Forum Regnbågsfamilj - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • VÄSTERÅS

  Tis 4 maj 2010 21:23 Läst 2276 gånger Totalt 17 svar
  Visar endast inlägg av Västeråsmammorna - Visa alla inlägg
 • Väster­åsmamm­orna
  Återställ
  Tis 4 maj 2010 21:23 #1

  Hej Kim och Maria!

  Vi heter Anna och Sophia och vi väntar också barn. Sophia är i v: 31.
  Så snart är den eviga väntan över tills vi snart får möta våran prins eller prinsessa.
  Det skulle vara kul och träffas.
  Vi bor strax utanför Västerås i stora Skultuna köpte hus där för 2-årsedan. Som vi trivs i. Hör gärna av er det vore kul.

  Mvh Anna o Sophia

 • Väster­åsmamm­orna
  Återställ
  Fre 7 maj 2010 22:34 #3

  Hej Maria och Kim.

  Ursäkta dröjesmålet av svar, vi har jobbat kvällar. Jag, Sophia går på havandeskapspenning på måndag, skönt. Vi har vart i UAS och inseminerat, tredje försöket lyckades vi. Nu kommer stora dagen BF allt närmre. Allt känns underbart och overkligt. Nu börjar vi  på allvar inse att vi måste skaffa babyprylar så det blev ett skötbord och en badbalja. Nåja ska väl nämna att bla en vagn står gömd i källaren som våran hund Elsa tog chansen att kissa på första dagen. 
  Hur mår Maria, har illamåendet släppt????? Vill påminna annars om att det går över men dock; Anna säger att tempramentet går mer upp och ned ju längre man kommer, fniss. Helt underbart!!
   
  Hälsningar Anna, Sophia o Elsa

  P.S Elsa är en flatt, våran lilla prinsessa.

 • Väster­åsmamm­orna
  Återställ
  Ons 26 maj 2010 21:13 #5

  Hej på er igen!

  Förlåt att vi ej har hört av oss mycket att göra innan våran lilla/lille kommer. Tyvärr är varken Anna eller jag så mycket för datorer men vi får bättra oss. Hoppas att ni mår bra. Det gör vi. Vi räknar dagar nu. Längtan är stor. Skulle vara skönt med lite sommar värme. Vi har hållt på mycket i trädgården men det är fortfarande inget varmt på kvällarna suck.... Man längtar efter dom där underbara sommar kvällarna då man kan grilla. Nu har vi handlat en brio spjälsäng och lite mera kläder.samt skötvätska mm.... känns både kul och spännande. Vi har lite funderingar som ni kanske kan svara på jag blir ju mamma men vi vet inte riktigt vad Anna ska kallas. Har ni några förslag? 
  Hör av er

  Fia o Anna

 • Väster­åsmamm­orna
  Återställ
  Mån 14 jun 2010 15:23 #8

  Hej på er igen!
   
  Hoppas att ni har det bra. Här har vi haft det att göra. Stopp i avloppet med allt vad det innerbär. Suck stön 13.000kr fattigare. Men man får se det på den ljusa sidan bebisen mår bra. Snart dags spääääännnnande
  . Hur är det med er???  Hoppas att allt är bra. Snart midsommar man kan alltid hoppas på fint väder. Om ni har lust så kanske vi kan ses ngt i sommar. vore kul. Det blir ingen Pride för oss denna sommar nästa år tänkte vi åka upp. Brukar ni åka??  Vi brukar vara där ngr dagar vi tycker att det är höjdpunken på året.

  Soliga hälsningar Sophia och anna

 • Väster­åsmamm­orna
  Återställ
  Tor 17 jun 2010 21:52 #10

  Hej igen!

  Vi ska ha den 9 juli men det verkar dags snart. Inatt som varit trodde vi att det var dags att åka in men det lugnade ner sig på efternatten  aj aj aj ont ont och spännande( blandade känslor).............  
  Va sägs om en grillkväll hos oss i sommar????. Vi ringer er efter midsommar så kanske vi kan boka in något, vore kul. Vi håller kontakten. skickar ett mms om bebisen kommer innan dess. Vårat/ Annas mobilenr är 0708-231849 hon är oftast den som har mobilen med sig.

  Vi hörs
  Soliga hälsningar från oss
  Anna o Sophia och lilla Elsa

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll