• Kastrull

    14 åring som har sex

    Jävla tjat om döttrar. Hur kommer det sig att tjejers sexualitet är hela familjens lilla angelägenhet i jämställda (nåja) Sverige år 2010?
    Var är alla förtvivlade mammor ochj pappor som ojar sig över att deras lille son har sex med sin jämnåriga flickvän? Just ja, det är ju bara tjejer som kan få barn...

  • Kastrull
    rednose skrev 2010-04-29 20:08:36 följande:
    snäsig text

    TS har en dotter, alldeles riktigt uppfattat. En massa inlägg i tråden handlar om döttrar och deras sexualitet, vilken tydligen är en otäck källa till skrämselhicka hos en massa uppskruvade föräldrar. Därav min vinkling om just döttrar.
    Det stämmer att sexuella övergrepp på tjejer är ett världsomspännande problem, detta innebär dock inte att alla unga tjejer som har sex är sexuellt unyttjade.

    Ditt fokus på sexuellt utnyttjade flickor i en tråd som handlar om en ung tjej som haft frivilligt sex med en jämnårig kille får mig att befara att ditt tips om ökad läsförståelse handlar om en renodlad projektion. Likaså att du missar den smått ironiska parentesen i meningen du går upp i versalfalsett kring.
  • Kastrull

    Du fattade inte att TS har en dotter eller? Sverige är dessutom långt ifrån jämställt och det är fortfarande tjejer som utnyttjas mest sexuellt i dagens samhälle, i HELA VÄRLDEN.


    Skärp dig och lär dig läsa.


    vad svamlar du om nu då?
    har du ens läst mina inlägg? Det verkar inte riktigt som att du fattat min ståndpunkt alls.
    Ingen i den här tråden påstår väl att alla unga tjejer skulle vara sexuellt utnyttjade eller? Och vad menar du med MITT fokus? Mitt fokus berör TS problem, vilket denna tråden handlar om om du missat det. Vill du diskutera sexuellt utnyttjande mer generellt kanske du ska starta en tråd i ämnet?
    citat rednose

    Svar: Om du upplever att jag missar din ståndpunkt är du välkommen att förtydliga den.
    Sexuellt utnyttjande av unga tjejer är ett tema du själv lyft i tråden (se ovan).
     
    Vad jag vill lägga fokus på är att det är besynnerligt att det alltid är unga tjejers föräldrar som går i taket om deras avkomma har sex - jag har aldrig sett en enda tråd som startats av en bekymrad och upprörd förälder för att deras son har sex. Därav mitt sarkastiska tillägg om jämställt samhälle samt att killar inte kan få barn.
Svar på tråden 14 åring som har sex