• Svar på tråden Vi som plussade v.21 2006 #13
  • FlovesT

    Kram!

    Jag är här... fast jag inte hunnit/orkat skriva så mycket på sistone.

    William har fått stafylokocker och streptokocker i en nagelbandinfektion så just nu kämpar vi med att få i honom Kåvepenin tre gånger om dagen. Med tanke på hans vilja att ta medicinen så är den nog inte särskilt god. Tips på hur man får i ungen medicinen mottages tacksamt! Fingret varar inte längre som tur är men nageln håller på att lossna. Ser inge vidare ut faktiskt. Skönt iaf att det är på väg bort.

    Annars är det som vanligt här. Jobb, dagis och the usual på eftermiddagen/kvällen. Imorgon blir det premiär för att cykla till dagis och jobbet för i år. Har förberett allt jag kommer på nu på kvällen. Ombyte till mig ska med. Ungarna ska ha sitt med. Jag tog med datorn hem från jobbet i torsdags, inte så kul nu när man ska konka tillbaka den. Måste, måste, måste komma ihåg att ta med medicinen till dagis. Får se hur det går för stackars D som ska ge honom medicin imorgon lunch...

    Hoppas alla ni andra mår bra och är friska!

  • Ocikatten

    Usch ja, läste det på din blogg. Inget kul att ge medicin. Har tyvärr inga tips, våra grabbar gillar att dricka ur sugrör och då brukar vi ge medicin/Panodil med sugrör så funkar det bra.

    Vi har haft ute cyklarna och provcyklat, pumpat däcken och fixat vagnen. Men jag fortsätter nog promenera till dagmamman ett tag till, känns lite skönare. Inte så flåsigt! Men idag är vi sena på det så vi får se...
    Känner igen den där känslan "packa-på-kvällen" när hjärnan inte är riktigt pigg och man ska komma ihåg allt!

    Allt är bara bra här, grabbarna har hållt sig ganska friska nu och våren är här!
    Fast maken åker till Paris med jobbet ett par dagar snart och DET ser jag inte fram emot...

  • Dallandra

    Det låter inget vidare FlovesT Vi har också svårt att få i A medicin. När vi skulle ha i henne flytande Ipren förra veckan fick jag lura henne, blandade det i hennes favorit youghurt. Kommer i håg att vi fick kämpa med pencillen för 1 år sedan när hon hade lunginflammation. Inget bra tips från mig heller, mer än det vanliga, muta, truga,lura....

    Amelie har äntligen frisknat till efter magsjukan Usch det har varit så jäkla synd om henne Hon är hemma från dagis idag, när jag ringde idag och sa att hon är hemma och vilar upp sig sa de att det är flera som fått tillbaka magsjukan efter ngr dagar men sedan blivit friska.
    I stället åkte vi till min kompis med töser i samma ålder. Amelie tycker ju det är jättekul att leka med deras jämnåriga tös men det märktes att hon inte orkar som vanligt än.

    Jag fyllde ju år i söndags och fick presentkort på helkroppsmassage Ska bli helt underbart!!

    Nu har jag gått ner 4 kg och det känns bra Tog en promenad i lördags morse, jättehärligt Fuska dock lite i helgen och åt lite godis men kände mig äcklemätt efter bara ngr bitar lösgodis, har inte ätit det på säkert 2 månader.

    Hmm nu luktar det bajsblöja här, bäst att byta direkt, Elina är lite röd i rumpan.

  • Ocikatten
    Nu måste jag få gnälla av mig lite...
    Beställde H&Ms billiga resårjeans och det stod "Resår och dragsko i midjan", men återigen (har drabbats av samma sak tidigare) så är det bara en fusk dragsko. Den sitter fastsydd direkt i hålet där den kommer ut, då kan man ju inte dra in dem i midjan nåt! Resåren är ganska slapp i sig så de kommer bara att kasa ner... Grr! Orkar inte hålla på och skicka fram o tillbaka!

    Däremot var jag kanon-nöjd med fotbolls-tröjorna och shortsen! Marcus ville prova direkt vilket är en ovanlighet för honom!
  • Dallandra

    Kasst! Vad är det för mening med dragsko som bara är dekoration?!
    Kul att tröjorna och shortsen var bra i alla fall

  • Dallandra

    Vi väntar på att resten av våra kläder från H&M ska komma, är nöjd med det vi fått hittills, så kul med lite nya kläder Ska göra ett storröj i min garderob, använder inte alls mycket av det jag har där.

    Var i valet och kvalet om jag skulle skicka A till dagis idag. Hon somnade inte förrän 20.30 igår och vaknade 5.50 idag så hon fick stanna hemma idag med. Hon är rätt sliten ff. Men jag känner att det blir en lång dag, känner mig redan trött och irriterad {#lang_emotions_undecided} Får bli tv:n idag

    Somnade irriterad igår så det är väl därför jag vaknade på fel sida. Vi hade planerat att N skulle vara ledig sammanlagt 2 månader i sommar och jag har frågat i ngr månader om han hört på jobbet om det funkar, det har han inte gjort så klart. Så i går kväll fyllde vi i hur A ska vara ledig från dagis i sommar och då säger han att det nog inte går att han är ledig så länge. Jag blev så himla besviken. Jag börjar bli trött på att vara hemma och vet inte hur jag ska klara av hela hösten hemma, då är de dessutom bara jag som är hemma, de andra har börjat jobba. Så jag hade verkligen sett fram emot att ha 2 månader hemma båda två...

  • Ocikatten

    Åh, jag känner så väl igen det där... När man tänkt sig en grej och det inte blir så. Jag börjar oxå bli ganska så tje på att gå hemma nu så man vill verkligen ha sällskap. M kommer att vara ledig 3 v i sommar när Marcus är ledig 5 v. Det kommer jag nog att överleva. Annars har vi dagis som alternativ men det gillar inte jag riktigt. Marcus han älskar "sin" Ewa, idag pratade vi om att pappa ska resa bort nästa vecka och att vi är ensamma hemma, då sa Marcus direkt: "Men jag får väl gå till Ewa ändå??"

    Jag ska få åka SJÄLV till Ullared på måndag!!! *wiiii*
    Maken gnäller som bara den över att vara ensam EN DAG med barnen... Då bara påminner jag honom om att han ska vara borta 3 dagar i Paris!! Han behöver ju inte göra nån läggning på egen hand eller så. Vi har ju inte lagt barnen ensamma nån gång men jag tror det kommer att funka, mest Henric som är lite röjig för tillfället.

    TVn är ens bäste vän Dallandra, glöm inte det!

  • fuji

    Hej på er!

    Nu kikar jag in lite. Vi ska på semsester på måndag, och , naturligtvis, har vattkopporna kommit till dagis. Kanske är L smittad under förra veckan då den första blev sjuk ( har haft henne hemma sedan vi fick veta) men det smittar ju 2 dagar innan det bryter ut också, så hon kan ju blvit smittad där då de två dagarna innan han blev sjuk.
    Vi flyger till Thailand på måndag, så alldeles lagom att hon blir sjuk under första veckan där i så fall. Så just nu håller vi alla tummarna för att hon inte var alltför nära den grabben som var smittad förra veckan!!
    Hur kul är det när man sparar ihop till en semester, åker dit, och sedan får man sitta på rummet med en sjukling....?

Svar på tråden Vi som plussade v.21 2006 #13