• tjötas

    Kristna se hit! (Del 20)

    Kristna se hit(del 20)!  
    Många trådar har det blivit..här kommer den 20:e!

    Det viktigaste med tråden är att den sakall fungera som ett "andhål", eller oas,
    eller vad man nu vill kalla det. Där vi bara får dela med oss av våra liv, vår tro o. upplevelser.

    Tack för att du respekterar detta! Ok..då kör vi vidare! Välkomna!!

    Förra tråden:
     
    www.familjeliv.se/Forum-11-257/m49911872.html

  • Svar på tråden Kristna se hit! (Del 20)
  • pippipopp

    Hej alla vänner, nu är det äntligen vår!! Hoppas ni mår bra, här är det envisa förkyldningar och arbetslös igen, men faktistk lite skönt då man är halvkass o snorig, bara det inte varar för länge.... arbetslösheten syftade jag främst på....

    Kramar till er och Guds välsignelse!

  • Mrs K

    Hej, vänner!
    Det är mycket som händer i mitt liv just nu. Många frågetecken inför framtiden. Be gärna lite för att allt ska ordna sig till det bästa och att Guds vilja ska få ske i mitt liv. Då vet jag att jag får vila i det.

    Hoppas ni haft en bra påskhelg. Ber för er alla.
    Kram

  • hammoleket79

    Haft en underbar påskhelg, vi träffades alla mina syskon och mina föräldrar på en gång. Det händer rätt sällan nuförtiden. Drömde lite mardrömmar om missfall, kanske för att jag fick missfall på annandag påsk förra året. Men jag är i v. 24 nu, och lillan sparkar och står i, så det verkar gå bra.
    Min son har just fått börja gå hos logoped, och vi blev rådda att börja med lite teckenspråk. Det har redan gjort kommunikationen lättare, han har fattat poängen och kan nu svara med tecken när man frågar honom en del saker. Däremot vet vi inte varför han har svårt att tala.

    Ber för att det ska lösa sig för alla er som behöver få jobb, och ber förstås för er andra också.

  • Milkina cerka

    Kände precis bara att jag vill Tacka Herren för hur b r a  jag har det just nu.
    Nästan inte ont alls mer än lite i fötterna, de arbetsuppgifter jag tilldelat mig själv under dagen är gjorda, sonen kom hem o. strålade som en sol för han fått gå upp till den svåraste läseboken o. barnen leker nu nöjda ute i solskenet.

    Ja ibland har man mycket att vara tacksam för...


    ★☆°♥ (¯`°?.¸ ♥

    ♥¸.?°´¯) ♥☆°★
  • Milkina cerka
    Mrs K skrev 2010-04-14 20:28:09 följande:
    Spomenka: HÄRLIGT!!! Nu känner jag mig lite gladare också på något vis
    Så roligt att kunna göra någon mer lite glad .
    ★☆°♥ (¯`°?.¸ ♥

    ♥¸.?°´¯) ♥☆°★
  • hemlig mamma

    Jag var och träffade en coach via arbetsförmedlingen i går. Han verkade vettig så det kändes bra och är förhoppningsvis bra för mitt självförtroende som fått sig en törn (pga av jobbet som inte blev av).
    Be för ledning inför vilket sommarjobb jag ska välja. Jag skulle vilja ha något mindre fysiskt, med tanke på skuldran, men tiden börjar rinna i väg.

    Annars känner jag mig oxå lite extra glad just nu - fick precis veta att ett par cellgruppen väntar barn .

  • tjötas

    Ber för alla!

    Härligt att läsa om tacksägelseämnen också, jag tackar Gud för det jag med!

    Vill också be om förbön. Som några kanske minns hade jag två missfall förra året och sedan dess har jag inte blivit gravid. Vi har nu försökt i ett år och jag ska få tid för utredning osv. Känns jättekonstigt att hamna i "svårt att få barn"-facket när jag blivit gravid tre gånger väldigt lätt. Men vi längtar sååå efter en liten till, ett syskon till vår dotter. Så hjälp oss gärna att be för det!

    Utöver det mår jag fantastiskt bra. Var på väg in i väggen i vintras, blev sjukskriven några veckor och fick mycket bra hjälp och är nu på väg upp mot heltid igen (jobba 75% för tillfället). Även om det varit jobbigt har det också varit en ovärderlig erfarenhet och jag tar verkligen tillvara på det viktiga i livet och njuter av en härlig vardag med familjen. Jobbet kommer lååångt ner på listan numera och livskvaliteten är mycket högre. Det tackar jag Gud för!

  • Jessica C S

    Hej alla! Hoppas någon kommer ihåg mig

    Jag har verkligen deppat ihop och blivit osocial sen mamma dog, och slutat arbeta på datorn och umgås här och bland vänner IRL.... Men nu har det gått ett år och jag har börjat ta mig samman och börja med hemsidan igen osv. Det var svårare än jag kunde ana att leva med stor sorg...

    Jag tackar Gud för att ni finns kvar här på familjeliv, och ber en bön för er!

  • Milkina cerka
    Jessica C S skrev 2010-04-16 11:36:22 följande:
    Hej alla! Hoppas någon kommer ihåg mig Jag har verkligen deppat ihop och blivit osocial sen mamma dog, och slutat arbeta på datorn och umgås här och bland vänner IRL.... Men nu har det gått ett år och jag har börjat ta mig samman och börja med hemsidan igen osv. Det var svårare än jag kunde ana att leva med stor sorg...Jag tackar Gud för att ni finns kvar här på familjeliv, och ber en bön för er!
    Roligt att se dig kika in här igen. Du är inte bortglömd, iaf inte av mig.
    ★☆°♥ (¯`°?.¸ ♥

    ♥¸.?°´¯) ♥☆°★
Svar på tråden Kristna se hit! (Del 20)