• tjötas

    Kristna se hit! (Del 20)

    Kristna se hit(del 20)!  
    Många trådar har det blivit..här kommer den 20:e!

    Det viktigaste med tråden är att den sakall fungera som ett "andhål", eller oas,
    eller vad man nu vill kalla det. Där vi bara får dela med oss av våra liv, vår tro o. upplevelser.

    Tack för att du respekterar detta! Ok..då kör vi vidare! Välkomna!!

    Förra tråden:
     
    www.familjeliv.se/Forum-11-257/m49911872.html

  • Svar på tråden Kristna se hit! (Del 20)
  • Bubbis10
    hemlig mamma skrev 2010-05-12 23:17:38 följande:
    Hur menar du då Pregga? Är vi inne för lite? Jag kan bara se till mig själv och att jag inte alltid är ute på nätet så ofta.Annars får du ha lycka till själv med allt!
    nej jag menar inte att ni är inne för lite, jag menar att man inte får ngt svar fr ngn förens nu....
  • tjötas
    hemlig mamma skrev 2010-05-12 23:20:40 följande:
    Vet någon om hur rummen på Nyhemsgården ser ut; får man plats med en resesäng för mindre barn där? Vi funderar på att åka på Nyhemsveckan. Tidigare har vi bott på billigare logement, men då måste man gå ut på toaletten. Här har jag fått för mig att det finns toaletter inne i huset. Fast nu är det kanske för sent att anmäla sig...
    Jag ska fråga min man. Vi bor i Mullsjö, vår församling är delaktiga i arrangemanget och vi hänger såklart därute hela veckan. Men sover förstås i våra egna sängar... jag kommer dock inte härifrån så jag har inte koll på alla faciliteter, ska kolla och återkommer!
  • hemlig mamma

    Hur har det gått Betania?
    Vi har även hoppats och tänkt att mina föräldrar ska komma ner med husvagn - för vår lilla tjejs skull vore det praktiskt att ha tillgång till kyl och spis. Vi skickade i väg vår anmälan i torsdags - hoppas att det inte är för sent. Sedan blev jag orolig att man "måste" anmäla sig senast den 19/5 även för husvagn. Vet du nåt om det? Tidigare har det inte varit några problem, utan som på en camping. Men det är ju bäst att kolla upp innan.

    Ni har inte några platser över annars va? {#lang_emotions_laughing}  

  • hemlig mamma

    Betania,  nu har det ordnat sig med boende. Det blir nog bättre tom med än vad jag tänkt, även om det innebär att vi får åka in till den stora stada .
    Kanske kan jag ta mod till mig och gå in till Nyhemsgården och titta hur det ser ut där.

  • tjötas

    Förlåt!! JAg har glömt både att svara dig och fråga min man... Mår illa och är trött och får skylla på knäpphjärna . Men det har löst sig nu då? Annars kan jag kolla. Och gästrum har vi här med, om det kniper . Kanske ses vi i alla fall?!

  • pippipopp

    Hej alla vänner där ute! Längesen jag skrev nu men ni finns i mina böner ändå! Ni får gärna be för mig och min jobbsituation. Söker jobb nu för hösten, då jag jobbar inom skolan, och önskar så en tillsvidaretjänst så jag kan planera livet bättre, har senaste året hankat mig fram på vikariat och det blir tröttsamt i längden.. Kramar

  • tjötas
    Pregga skrev 2010-05-12 22:27:06 följande:
    Denna tråd verkar vara lite svår å få respons ifrån....trots att vi har en del gemensamt, men jag önskar er alla lycka till med livet,fam, å era skatter (barn) Kram
    Jag har nog missat nåt, inser jag... Hoppas du är kvar, detta ska ju vara ett andningshål för oss alla, ett sätt att be om bönehjälp och dela med sig av livet, jag hoppas att du känner att du kan det!
  • Milkina cerka
    Pregga - ..jag vet inte hur andra här gör, men jag skriver inte här för skrivandets skull, utan när jag känner att jag har något att säga.. Så svarar inte jag så, är det för att jag hoppas på att någon annan har något bra, bättre att säga än jag.
    Vårt liv är en vindfläkt, en saga en dröm, en droppe som faller i tidernas ström...
  • TanjaS

    Inte varit inne på länge...Men tänkte på er ibland...

    Min pappa fick en stroke här i torsdags. Han bor 100 mil ifrån mig. Det var jag som upptäckte de då jag ringde bara allmänt och han sluddrade som om han vore full och hade svår rörlighet på höger sida. En massa telefonsamtal och hans syster som bor i samma stad som han hjälpte honom att övertala han att komma till sjukhus.
    Han får gå hem på Onsdag men klart man är oroad för han då han bor ensam på en gård 3 km från stan.

    Jag själv är sorgsen. Det var länge sen jag kände de så här...
    Jag gör en massa saker för min grundfamilj och för min familj och de är precis som ingen uppskattar mig. Ja de kanske säger de i ord någon gång typ lilla Tack! (för maten) men all ära får andra. Ja jag vet att de är okristligt att man ska ta åt sig äran själv men de är klart att jag blir ledsen om jag gett förslag och någon annan får allt tack!

    Jag går i fotspår som inte är bra för mig och jag kan inte förändra det. Varför? man kan väl alltid ändra. Jo men då får jag ge upp heltid med min son. De vill jag verkligen INTE. Detta familjeliv hämmar mig. Jag pratar då om min andliga utveckling. När jag är ensam hemma med min son har jag mer harmoni än när min karl och bonusbarn är hemma...

    Ja ja de är väl bara att kämpa på...

  • pippipopp

    TanjaS, det låter jobbigt för dig, ber för dig att du ska få klarhet i hur du ska göra i ditt liv för att må bra i själ och hjärta.

    Ber för er alla andra också!

    Bed gärna för mig och min jobbsituation.

    Kramar till er!

Svar på tråden Kristna se hit! (Del 20)