Forum Föräldrar: 2006 - Medlemstrådar
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Tis 30 mar 2010 08:02 #1

  Ok, blir bra hur som!!


  Mitt hjärta är komplett
 • Tis 30 mar 2010 08:03 #2

  Men wtf!!!!!! Varför blir det så här?? Oki, nu ger jag uppsiduppsi...så det får bli så hr...hahahahaha...vi är ju snurriga ändå, sådet passar väl bra....


  jahapp
 • Tis 30 mar 2010 08:04 #3

  Ja, det blev ju inte bättre... Men strunt i det...tror inte vi är så många som sitter och läser ts
  Tack för att du fixade!


  Mitt hjärta är komplett
 • Tis 30 mar 2010 08:05 #4

  Såå lite sååå...nu vaknade Thilda, ska bara hämta och ge välling...kommer strax


  jahapp
 • Tis 30 mar 2010 08:20 #5

  Falskt larm...hmmm

  Samsara, vad svårt när äktenskapet törnar....har ni pratat om hur ni ska gå vidare? Förstår at det är många tunga känslor kring det med både barn och hus och varandra. Vi finns här och lyssnar i alla fall {#lang_emotions_heart}

  Jag skiljde mig för 10 år sedan och det var ett oerhört svårt beslut att ta, men dock rätt. Men det är en lång tuff väg att gå och man tar stryk....det tar ju tid att finna sig i enny familjebild och många saker blir till små vägbulor på vägen.
  Men idag har vi en bra kommunikation och jag säger jämt att vi fortfarande är en familj, fast på vars ett håll...för Sabinas pappa kommer ju alltid att finnas i mitt liv, då måste man ju göra den biten så pass fungerande som det bara går.

  Jag hamnade i en djup depression två år efter ungefär....för jag hade tappat mig själv under äktenskapet plus att man faktiskt förlorar så mycket mer än bara sin partner när man går isär...och det var ändå jag som valde att skiljas. Men som sagt, det var helt rätt beslut, jagvar bara inte beredd på allt som skulle komma efteråt.
  Rättegång då han (med sin nya partner) valde att ta Sabina ifrån mig då vi inte hade skrivna papper på boendet eller något alls.

  Så, om ni ska skiljas så skriv papper (gärna hos familjerätten då de är juridiskt bindande) om hur ni vill ha bde umgänge och boende med barnen för att undvika sådana saker.
  Man kan aldrig förutspå vad som händer i framtiden. Sabinas pappa ångrar j idag hur han betedde sig då och skyller gärna på att det var hans nya tjej då som påverkade....Mig kostade det ett å utan Sabina, 26.000 i advokatkostnader och som sagt en livskris....

  Men vi finns här alla för dig ska du veta!!!


  jahapp
 • Tis 30 mar 2010 10:55 #6

  Hittade hit till slut.
  Vad du är duktig NiXxI!

  V. 33+0 idag {#lang_emotions_laughing} klarat ännu en vecka med bebis kvar i magen.

 • Tis 30 mar 2010 11:05 #7
  Hampan skrev 2010-03-30 10:55:42 följande:
  Hittade hit till slut.Vad du är duktig NiXxI!V. 33+0 idag  klarat ännu en vecka med bebis kvar i magen.
  Weeeee....hejja dig och bebis!!!
  jahapp
 • LoweLo­ve
  Visa endast
  Tis 30 mar 2010 12:10 #8
  Hampan skrev 2010-03-30 10:55:42 följande:
  Hittade hit till slut. Vad du är duktig NiXxI! V. 33+0 idag  klarat ännu en vecka med bebis kvar i magen.
  Gott att bebis är kvar i magen. Vi kommer få våra bebisar ungefär samtidigt...inte många veckor emellan iaf
  15 dagar över tiden idag. Nu har jag slutat hoppas på att det skall komma igång. Känns som det inte kommer göra det efter besöket i går då tappen är omogen. 
  Så den 6.april blir det väl bebis..eller några dagar efter,beroende på hur förlossningen går.
  Härligt väder i gbg i dag och hela familjen är hemma. Lowe tog 2. sprutan av svininfluensan i går. Han har inte varit fri från förkylningar o annat sedan jul så har inte velat ge han den förrens nu. Vaknade i natt av att han var jättevarm o kräktes massa. Han kan knappt röra armen oxå. så han får stanna hemma i dag. Johan har tagit semester hela veckan för o ta hand om mig
  Ha en bra påsk alla!
 • Tis 30 mar 2010 13:00 #9

  LL
  Usch va jobbigt det måste va att gå veta att ingenting är på G!! Lider med dig. Hygglo av J att ta ledigt med dig och barnen. Stackars L som fått lite sviter av sprutan!
  Håller mina tummar att den lill* snart tittar ut!

  Här i Skåne är det sol och blå himmel idag..vi har planterat två påskkrukor...men behöver några penseér att fylla upp med! Annars allt lugnt här. Alex vattenkoppor ju men det kan vi inte säga att vi är plågade av....han hade 35 st i lördagskväll och tror inte att dom blivit särskilt många fler sen dess.
  Hoppas nu bara att Linn får det också!
  Va på extra viktkoll av henne igår..hon äter ju ingen mat...bara ers och gröt....och hon är min skäl mindre än Alex va när dom va lika gamla..Alex tog ju igen bara han fick rätt mat...hon är nästan 1 helt kg mindre än honom vid samma tidpunkt. Jaja...nån gång måste hon ju äta!


  Mitt hjärta är komplett
 • Tis 30 mar 2010 15:25 #10

  todilo alla

  Nixxi. Superbra m ny tråd, bra!!!

  samsara. Jobbigt att äktenskapet inte är det bästa och att du inte ser nåt positivt. Hoppas det löser sig för er vad ni nän bestämmer er för att göra *KRAM*

  lowelove. Snällt av johan att ta semester och ta hand om dig.. men snart kommer liten komma ur magen

  måste jobba lite nu.

  KRAM På er alla!!!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll