• Hannah76

    14 åring som har sex

    SÅ bara för att ni är besvikna på er dotter så ska ni förstöra denna pojkes liv??? Fy fan..

    Ta med dem till ungdomsmottagningen för samtal istället, för ni verkar inte kunna hantera detta.

  • Hannah76

    Men de är ju två barn!!! Inte en vyuxen och ett barn. Och hon är med på det. Varför denna vilja att sabba denne killes hela liv?? Tror du att det är en lek att få stämpeln "våldtäksman"?

  • Hannah76
    rednose skrev 2010-04-29 18:31:45 följande:
    Men shit vad många som måste hoppa på TS. Det är väl ändå inte SÅ svårt att sätta sig in i deras sits som föräldrar? Jag väntar själv en dotter och kommer säkerligen ha åsikter om när hon bör eller inte bör bli sexuellt aktiv, oroa mig osv. Att man har ett intresse för sin sexualitet är ju inget fel alls och är man mogen att utforska den delen av sigsjälv så är man.  Som förälder måste det ju vara en ordentlig utmaning att se när ens barn verkar redo att handskas med de större känslor som sex ju faktiskt innebär. Jag tror inte att bara för att man som tidig tonåring har sex, är redo för det och har själv vänner som nu i efterhand kan säga att de önskar de väntat längre än vad de gjorde så självfallet känner vuxna till tankegångarna kring sex och tidig ålder. Men att tycka att man är en dålig förälder för att man vill skydda sin dotter från att för tidigt komma i kontakt med känslor hon eventuellt inte är mogen att hantera, är INTE ett tecken på dåligt föräldraskap. Snarare tvärtom. Det är inte meningen att föräldrar ska vara kompisar, de är föräldrar och förebilder och inget annat.
    Det handlar väl om HUR man löser problemet?
  • Hannah76
    rednose skrev 2010-04-29 22:20:48 följande:
    exakt, vad är din poäng? 
    Du menra att folk hoppar på ts.. Och menar att det inte kan vara så svårt att förstå. Och jag kan inte förstå reaktionen att polisanmäla pojkvännen. Och det är de som folk har reagerat mot, inte hoppat på ts.
  • Hannah76
    rednose skrev 2010-04-30 12:54:10 följande:
    säger man saker som: vad är du för förälder" mm så är det visst det påhopp. Folk på FL är så jäkla kvicka att döma utan att tänka sig in i en situation.
    Då är jag gärna dömande i just den här tråden.. För jag undrar faktiskt vad man är för person när man ens tänker tanken att anmäla denna kille för våldtäkt. Då tycker jag att man tar ut sin een känsla av misslyckande på någon oskyldig.
  • Hannah76
    rednose skrev 2010-05-01 22:09:13 följande:
    Det finns väl ingen anledning för dig att döma en person du inte känner bara för att detta är internet och du sitter där bakom din skärm? Det handlar ju faktiskt om en förälder som tagit sig tiden att skriva och fråga om råd i ett forum, som nu spårat ur en aning. I mina ögon är det inte en dålig förälder. En dålig förälder skulle nog ge fullstädigt fan i att ungen har sex i så tidig ålder tänker jag. Sen är det nog inte någon mer än TS som tyckt att själva anmälandet vore en god idé heller... Inte vad jag sett i alla fall.
    Jag skulle ju tyckalikadantom personen stod framför mig? Om det gör mig dömande så fine, jag tycker fortfarande att det är helt fel att reagera på det viset. Ts känner sig misslycjad som förälder men istället för att ta tag i det så vill hon anmäla en pojke till polisen, och förstöra hela hans liv. Sunt? Nej.
Svar på tråden 14 åring som har sex