• Äldre 5 Apr 08:26
    50069 visningar
    511 svar
    511
    50069

    Pergopinglor med barn version 16

    Välkomna hit alla gamla som nya föräldrar som fått barn med hjälp av Pergotime  
    Detta är en tråd med flera år på nacken. Här är det högt i tak och vi gläds, skrattar, gråter, hjälper, lider och stödjer varandra till vardags och fest.

    Kämpartråden: www.familjeliv.se/Forum-7-125/m51305693.html

    Gravidtråden: www.familjeliv.se/Forum-11-261/m51300993-8.html
    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16
  • Äldre 5 Apr 08:29
    #1

    Så var det då dags för vår 16:e version av favvotråden! {#lang_emotions_heart} Tänk vad åren går vi är några som hängt här vääääldigt länge. SÅ glad att ha er alla! Dags att fortsätta surra på om livet! Kram på er alla underbara människor!!


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • Äldre 5 Apr 10:15
    #2
    Hej tjejer!

    Va sååå länge sen jag va här, men kul att se att ni mår bra. Noah blev redan 1 år den 31 mars vart har de här året tagit vägen, mins inte att första året med Liam gick så fort.. Har hänt mycket, han har varit sjuk massor många sjukhus besök och nätter men annars en pigg och glad liten skit...

    Just nu snurrar mycket i mitt huvud, mitt socker krånglar som bara den(E diabetiker) Huvudvärk hela tiden och mår illa, och ont i magen. Har problem med högt blodtryck men äter medicin mot de och gravid utan pergotime kan jag inte bli eller?? För inte e de la grav symtomer???? Hade mens 11 mars sist så inte redan kan jag känna av de i så fall?? Vad tror ni???
  • Äldre 5 Apr 10:38
    #3

    cicci; ingen aning faktiskt men ett gravtest om nån vecka vore väl inte fel iallafall även om det säkert kan vara din diabetes som krånglar oxå..finns annars många som fått igång sina kroppar även om dom behövt pergo förut (fast jag tillhör inte den skalan)

    Kärleken; så bra att du har koll och fixar ny tråd...tyckte nyss det var ny tråd så gud vad tiden går fort.
    I morse fick min älskade kusin och vän sin lilla prins. hon låg nästan 3 veckor på lasarettet och födde nu i vecka 35+4 tror jag men pojken vägde ändå 3,3 kg så tur hon inte gick tiden ut kanske har inte hört så mycket än men tror dom mår bra båda två..vi skulle ringa lite senare och prata

    hoppas alla har haft en bra påsk!


    Älskar min två små tjejer Agnes och Maja över allt annat!
  • Äldre 5 Apr 11:23
    #4
    Simben skrev 2010-04-05 10:38:25 följande:
    cicci; ingen aning faktiskt men ett gravtest om nån vecka vore väl inte fel iallafall även om det säkert kan vara din diabetes som krånglar oxå..finns annars många som fått igång sina kroppar även om dom behövt pergo förut (fast jag tillhör inte den skalan)Kärleken; så bra att du har koll och fixar ny tråd...tyckte nyss det var ny tråd så gud vad tiden går fort.I morse fick min älskade kusin och vän sin lilla prins. hon låg nästan 3 veckor på lasarettet och födde nu i vecka 35+4 tror jag men pojken vägde ändå 3,3 kg så tur hon inte gick tiden ut kanske har inte hört så mycket än men tror dom mår bra båda två..vi skulle ringa lite senare och prata hoppas alla har haft en bra påsk!
    Jag hör heller inte till dom som kan bli gravid utan pergo tyvärr men men ska läsa i höst så ingen bebbe här..
  • LillSk­ruttet
    Äldre 5 Apr 11:44
    #5
    Kärleken: Bra att du fixade ny tråd. Hade helt missat att den andra var på väg ur datum.
    Simben:
    Skönt att hörseltestet gick bra iallafall. Hoppas ni snart får tid hos logopeden och sipper vänta till efter sommaren.

    Sitter hemma och bara slappar idag. Har jobbat i helgen och har en ledig dag nu innan det är dags att jobba igen ti-fre. Sen får jag äntligen ett par lediga dagar på raken. Ska bli skönt!
    Tyra 21/3-2007 och BF 25/8-2010
  • Mumzza­n
    Äldre 5 Apr 13:24
    #6

    Nån som vill köpa ett barn????????????????????????????????????????????????????

    Har en treåring här som inte för sitt liv vill inse att det går att plocka undan sina saker som man spritt över hela golvet!!!!! Hon har skrikit nu i en och en halv timme och talat om för mig att hon inte är min kompis.. Fy dumma dumma mamma som tycker att man kan plocka undan efter sig! Grrrrrrrrrrr.. Blir så less...

    Just nu är det så mycket skit runt mig så jag har inget tålamod att ta i sånt här just nu! Säkert känner hon det! Orkar inte bråka..

  • Äldre 5 Apr 15:39
    #7

    Cicci: Ja det kan ju bero på en massa saker men kanske läge att kolla upp det med läkare. Bör va för tidigt med såna syntom på graviditet, och du säger ju du inte kan bli gravid utan pergo.

    Simben: Det slog mig bara plötsligt jag hade för mig att det var 5:e januari jag gjorde ny tråd senast, och det var det. Skönt att hinna göra en ny medan alla kan hitta tråden. Grattis till din kusin. =)

    Lillskruttet: OJ det lät som mycket jobb för din del.

    Mumzzan: Vännen vännen! Tror alla känner igen sig. Nina är också hopplös att städa. Och ja barn har en förmåga att känna sånt på sig. Men va inte för hård mot dig själv. Bamse kramar!


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • Äldre 5 Apr 17:12
    #8

    Jag har hittat hit med

    Jag har en kille till salu lite då o då men sen helt plötsligt är han värd guld!!!!! Så är det ju det går upp o ner!!!!
    Men mest ner i denna åldern

    Idag har vi haft kalas för mange o mig........  Nu är vi trötta........


  • Äldre 7 Apr 13:32
    #9

    Nu har jag varit på VC hos distriktsköterskan och kollat blodtrycket och de va helt perfekt så nu kan man fråga sig varför jag mår som jag gör. Hon sa direkt du e inte gravid då? Nä de e jag inte men har tydligen alla symptomer men väl tidigt för att de ska visa sig. Ska jag ringa VC och be att få en läkar tid så att dom kan ta massa prover för att se vad felet är??? Eller ska man ringa gyn???

  • Äldre 7 Apr 16:45
    #10

    Cicci: Kanske ska kolla med test för säkerhets skull först. Det är ju garanterat vad gyn kommer säga. Annars skulle jag nog ta vc för att kolla upp vad felet är.


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16