• Anonym (Kaffedraken)

    En riktig skitolycka, bokstavligt talat

    Ja herregud idag hände det som bara inte fick hända. Jag tar det från början.

    Jag tröck i mig nästan en hel grillad kyckling med lite sallad till middag och packade in ungarna i vagnen för att bege mig till en lekpark 3km härifrån direkt efteråt.

    När jag kommit en bit på vägen kände jag hur det riktigt bubblade till i magen, men tänkte att det är nog ingen fara så jag fortsätter gå.
    Helt plötsligt så small det riktigt till och jag kände att nu är det panik, snart skiter jag på mig.
    Lite längre fram står det några stora granar på en liten äng bredvid gångvägen och bostadsområdet som låg bredvid.
    Så jag skyndar mig in med vagnen mellan granarna och drar ner byxorna och sätter mig ner.
    3åringen frågar vad jag ska göra och jag svarar att jag ska bara kissar lite, till hennes stora förtjusning.

    Sen lättar jag på trycker, och det riktigt sprutar ut. Det både låter och luktar. Jag kikar bort mot husen och gångvägen så att ingen ska se mig.
    Det var med bultande hjärta jag satt där!
    Sen tar jag servetterna ur skötväskan (tack och lov hade jag med mig den)
    och torkar mig.
    Någonting jag inte räknat med var att mitt arsle var mycket närmare marken än vad jag trodde, så när jag har torkat klart och ska ta bort handen råkar jag doppa hela handen i härligheten.

    Jag trodde seriöst att jag skulle dö. Hela handen var täckt av en gul/brun sörja.
    Så jag börjar torka av det värsta med servetterna och sköljde av lite med varmvatten som jag hade i termosen (tack och lov äter bebisen ersättning)

    Men jag var fortfarande helt gulfärgad om handen och det luktade apa.
    Svär över mig själv och min motvilja mot våtservetter.
    Precis då ser jag hur det kommer folk gående mot mig på andra sidan ängen.

    Och där står jag. Fullt med små bruna servetter omkring mig, en stor bajshög och en hand full med skit.

    Så jag tar vagnen och skyndar mig därifrån. Panik hade jag eftersom jag var långt hemifrån. Vad fan gör jag nu?!

    Så får jag syn på ett äldre par som står och lassar in utemöbler så jag skyndar dit och säger
    "Jag har världens konstigaste fråga, jag har bytt blöja på bebisen och råkade få lite bajs på handen. Jag är långt hemifrån, skulle jag kanske få låna eran toalett och tvätta händerna?
    De får jag så jag skyndar tacksamt in och tvättar händerna riktigt ordentligt.

    Skyndar sen ut igen eftersom barnen är kvar ute i vagnen med mannen som bor i huset.

    När jag kommer fram så säger jag glatt till 3åringen "sådär nu är mamma fin om händerna igen"

    Då kläcker ungen ut sig "mm mamma bajsade i skogen"

    jag trodde jag skulle dö!! Jag blir helt eldröd i ansiktet och säger lite fint "nämen mamma bytte ju blöja på bebisen"
    Samtidigt som jag tackar för lånet, tar vagnen och skyndar mig därifrån.

    GAH vilken jäkla dag jag har haft!
    Nått är säkert iallafall och det är att jag ska inhandla våtservetter!

    Är det någon mer som har nån skitolycka att dela med sig av?

  • Svar på tråden En riktig skitolycka, bokstavligt talat
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (TS) skrev 2010-04-15 00:33:42 följande:
    Ja herregud idag hände det som bara inte fick hända. Jag tar det från början.Jag tröck i mig nästan en hel grillad kyckling med lite sallad till middag och packade in ungarna i vagnen för att bege mig till en lekpark 3km härifrån direkt efteråt.När jag kommit en bit på vägen kände jag hur det riktigt bubblade till i magen, men tänkte att det är nog ingen fara så jag fortsätter gå. Helt plötsligt så small det riktigt till och jag kände att nu är det panik, snart skiter jag på mig. Lite längre fram står det några stora granar på en liten äng bredvid gångvägen och bostadsområdet som låg bredvid.Så jag skyndar mig in med vagnen mellan granarna och drar ner byxorna och sätter mig ner.3åringen frågar vad jag ska göra och jag svarar att jag ska bara kissar lite, till hennes stora förtjusning.Sen lättar jag på trycker, och det riktigt sprutar ut. Det både låter och luktar. Jag kikar bort mot husen och gångvägen så att ingen ska se mig. Det var med bultande hjärta jag satt där!Sen tar jag servetterna ur skötväskan (tack och lov hade jag med mig den)och torkar mig. Någonting jag inte räknat med var att mitt arsle var mycket närmare marken än vad jag trodde, så när jag har torkat klart och ska ta bort handen råkar jag doppa hela handen i härligheten.Jag trodde seriöst att jag skulle dö. Hela handen var täckt av en gul/brun sörja.Så jag börjar torka av det värsta med servetterna och sköljde av lite med varmvatten som jag hade i termosen (tack och lov äter bebisen ersättning)Men jag var fortfarande helt gulfärgad om handen och det luktade apa.Svär över mig själv och min motvilja mot våtservetter.Precis då ser jag hur det kommer folk gående mot mig på andra sidan ängen.Och där står jag. Fullt med små bruna servetter omkring mig, en stor bajshög och en hand full med skit.Så jag tar vagnen och skyndar mig därifrån. Panik hade jag eftersom jag var långt hemifrån. Vad fan gör jag nu?!Så får jag syn på ett äldre par som står och lassar in utemöbler så jag skyndar dit och säger"Jag har världens konstigaste fråga, jag har bytt blöja på bebisen och råkade få lite bajs på handen. Jag är långt hemifrån, skulle jag kanske få låna eran toalett och tvätta händerna?De får jag så jag skyndar tacksamt in och tvättar händerna riktigt ordentligt.Skyndar sen ut igen eftersom barnen är kvar ute i vagnen med mannen som bor i huset.När jag kommer fram så säger jag glatt till 3åringen "sådär nu är mamma fin om händerna igen"Då kläcker ungen ut sig "mm mamma bajsade i skogen"jag trodde jag skulle dö!! Jag blir helt eldröd i ansiktet och säger lite fint "nämen mamma bytte ju blöja på bebisen"Samtidigt som jag tackar för lånet, tar vagnen och skyndar mig därifrån.GAH vilken jäkla dag jag har haft!Nått är säkert iallafall och det är att jag ska inhandla våtservetter!Är det någon mer som har nån skitolycka att dela med sig av?
    jag ÄLSKAR att barn är så ärliga
    gundel.blogg.se -Ur löjlig synvinkel.
  • Anonym (Kaffedraken)

    Hahahahaha.

    Skön 3 åring, haha.

    Kul att du delade med dig:)

  • Anonym (Kaffedraken)

    HAHAHAA Jag känner så väl igen mig i ditt magproblem :P Min mage är lika dan! Dock inte lika roligt när man väl är i  den sitsen att man dock inte han hålla emot :/

    Jag hade precid träffat min nuvarande sambo. Vi var då hemma hos honom och hade ätit glass. Min mage tålde tydligen inte de :/ Jag frågade om jag kunde låna hans bil för jag måste hem på toaletten :P Han frågade givetvis varför jag inte kunde låna hans toalett. Vi hade varit vänner ett tag så jag skämtade till de hela lite och sa att jag verkligen måste hem.

    Jag satt mig i bilen och funderade över hur jag skulle klara av att hålla  mig hela vägen hem. Jag kom samtidigt på att de var helt omöjligt! Ringde i panik  min pappa och hörde med honom om han var hemma  för jag behövde verkligen gå på toaletten! Han sa att han var de så jag körde i en racerfart dit. Väl på gården kunde jag knappt gå ur bilen. Skyndade mig. Till min fasa var dörren LÅST! Jag bankade och bankade men ingen öppnade.  De hela slutade man att jag fick slänga mig mitt på gräsmattan, dra ner byxorna... Och ja, jag behöver inte nämna vad som hände... I samma ögonblick kom jag då på att jag måste ju torka mig med något! Hade inget papper så jag fick dra på mig underkläderna och byxorna. Ringde då till pappa irriterad över varför han inte öppnade! Han hade somnat. Jag slängde mig in i duschen. Kom då på just då att jag inte nya kläder. Min mamma och pappa är skild. Så mitt i natten fick jag även väcka hela mammas familj, sa något med att en mensolycka hade inträffat och att jag måste låna och byta några kläder.
    Hade jag berättat att jag hade bajsat på mig på pappas gräsmatta för att jag inte ville gå på toaletten hos killen hade dom väl tyckt jag var knäpp!

    Men min panik slutade inte där! Eftersom jag hade åkt till min mamma och lånat kläder så kom jag ju på att jag hade satt mig i bilen med samma kläder som innan olyckan. Tack och lov hade inget kommit i bilen. Men hela den här turbulenta grejen hade jag ju kunnat slippa om jag hade gått på toaletten hos min kille.

    De var en av alla sjuka grejer mina magproblem har orsakat.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym skrev 2010-04-19 00:50:39 följande:
    HAHAHAA Jag känner så väl igen mig i ditt magproblem :P Min mage är lika dan! Dock inte lika roligt när man väl är i  den sitsen att man dock inte han hålla emot :/Jag hade precid träffat min nuvarande sambo. Vi var då hemma hos honom och hade ätit glass. Min mage tålde tydligen inte de :/ Jag frågade om jag kunde låna hans bil för jag måste hem på toaletten :P Han frågade givetvis varför jag inte kunde låna hans toalett. Vi hade varit vänner ett tag så jag skämtade till de hela lite och sa att jag verkligen måste hem.Jag satt mig i bilen och funderade över hur jag skulle klara av att hålla  mig hela vägen hem. Jag kom samtidigt på att de var helt omöjligt! Ringde i panik  min pappa och hörde med honom om han var hemma  för jag behövde verkligen gå på toaletten! Han sa att han var de så jag körde i en racerfart dit. Väl på gården kunde jag knappt gå ur bilen. Skyndade mig. Till min fasa var dörren LÅST! Jag bankade och bankade men ingen öppnade.  De hela slutade man att jag fick slänga mig mitt på gräsmattan, dra ner byxorna... Och ja, jag behöver inte nämna vad som hände... I samma ögonblick kom jag då på att jag måste ju torka mig med något! Hade inget papper så jag fick dra på mig underkläderna och byxorna. Ringde då till pappa irriterad över varför han inte öppnade! Han hade somnat. Jag slängde mig in i duschen. Kom då på just då att jag inte nya kläder. Min mamma och pappa är skild. Så mitt i natten fick jag även väcka hela mammas familj, sa något med att en mensolycka hade inträffat och att jag måste låna och byta några kläder.Hade jag berättat att jag hade bajsat på mig på pappas gräsmatta för att jag inte ville gå på toaletten hos killen hade dom väl tyckt jag var knäpp!Men min panik slutade inte där! Eftersom jag hade åkt till min mamma och lånat kläder så kom jag ju på att jag hade satt mig i bilen med samma kläder som innan olyckan. Tack och lov hade inget kommit i bilen. Men hela den här turbulenta grejen hade jag ju kunnat slippa om jag hade gått på toaletten hos min kille.De var en av alla sjuka grejer mina magproblem har orsakat.
    Haha tänk att sådan här skithumor kan vara så jäääkla kul

    Jag råkade också ut för en skitolycka när jag var i tonåren...Sov över hos min mormor och morfar några nätter och hade då mens ({#lang_emotions_yell}), blir också sååå kass i buken då{#lang_emotions_embarassed}. Jag vaknade av att jag trodde jag skulle skita på mig, kunde inte röra mig för då skulle det komma liksom, ont gjorde det och svetten lackade om mig... Måste bara på toan och det NUUUU. Toan låg ju bara rakt över hallen så inte särklit långt, men när jag krypit fram, ut i hallen (i hopp om att ingen skulle vakna och se mig{#lang_emotions_dreamer}. Så tog det tvärstopp, skiten bara kom (Sov naken), kom över mormors nyinköpta långa rosa hallmatta{#lang_emotions_money_mouth}.. PINSAMT!!! Bara förnamnet Jag förökte rengöra så gott jag kunde men fick ju inte bort allt.... och det stank ju skit i hela huset kändes det som...

    På morgonen såg mormor fläcken direkt och undrade hur i all sin dar den hade hamnat där... jag skyllde på att hunden sket inne och jag såg det när jag skulle på toan så jag försökte ta bort det.... Hon såg väldigt skeptisk ut för vår hund gjorde aldrig något inne.... Vet inte vad hon faktiskt trodde men jag låtsades som inget hade hänt

    Inte lika kul som era skithistorier men väl en skithistoria
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (shiiit!!!) skrev 2010-04-19 09:25:01 följande:
    Haha tänk att sådan här skithumor kan vara så jäääkla kul Jag råkade också ut för en skitolycka när jag var i tonåren...Sov över hos min mormor och morfar några nätter och hade då mens (), blir också sååå kass i buken då. Jag vaknade av att jag trodde jag skulle skita på mig, kunde inte röra mig för då skulle det komma liksom, ont gjorde det och svetten lackade om mig... Måste bara på toan och det NUUUU. Toan låg ju bara rakt över hallen så inte särklit långt, men när jag krypit fram, ut i hallen (i hopp om att ingen skulle vakna och se mig. Så tog det tvärstopp, skiten bara kom (Sov naken), kom över mormors nyinköpta långa rosa hallmatta.. PINSAMT!!! Bara förnamnet Jag förökte rengöra så gott jag kunde men fick ju inte bort allt.... och det stank ju skit i hela huset kändes det som... På morgonen såg mormor fläcken direkt och undrade hur i all sin dar den hade hamnat där... jag skyllde på att hunden sket inne och jag såg det när jag skulle på toan så jag försökte ta bort det.... Hon såg väldigt skeptisk ut för vår hund gjorde aldrig något inne.... Vet inte vad hon faktiskt trodde men jag låtsades som inget hade hänt Inte lika kul som era skithistorier men väl en skithistoria
    Hur fasiken klarar du att sova naken när du har mens? Blir det inte blod överallt?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (shiiit!!!) skrev 2010-04-19 09:25:01 följande:
    Haha tänk att sådan här skithumor kan vara så jäääkla kul Jag råkade också ut för en skitolycka när jag var i tonåren...Sov över hos min mormor och morfar några nätter och hade då mens (), blir också sååå kass i buken då. Jag vaknade av att jag trodde jag skulle skita på mig, kunde inte röra mig för då skulle det komma liksom, ont gjorde det och svetten lackade om mig... Måste bara på toan och det NUUUU. Toan låg ju bara rakt över hallen så inte särklit långt, men när jag krypit fram, ut i hallen (i hopp om att ingen skulle vakna och se mig. Så tog det tvärstopp, skiten bara kom (Sov naken), kom över mormors nyinköpta långa rosa hallmatta.. PINSAMT!!! Bara förnamnet Jag förökte rengöra så gott jag kunde men fick ju inte bort allt.... och det stank ju skit i hela huset kändes det som... På morgonen såg mormor fläcken direkt och undrade hur i all sin dar den hade hamnat där... jag skyllde på att hunden sket inne och jag såg det när jag skulle på toan så jag försökte ta bort det.... Hon såg väldigt skeptisk ut för vår hund gjorde aldrig något inne.... Vet inte vad hon faktiskt trodde men jag låtsades som inget hade hänt Inte lika kul som era skithistorier men väl en skithistoria
    Hahaha fy va pinigt :P Men de är så jäkla roligt efteråt :D
  • Anonym (Kaffedraken)

    haha det här är kanske inte lika pinsamt men jag trodde jag skulle dö ändå.

    Det var i mina yngre år och jag hade just börjat dejta en kille jag var dökär i. Hade sovit över hos honom, och skulle gå på toa och sedan duscha. Jag kissade, torkade mig och spolade i toaletten två gånger för den var lite svårspolad. Sen kom jag på att det var smart att passa på att skita när jag skulle duscha för då kunde jag ha fönstret öppet så att odören var borta innan någon annan händelsevis kom in. Var väääldigt känslig kring sånt.

    Sagt och gjort, var lite lös i magen och sket verkligen ner hela toalettstolen totalt, luktade rätt illa. Men sen vågade jag inte spola, eftersom jag ju nyss spolat två gånger och tänkte att han kommer undra vad jag håller på med där inne som måste spola så många gånger. (jo jag säger ju att jag var känslig). Så jag tänkte att jag spolar efter duschen istället.

    Men tror ni jag kom ihåg det? Efter duschen glömde jag förståss att spola, gick glatt ut till honom. Han hade väntat på att få komma in och gick raka vägen in för att kissa. Kom på att jag glömt att spola så fort han stängt dörren bakom sig .....

  • Anonym (Kaffedraken)

    Vilka härliga historier ! Det är så skönt att höra att man inte är ensam! Som tur är (ta i trä) har jag hittills åtminstone hunnit in i huset, men det är flera gånger jag fått sanera både duschen och badrumsmattan, om jag säger så... Det är i princip alltid mensmagen som ställer till det för mig, men en gång hade jag råkat överdosera sådana där salivtabletter från Apoteket, och då hann jag knappt hem. Är numera försiktig med allt "sockerfritt".

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag förstår henne, som inte vågade låna toan hos killen. Jag var själv i en liknande sits en gång
    Jag var i 20 årsåldern, ville absolut inte bajsa hemma hos honom, eller ens att han skulle veta att jag bajsade överhuvudtaget (det är ju okvinligt) Han bodde 12 mil ifrån mig, så det var inte bara till att köra hem för att gå på toa. Jag försökte istället hålla mig under de helger vi var hos honom, jag lyckades med detta men blev ju lite förstoppad. Så en morgon när han "lyckligtvis" gått till jobbet och jag låg kvar och drog mig, passade jag på att släppa en brakare (vågade ju inte heller fisa i hans närhet) sen tyckte jag att det kittlades så konstigt på ena skinkan ( jag sov naken) Jag lyfte på täcket och upptäckte till min förskräkelse att det rann ut skit från rumpan :-O (förstoppningsdiarre) Jag flög ut på toa och rengjorde mig, men det hade kommit på både täcke och lakan och eftersom det var så löst hade det gått igenom till madrassen och själva täcket! :-O snacka om panik! ställde mig att tvätta med tvål och vatten i handfatet (lakan och påslakan) sen gnugga med toapapper med vatten och tvål på madrassen, vilket jobb jag hade, och var hela tiden livrädd att han skulle dyka upp, för hämta nått han glömt typ. Jag försökte sen torka det med hårfönen, men den dog efter ett tag. Panik lixom, skitit ner hans säng + förstört hans fön! Mitt i allt detta ringde han hem från jobbet, just för att han glömt nått, han ville att jag skulle lämna det, när jag ändå körde hem, men jag skulle ta det lugnt och äta frukostet i lung och ro. Jovisst frukost i lugn och ro, defenitivt inte!
    När jag lämnat grejeen till honom på jobbet, åkte jag inte hem, utan begav mig till hans lägenhet igen, som tur var funkade fönen igen, den hade bara blivit lite överhettad. Jag lyckades få allt rent och torrt och bäddat med samma lakan (för att han inte skulle undra, varför jag bytt hans lakan) Men jag åkte nog inte hem förens på eftermiddan.
    Jag tänkte länge efteråt på hur illa det kunne ha gått, om jag tillexempelt "fisit" i sömnen eller passat på medans han bara var ute och köpte frukost huuuuuu
    Men så här i efterhand var det rätt komiskt Att ställa till det så bara för att man inte vill gå toa hos honom. Typ jag skiter hellre i din säng än på din toa, sexigt va?

Svar på tråden En riktig skitolycka, bokstavligt talat