• Äldre 2 maj 03:25
  54951 visningar
  168 svar
  168
  54951

  14 åring som har sex

  Det är inte olagligt för två 14åringar att ha sex med varandra. Däremot är det olagligt för en 15åring att ha sex med en person under 15år. Men att anmäla den över 15år för att "markera" är bara totalt fel. Uppenbarligen är hon nöjd med sin sexdebut. Hon gick till dig i förtroende och det enda hon får är skit för att hon ville berätta för dig?

  Själv blev jag av med oskulden 2veckor före min 14årsdag. Ingen av alla som visste hade någonsin någon tanke på att anmäla killen, som då precis hade fyllt 16år. Varför? Jo, för att det var helt frivilligt sex från båda parter.

  Nu mera ska det anmälas titt som tätt bara för att man kan göra det. Min syster tänkte anmäla en tjej för att hon haft sex med min systers son som då var 14år. (Tjejen var över 15år och båda var med på det!). Anledningen: Min syster tycker att tjejen i fråga är dum i huvudet. Vad fan är det för jävla argument egentligen?

  Nej, låt era tonåringar ha sex. Prata istället om hur man skyddar sig på bästa sätt istället för det var det brist på i min familj. Jag är inte besviken på mina föräldrar för att dom inte "pratade mig till rätta" när jag hade haft sex första gången, utan jag är mest besviken för att jag inte fick någon information om vad det fanns för skydd. Hade mina föräldrar anmält killen i fråga bara för att man kan.


Svar på tråden 14 åring som har sex
Logga in
Bli medlem