• NiXxI

    20:e tråden för effels egna supermorsor 2006

    {#lang_emotions_cheers} Nu drar vi igång våran 20:e tråd! {#lang_emotions_cheers}

    Vi är ett gäng supermorsor med barn födda i juni, juli och augusti 2006 som har hängt ihop sedan vi blev gravida hösten 2005.
    Och det är fortfarande liv i tråden. {#lang_emotions_tongue_out}
    Här fortsätter vi babbla på om oss själva, våra familjer och vårt vardagsliv.

    En del syskon har det blivit i denna tråd också och de är naturligtvis hjärligt välkomna att dela med sig av sina framsteg och syskonsnack

    Våra tidigare trådar:

    (nov05-dec05)
    (dec05-mars06)
    (mars06-juni06)
    (juni06-sep06)
    (sep06-nov06)
    (nov06-feb07)
    (feb07-maj07)
    (maj07-aug07)
    (aug07-nov07)
    (nov07-feb08)
    (feb08-maj08)
    (apr08-juli08)
    (juli08-okt08)
    (okt08-jan09)
    (jan09-april09)
    (april 09-jli -09)
    (juli 09-okt-09)
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m47748885.html (okt-09-dec-09)
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m45370989.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m43033250.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m37541903.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m34871132.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m32290610.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m29453456.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m26569823.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m23803559.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m20987971.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m17639105.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m14811439.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m12205221.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-230/m9954725.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-237/m7849660.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-237/m6127378.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-237/m5324097.html


    jahapp
  • Svar på tråden 20:e tråden för effels egna supermorsor 2006
  • Neah

    Hampan. Det var åååår jag var inne här men tänkte kolla om det är liv i tråden. Förstår att du har haft det tufft nu med tanke på att Hampus har fått diabetes. Ta detta rätt nu,(och jag vet att det är lätt för mig att säga eftersom jag inte har den erfarenheten) men se det också positivt med tanke på all din erfarenhet och kunskap kring diabetes, hur man ska hantera insulin, kost, etc. etc. Har han pump el sprutor?

    En av mina närmaste vänner har diabetes typ 1, så av henne har jag fått lite kunskap gällande kost och så.

    Annars har jag det bra. Min lille plutt blir 3 år om några veckor. Han har släppt blöjan förra månaden och är numera blöjfri. F ser fram emot skolstarten.

    Kram {#emotions_dlg.flower}

  • Hampan

    Neah:Till en början tyckte jag bara att det var jobbigt när omgivningen försökte påtala det positiva med att jag som förälder har diabetes och att Hampus har en vinning i det, men nu har jag insett fördelarna med det. Visst finns det nackdelar oxå, men i dagsläget överväger fördelarna.

    Hampus har insulinpump sedan 2 månader tillbaka  vilket underlättar en hel del.

    Hoppas alla har det bra.   

  • jossposs

    Hejjjjjje mina goa tjejer :D

    Gick in här jjust för att kolla om det var nån själ som hade skrivit nåt.
    Ibland saknar jag tiden här på FL när man hängde här jämt.. med en sovande bebis på armen eller ammandes oxå för den delen.

    Här rullar allt på .. knäns som barnen börjar bli stora nu.. jag menar, lille pontus är snart 4,5 år.. tiden går sjukt snabbt. Inga mer barn här för oss i alla fall.. två räcker gott och väl :D

    Hampan: åh vad trist med Hampus, jag som själv är diabetiker vet ju exakt vad allt innebär med dosering, känningar, mat , motion och bla bla.. ja, du vet. Gött att hn har pump , hoppas allt fungerar bra och att han själv kommit in i det nu efter några månader.... det som är bra är ju att barn alltid har förvånansvärt lätt för att anpassa sig.. hoppas allt blir bra!

    Nixxi. Hej tjejen :D så du harpluggat snart två år.. shiiiit va fort tiden gått. Hur är det me allt på hemmaplan, mannen, sabina och allt....

    Tänker på er massor även om det va evigheter sen man va aktiv här.. skall försöka gå in lite oftar och kanske få igång tråden liiiite mer i af....

    PUSS O KRAM

  • Neah

    Hej Tråden!

    Joss M.FL. Vad kul att se dina fina stora barn! Nu är det ju snart snart dags för förskoleklass för våra barn födda 2006! :-O
    Både Filippa och Elias var växt. Inte så det knakar kanske för vi kommer inte få så långa barn men tillräckligt mycket för att de ligger i rätt kurva.  Elias blir förresten 3 år på lördag. Han ser fram emot att ha ett litet kalas och tycker han är stor nu.

  • Hampan

    Åh vad kul med lite liv här.

    Jossan: Ja mycket trist, min värsta mardröm blev sann, men nu när man är i det så funkar det. Ser "fördelarna" mer oc mer med att jag också har det. Är lättare att förstå när han beskriver sina olika känslor.

    Neah. Ja du våra små 06:or blir stora. Känns overkligt att de börjar förskoleklass. Vi har ju visserligen fortfarande små barn, men Oscar har ju hunnit fylla 2 redan så tiden rullar på.

    Ha det bra alla supermorsor!      

  • hallon80

    HEJ
    får jag väl också säga eftersom jag hänger lite på FL nu för tiden...Japp vi ska ha en trea...12/10 är det bf enl UL.
    Inte klokt va tiden går med våra stora 06:or. Skolan liksom...:-O
    Linn blir 3 i sommar.

    Kul att läsa hur ni har det. Och Jossan så söta dina godingar är <3


    Mitt hjärta är komplett
  • jossposs

    hallon. Men hoppla , en trea på väg.. ååååh vad mysig :D stort grattis. HOppas du har en bra graviditet och att du mår superbra!!! herregud, blir linn tre år, kändes som hon nyss föddes.. herregud vad tiden går!! Hoppas allt är bra för övrigt. I mitt liv rullar allt på som vanligt med svenssonlivet.. och klagar inte över det :) KRAAAAAAAAAAAM

  • niiina

    Hej tjejer!!!

    Fick mig ett ryck och sökte tråd efter tråd för att hitta ert aktuella tillhåll. Kom hit..då det blötsligt bara tog slut!?

    Trots att jag inte varit inne på flera år kändes det jättetragiskt att vi inte har vår grupp kvar :(

    Vill ju veta hur alla mår.

    Kram!!    

  • jossposs

    heeeeeej Carolina. Åh vad jag tänker på dig ibland. Vad sägs om att kanske Fika nån gång snart? Var ju fasen typ tre år sedan jag såg dig. Vad händer i ditt liv? Hur mår grabbarna? Tillsammans med den karln du träffade för några år sen? Herregud, hundra frågor ju.  Här är allt så himlans bra.. barnen växer och allt är jättebra.
    Hör gärna av dig om du vill ta en fika, kanske en kaffe och lek för barnen på nån rolig lekplats? Well well, hoppas du går in här snart och hör av dig.. har bytt mobil ett par gånger och har nog inte kvar ditt nummer tyvärr :( *kramas* 

  • niiina

    Heeej Jossan! =D

    Klart vi måste ses! Det blir för mycket att ta här tycker jag. =) Nu är det inget vidare väder annars kan jag ta mig vart som helst för en fika och lek i det fria. Skickar ett privat meddelande med mitt nr.

    Hänger ni på någon tråd nu för tiden eller dog det ut?    

    Godnattkram! 

  • jossposs

    tjoho igen :D Nä denna tråd har väl varit död rätt länge nu.. tyvärr är det nog inget häng nångstans.. om inte brudarna har nåt forum på fejjan.. vägrar ff facebook.. så det så. Ringer dig nån dag så vi får planera in att fika lite..alldeles för lngesen gumman! stora kramen 

  • LL2

    Hej hej!

    Oj, vad länge sedan jag var inloggad på familjeliv! Det blev nåt strul så man var tvungen att byta användarnamn och lösenord..sen glömdes det helt enkelt av.

    Va kul att se att det är lite liv här i tråden!

    Hoppas allt är bra med er alla! Med oss är det bara bra. Har flyttat till hus lite utanför stan (Gerrebacka) och lever väldigt mycket svenson liv Lowe blir 6 år om drygt en månad och Linus är 2 år.

    Hampan: jobbigt med diabetes...men hoppas det blir så bra det kan bli. Kram

    Hallon80: grattis till ny bebis!

    Jossposs: Hoppas allt är bra med er. Vi har slutat springa på varandra nu ju! Kram

    niiina: Kul att se dig här igen  

  • jossposs

    hejje :D

    kul att se dig här igen..
    ja, nu var det fasenimej längesen vi sprang  på varndra.. lite trist måste ja säga :(
    Härligt att höra att allt är bra och att ni nu lever ert swensonliv och köpt hus..
    låter som vårt liv ungefär :D herregud, sjukt ändå att Linus hunnit bli två år.. vart tar tiden vägen.

    ja, våra stora börjar verkligen bli stora nu.. lina fyller fasen sex år i morgon, helt galet. Stora damen, som nu mer kan läsa, skriva och längtar så efter att börja skolan, det känns såm ysigt tycker jag!

    Hoppas alla ni mår prima! KRAAAAAAM

  • Neah

    Hej!

    Vad kul med lite liv i tråden!

    Hallon. vad kul med en 3:a stort GRATTIS! mår du bra? det var ju ett tag sedan ajg såg dig. Vi brukade ju springa på varandra på PoP!

    Till alla er andra. Kul med lite liv i tråden! Tänk när vi hängde här varje dag och delade vardagen och allt som hör till. Filippa blir 6 år i juli och ser fram emot sin födelsedag väldigt mycket. Elias har hunnit bli 3 år och är i full färd med att bara vara. Hans intresse för tåg går inte att ta miste på och skulle han få bestämma så skulle hela huset vara täckt av brio järnvägsbana!

    Kram på er!

  • Hampan

    Oj oj vad kul med liv här. Det var länge sedan, fast och andra sidan så har vi kanske alla fullt upp. Som många av er säger våra små "bebisar" har ju faktiskt blivit eller blir 6 år.....

    Hos oss rullar det på med diabetes och allt så som 6 år trots och en 2 åring som tror att han är lika stor som bröderna och kan själv.... Dock känns det som om våran lilla Måns ibland kommer i kläm, även om vi jobbar stenhårt på att det inte ska bli så Rynkar på näsan.

    Ha det nu bra allihopa. 

  • Peak

    Hej på er brudar!
    Lowe fyllde på självaste midsommarafton i år! Skrattande Inte så ofta det händer!
    Känns helt galet att man nu lämnat dagis för alltid! Han gick sista dagen i onsdags och nu är det skolan och fritids som gäller!
    Hur är det hos er andra behöver ni betala barnomsorg nu mellan perioderna? Tror vi gör det. Tycker det är lite fel ändå, när man slutar dagis och de har stängt på sommaren och sedan börjar fritids i augusti. Tycker inte de ska ta ut en avgift i juli då! Det är tydligen olika i olika kommuner!

    Hoppas allt är bra med er! Jag jobbar hela sommaren, börjar bli en vana! 3 år sedan jag hade en semester nu! I år jobbar jag som sommarvikarie på Kumlaanstalten!


Svar på tråden 20:e tråden för effels egna supermorsor 2006