• tjötas

    Kristna se hit! (Del 20)

    Kristna se hit(del 20)!  
    Många trådar har det blivit..här kommer den 20:e!

    Det viktigaste med tråden är att den sakall fungera som ett "andhål", eller oas,
    eller vad man nu vill kalla det. Där vi bara får dela med oss av våra liv, vår tro o. upplevelser.

    Tack för att du respekterar detta! Ok..då kör vi vidare! Välkomna!!

    Förra tråden:
     
    www.familjeliv.se/Forum-11-257/m49911872.html

  • Svar på tråden Kristna se hit! (Del 20)
  • tjötas
    hemlig mamma skrev 2010-04-08 21:03:44 följande:
    Jag följer efter. Fast detta blir nog den sista gången ni behöver göra en ny tråd. De har precis gjort om reglerna så att de ska kunna leva forever and ever, som de utryckte sig.
    Aha! Då kanske vi inte hade behövt starta en ny överhuvudtaget?
    Tråkigt med jobbet, ber för dig. Jag hoppas att det löser sig snart, på nåt sätt brukar det ju alltid lösa sig till det bästa. GUd är en rätt cool kille
  • tjötas
    All American Mom skrev 2010-04-08 20:39:38 följande:
    I´m here
    Jag har nog missat lite tror jag . Har ni flyttat till Buffalo nu hela familjen? Eller är det tillfälligt? Har din man fått jobb osv? För det är väl du som är Heather, eller?! Ursäkta min förvirring...
  • tjötas
    Amelie av Paris skrev 2010-04-09 15:12:08 följande:
    Lite märklig känsla att gå in i gamla återuppståndna trådar! Hehe, men det är ju påsk!
  • tjötas

    Ber för alla!

    Härligt att läsa om tacksägelseämnen också, jag tackar Gud för det jag med!

    Vill också be om förbön. Som några kanske minns hade jag två missfall förra året och sedan dess har jag inte blivit gravid. Vi har nu försökt i ett år och jag ska få tid för utredning osv. Känns jättekonstigt att hamna i "svårt att få barn"-facket när jag blivit gravid tre gånger väldigt lätt. Men vi längtar sååå efter en liten till, ett syskon till vår dotter. Så hjälp oss gärna att be för det!

    Utöver det mår jag fantastiskt bra. Var på väg in i väggen i vintras, blev sjukskriven några veckor och fick mycket bra hjälp och är nu på väg upp mot heltid igen (jobba 75% för tillfället). Även om det varit jobbigt har det också varit en ovärderlig erfarenhet och jag tar verkligen tillvara på det viktiga i livet och njuter av en härlig vardag med familjen. Jobbet kommer lååångt ner på listan numera och livskvaliteten är mycket högre. Det tackar jag Gud för!

  • tjötas
    Jessica C S skrev 2010-04-26 19:15:30 följande:
    Tackar Gud för fina tacksägelseämnen Hur har ni andra det? Känner att jag vill komma ikapp lite, nu när jag är tillbaka i tråden igen Har ett till tacksägelseämne, vi ska ha en liten trea
    Grattis, vad roligt!! Hoppas att fibron håller sig i schack resten av graviditeten. När ska du ha? Inte facebook-officiellt än va?!
  • tjötas
    Ammi84 skrev 2010-05-04 12:17:16 följande:
    Ni som skriver "jag ska be för xxx"...hur ber ni? Nyfiken. Har ju bara sett på TV och där går de antingen till kyrkan och ber, alltså sätter sig på knäna ochknäpper händerna, alt. att de knäböjer vid sängen och knäpper händerna. Är det så ni också gör?
    Jag ber sällan med knäppta händer faktiskt! Ber i bilen, högt gärna. Ber på jobbet, i huvudet framför datorn. Ber i kyrkan, ber i sängen, ber när jag lagar mat (både högt och i huvudet). Ber ofta och mycket, det är ju ett samtal och kan ske närsomhelst, varsomhelst.
  • tjötas

    Härmar också med tacksamhetslista

    Tack Gud för alla välsignelser i mitt liv, tack för att Du är med mig i alla situationer.
    Tack för
    Min underbara man och dotter
    För mitt liv
    För vardagen med alla dess skratt och all dess gråt
    För vänner och familj
    För bil, hus, jobb och andra världsligheter
    Tack för hälsa, för energi och ork
    Tack för fredagar, vitsippor, solsken, lovsång, församlingen, förtröstan, trygghet... TAck för allt! Jag älskar Dig!

  • tjötas

    Jag är gravid!!

    Jag är så glad... Vi har försökt i ett år och jag har haft två missfall men nu har jag plussat igen. Snälla, be för att allt ska gå bra den här gången!

  • tjötas
    Jessica C S skrev 2010-05-09 21:59:02 följande:
    Men ååh, vad roligt! Grattis! Jag ber att det ska gå bra! Känner du någonting än, mår illa eller så?
    Är ju än så länge bara i v4+4. Ömma boobisar och små korta illamående-anfall än så länge, minisymptom . Tar dock alla symptom som goda tecken även om jag hoppas och ber att jag inte ska få hyperemesis som förra graviditeten (extremt grav-illamående).
    hemlig mamma skrev 2010-05-09 22:35:40 följande:
    GRATTIS Betania! Nu vet jag inte hur jag ska lägga fram detta böneämne utan att skrämma Betania...I går fick vi ett mejl från ett par i cellgruppen. I fredags hade de varit på ul och då hade de sett att barnets tarmar och lever var utanför kroppen och att den ev hade vattenskalle. De ville att vi skulle be att allt skulle gå bra för barnet - de kan antagligen operera in levern och tarmarna i kroppen.
    Du skräms inte! Tvärtom kanske jag kan vara till hjälp. Min systerdotter Clara föddes med lever och stora delar av tarmpaketet utanför kroppen. Det är relativt "vanligt" med den sortens bråck men hennes var ovanligt stort. Hon hade också en aorta-förträngning. Dock inte vattenskalle eller kromosonförändring (som tydligen är rätt vanligt i samband med den sortens missbildning). Ganska direkt efter förlossningen opererades aortaförträngningen. Hon fick också direkt ligga i en slags ställning där hålet i magen "hölls upp" så att tarmarna och levern kunde glida tillbaka in i i egen takt, det fanns liksom inte plats så det tog ett tag att skapa plats. Sen följde en massa operationer för att sluta hålet, sy ihop magmuskler osv. Hon är idag 9 år och en fullständigt normal tjej. Hon har ett ärr på magen och saknar navel. Hon får vara lite försiktig med att äta vissa grejer, är lite känslig, men lever normalt. Redan när hon var pytteliten och började prata så berättade hon om "änglarna på sjukhuset, de som stod runt min säng". När hon var på återbesök sprang hon runt för att leta efter "änglarna". Det tycker jag är underbart! Ber för dina vänner!
Svar på tråden Kristna se hit! (Del 20)