Inlägg från: All American Mom |Visa alla inlägg
  • All American Mom
    Milkina cerka skrev 2010-09-20 13:39:16 följande:
    Hejsan, roligt att se dig .
    Ja jag tänkte komma tillbaka nu när jag har tid (Alex går på skolan mellan 8:45 och 15:20) för FL. Mest var jag på Facebook under tiden jag var borta från FL.... Har saknat att vara på FL!

    Just nu väntar jag på att göra viktop i november - en gastriskt bypass. Längtar ihjäl mig att börja mitt nytt liv då, för just nu är jag 146 kg och det är så jobbigt... som en handikapp. Mina leder (knän och höften mest) får ont så jag kan inte träna ihjäl mig heller men jag försöker motionera så gott jag kan. Med PCOS är det så svårt att minska kilorna. Be för mig! Jag kommer med en mer exakt datum för op:en när jag får den.
    Heather (Buffalo, NY, USA)
  • All American Mom
    PetJA skrev 2010-09-10 17:37:08 följande:
    Hej vänner,  det var EVIGHETER (och då menar jag verkligen EVIGHETER) sedan jag var här inne på FL och kollade läget. Det har varit sååå otroligt mycket det sista året som hänt efter att sonen kom till världen och dottern blivit skolmogen... Jag är ju som flera av er vet mycket mer aktiv på facebook nu för tiden, har hittat så många gamla och nya vänner genom den sajten och då tiden inte räcker till för att sitta vid datorn allt för länge så är det mest där jag befinner mig när jag får lite ensamtid. Men NU är jag här och kikar in, det känns välbekannt och lite som att "komma hem" ändå... jag var ju väldigt aktiv här på FL för 5-6 år sen framför allt, då jag fick min dotter och var nybliven mamma och allt var kaos i huvudet och kroppen...

    Vill bara säga hej till er, hoppas ni mår bra, och så hoppas jag att jag tar mig mer tid att komma hit lite oftare igen!

    Må gott allihop! STOR KRAM!
    PetJA, jag är oxå tillbaks! FB är där jag är mest av tiden men jag tänkte även börja vara aktiv igen på FL för att jag saknar Sverige enormt mycket nu när vi har bott i USA sedan aug-09....

    Kramelikram!
    Heather (Buffalo, NY, USA)
  • All American Mom
    Milkina cerka skrev 2010-09-20 13:58:03 följande:
    Ja, man får rätt mycket mer tid när de går i skolan, men det är ju rätt mycket annat man måste göra med.
    Har förstått att det är svårt när man har PCOS, lovar att tänka på dig .
    Ja precis, tvätt måste göras (maskinerna är ju mynt-opererad, suck), disken (i maskinen), och städning runt lgh.... Men jag tar tid för bön och nätsurfandet hihi... o kolla på Dr Oz o The Doctors på tv (dvr) och virkar för fullt.

    Nu gick maken ut med Alex till busshållplatsen som är längst bort på andra sidan av parkeringsplatsen. Maken jobbar mellan 11-19:30 nu och är ledig ons/tors i denna skift (skift varar under 3 mån o sen ändras det). Så han går med Alex till busshållplatsen på morgonen och jag gör det på eftermiddagen vid 16 tiden.
    Heather (Buffalo, NY, USA)
Svar på tråden Kristna se hit! (Del 20)