Sorry to annoy you with facts.
  • fruis

    Och exakt _hur_ lyckas man med att hålla en sådan stor konspiration hemlig? Förstår du hur många människor som varit inblandade i sådant fall. Är det rimligt att tro att inte en enda av dem skulle prata bredvid mun en enda gång under alla dess år? Vad skulle dessa enskilda indiivider vinna på det?

  • jlhm

    På 60-talet så var det endast en sak man ville uppnå och det var att landsätta människor på månen.
    Man brydde sig inte om kostnader och miljö samt att man accepterade betydligt högre risker än vad man gör idag.
    Allt detta innebar att man kunde optimera raketen och all annan utrustning till att utföra sitt syfte utan att bry sig om vilka material man valde (asbets och liknande) eller vad det kostade i pengar och naturresurser.
    Idag så är miljön betydigt viktigare samt att NASA har begränsade ekonomiska resurser. Detta tillsammans att man inte längre accepterar en hög risk faktor innebär att allt tar mer tid att utveckla och testa. Syftet har också ändrats från en enda sak (fixa människor tillmånen) till att alla rymdprojekt idag måste kunnas motiveras på ett mycket grundligt sätt för att få utföras.

    Man ska också komma ihåg att Apollo programmet hände under 60 och 70 talet då vi hade ett kallt krig mellan USA och Sovjet. Så om månlandningarna skulla ha varit fusk så skulle Sovjet varit de första att tala om det för världen men istället så gratulerade man USA till den första månlandingen, detta eftersom Sovject hade utrustning för att verifiera att landingen faktiskt hände genom deras månsonder och satelliter.

  • Toboas

    Finns det någon konspirationsteori du INTE tror på? {#lang_emotions_smile}

    En person som riskerar livet (och risken var ganska stor) för att åka till månen gör det kanske inte för att senare stå och vara med i cermonier eller hålla tal. Varför skulle den delen vara det roligaste. Har du sett hur träig Fugelsang ser ut? Tror du att det beror på avsaknad av passion för det han håller på med?

    Jag förstår Buzz:en helt och hållet. Om jag hade varit på månen (med förenad livsfara) och så kommer det någon och ifrågasätter att man överhuvudtaget var där! Jo, det skulle nog kunna smälla då...

    Tycker jihm har ett annat väldigt starkt argument - om det var bluff så hade Sovjet kunnat avslöja det men de gratulerade istället. Kan du ge ett bra skäl till att de skulle ge USA äran av att vara först till månen om de inte var helt säkra på att så var fallet.

  • Johan75

    Menar du att alla månlandningar är falska eller är det bara den första?


    Behold, i come as a thief.
  • SkåneP

    Alla vet ju att månen är gjord av ost och eftersom de inte hade någon ost med sig hem utan bara lite grus och stenar så är det inte svårt att lista ut att de inte alls varit på månen utan bara i en inspelningsstudio någonstans.


  • Maline
    SkåneP skrev 2010-03-31 13:31:24 följande:
    Alla vet ju att månen är gjord av ost och eftersom de inte hade någon ost med sig hem utan bara lite grus och stenar så är det inte svårt att lista ut att de inte alls varit på månen utan bara i en inspelningsstudio någonstans.
  • Eisa
    Jagsjälv skrev 2010-04-02 21:01:15 följande:
    Och varken Elvis eller M.J är döda...
    Elvis lär väl, om han inte dog på 70-talet, snart dö av ålder.
  • Eisa

    Tack TS för intressanta trådar. Konspirationsteorier behövs.

Svar på tråden Månbluffen 1969-1972: Astronauterna pinsamt generade efter sina bluffresor! Snacka om konspiration!