Inlägg från: Anonym (Undrande) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undrande)

    Tråden för familjehem/jourfamiljer/ kontaktfamiljer

    Hej
    Jag undrar om kontaktfamiljer. Måste man vara ett par för att få utredas? Hämtar man och lämnar barnet själv? Kan man ha barn själv?

  • Anonym (Undrande)

    tomcar1: Tack. Vad är det som syns i socialregistret? Inte grejer från när jag var liten (upp till 12 år) va?

  • Anonym (Undrande)

    Jag är sjukskriven på grund av graviditet. Eller rättare sagt får jag sjukpenning/gravidpenning från försäkringskassan.

  • Anonym (Undrande)

    Jag får inte jobba av min arbetsgivare. Å får då gravidpennig från försäkringskassan. Gravidpenningen är SGI dvs sjukpenningslön dvs jag har ingen nedsatt arbetsförmåga. Jag är inte sängliggande. Utan jag har ett tungt arbete och är förbjuden att jobba från arbetsgivaren.

  • Anonym (Undrande)

    Jag får ju absolut inte dubbelt betalt! Jag får 2500kr för arvodet. Jag bryr mig inte så mycket om pengarna. Det är så pass lite att jag tjänar inga pengar på detta. Jag gör detta för att hjälpa tonåringen för jag brinner för detta, hjälpt barn i 10 års tid, har flera fadderbarn utomlands. Att kunna hjälpa någon annan. Dock ej en trasig ungdom som jag har nu. Så dubbelt betalt är big no no!!

  • Anonym (Undrande)
    Joce82 skrev 2014-03-18 15:20:09 följande:

    Detta skall inte krocka. Försäkringskassan har inga synpunkter, men är verkligen 2500 ditt arvode? Det låter mer som omkostnadsersättningen? Arvodet bör ligga på mer!


    Tack för ditt svar Joce82, blev orolig att det skulle krocka med försäkringskassan. Ja jag har dubbel kollat arvodet på kontraktet här hemma nu och det ligger exakt på 3050kr beroende på månad. Vet dock inte vad det brukar ligga på..?
Svar på tråden Tråden för familjehem/jourfamiljer/ kontaktfamiljer