• Momalicious

    14 åring som har sex

    Ja, enligt lag räknas det som våldtäkt - alltså sex med minderårig.


    Har absolut ingen aning om hur gammal killen är i det här sammanhanget då jag bara läst sida 2 men för det första är det inte sannolikt att han får en dom om han är jämngammal - alltså 15 eller dyl.
    För det andra så kan jag tala om för dig att även om han inte skulle få en dom så förstör du hans liv. Alla som inte känner honom och vet om historien om flickans galna föräldrar kommer ju tro att han är en våldtäktsman. Är det okej i dina ögon?
    Fattar du inte hur det kommer påverka resten av hans liv om ni gör detta? Bara för att NI inte gillar att er dotter har sex. Seriöst? Och då är det okej att polisanmäla killen som hon valt att ha sex med?
    Dessutom kommer er dotter sannolikt stå på hans sida, vara skitförbannad för det ni gjort och i värsta fall bara skita i att prata med er igen. 
    När jag får barn i den åldern, om dom väljer att ha sex med jämnåriga där det kanske skiljer ett par år hit och dit tänker jag fan inte polisanmäla. Enda gången jag skulle polisanmäla om en man hade sex med min dotter och han var "gammal", alltså en åldersskillnad på mer än 10 år. Vad har en 25-åring gemensamt med en 14-åring?
    Jag skulle också polisanmäla om min dotter uttryckte att hon blivit våldtagen. Inte annars.
Svar på tråden 14 åring som har sex