• tjötas

    Kristna se hit! (Del 20)

    Kristna se hit(del 20)!  
    Många trådar har det blivit..här kommer den 20:e!

    Det viktigaste med tråden är att den sakall fungera som ett "andhål", eller oas,
    eller vad man nu vill kalla det. Där vi bara får dela med oss av våra liv, vår tro o. upplevelser.

    Tack för att du respekterar detta! Ok..då kör vi vidare! Välkomna!!

    Förra tråden:
     
    www.familjeliv.se/Forum-11-257/m49911872.html

  • Svar på tråden Kristna se hit! (Del 20)
  • Jessica C S

    Förnöjsam, vad smart att skriva ner bönen när det är svårt att koncentrera sig!

  • hemlig mamma

    GRATTIS Betania!

    Nu vet jag inte hur jag ska lägga fram detta böneämne utan att skrämma Betania...

    I går fick vi ett mejl från ett par i cellgruppen. I fredags hade de varit på ul och då hade de sett att barnets tarmar och lever var utanför kroppen och att den ev hade vattenskalle. De ville att vi skulle be att allt skulle gå bra för barnet - de kan antagligen operera in levern och tarmarna i kroppen. Och att de de skulle få kraft att orka. Ni får gärna hjälpa mig att be för dem.

    *Gud jag ber för Betania och det lilla livet som växer i hennes mage. Jag ber att allt ska få gå bra denna gång. Jag ber att hon ska få känna lugn och ro och frid. Hjälp henne att slappna av och inte tänka så mycket på det som varit.*
    *Jag ber oxå för för paret i min cellgrupp. du ser dem och lilla livet. Jag ber att du ska ge dem kraft att orka. Jag ber att allt ska gå bra med barnet där ul visade att allt inte stod rätt till. Du som är den store läkaren kan hela. Jag tror oxå du väljer att använda dig av läkarvetenskapen. Låt ditt namn få bli förhärligat i denna situation. Amen.*

  • hemlig mamma
    Jessica C S skrev 2010-05-09 22:25:41 följande:
    Förnöjsam, vad smart att skriva ner bönen när det är svårt att koncentrera sig!
    Mmmm... Du har nog sett att jag gjort det några ggr här i denna tråd. Fast man behöver ofta större utrymme, vilket inte alltid är lätt att få till när man bor litet och har familj. Men just nu ber ju jag och min man tillsammans en hel del så det känns rätt okey ändå.
  • tjötas
    Jessica C S skrev 2010-05-09 21:59:02 följande:
    Men ååh, vad roligt! Grattis! Jag ber att det ska gå bra! Känner du någonting än, mår illa eller så?
    Är ju än så länge bara i v4+4. Ömma boobisar och små korta illamående-anfall än så länge, minisymptom . Tar dock alla symptom som goda tecken även om jag hoppas och ber att jag inte ska få hyperemesis som förra graviditeten (extremt grav-illamående).
    hemlig mamma skrev 2010-05-09 22:35:40 följande:
    GRATTIS Betania! Nu vet jag inte hur jag ska lägga fram detta böneämne utan att skrämma Betania...I går fick vi ett mejl från ett par i cellgruppen. I fredags hade de varit på ul och då hade de sett att barnets tarmar och lever var utanför kroppen och att den ev hade vattenskalle. De ville att vi skulle be att allt skulle gå bra för barnet - de kan antagligen operera in levern och tarmarna i kroppen.
    Du skräms inte! Tvärtom kanske jag kan vara till hjälp. Min systerdotter Clara föddes med lever och stora delar av tarmpaketet utanför kroppen. Det är relativt "vanligt" med den sortens bråck men hennes var ovanligt stort. Hon hade också en aorta-förträngning. Dock inte vattenskalle eller kromosonförändring (som tydligen är rätt vanligt i samband med den sortens missbildning). Ganska direkt efter förlossningen opererades aortaförträngningen. Hon fick också direkt ligga i en slags ställning där hålet i magen "hölls upp" så att tarmarna och levern kunde glida tillbaka in i i egen takt, det fanns liksom inte plats så det tog ett tag att skapa plats. Sen följde en massa operationer för att sluta hålet, sy ihop magmuskler osv. Hon är idag 9 år och en fullständigt normal tjej. Hon har ett ärr på magen och saknar navel. Hon får vara lite försiktig med att äta vissa grejer, är lite känslig, men lever normalt. Redan när hon var pytteliten och började prata så berättade hon om "änglarna på sjukhuset, de som stod runt min säng". När hon var på återbesök sprang hon runt för att leta efter "änglarna". Det tycker jag är underbart! Ber för dina vänner!
  • Bubbis10

    Denna tråd verkar vara lite svår å få respons ifrån....trots att vi har en del gemensamt, men jag önskar er alla lycka till med livet,fam, å era skatter (barn)

    Kram

  • hemlig mamma

    Hur menar du då Pregga? Är vi inne för lite? Jag kan bara se till mig själv och att jag inte alltid är ute på nätet så ofta.
    Annars får du ha lycka till själv med allt!

  • hemlig mamma

    Vet någon om hur rummen på Nyhemsgården ser ut; får man plats med en resesäng för mindre barn där? Vi funderar på att åka på Nyhemsveckan. Tidigare har vi bott på billigare logement, men då måste man gå ut på toaletten. Här har jag fått för mig att det finns toaletter inne i huset.
    Fast nu är det kanske för sent att anmäla sig...

Svar på tråden Kristna se hit! (Del 20)