• Angel79

    Ledsen

    Nu är det snart en månad sedan jag fick avbryta min graviditet (6/4).
    På RUL 23/3 visade sig att våran bebis hade en avvikelse på hjärtat och vi fick remiss till Astrid Lindgren där en specialist kollade hjärtat, bebisen hade Hypoplastiskt vänsterkammarsyndrom (HLHS), och i detta fall fanns det ingen chans för den lilla att överleva utanför magen :'(
    På söndagen 4/4 åkte vi in så jag fick ta första tabletten, på tisdagen blev jag inlagd, det tog fyra timmar tills jag födde fram våran ängel Emilia (var i v 20). Hon var så liten och fin och jag ville aldrig åka ifrån henne :'( Jag har nog aldrig varit så ledsen och arg som efter det. VARFÖR??? Varför ska nåt sånt få hända? En del av mig kommer alltid fattas. Saknaden och sorgen kommer alltid finnas där. Hon finns i mina tankar hela tiden.
    Längtan efter ett syskon är stor men vet att jag kommer vara jättenervös och orolig när och om jag blir gravid igen.

    Utan min sambo och min dotter på 11 år hade jag nog inte klarat att gå igenom det här.

  • Svar på tråden Ledsen
  • Sweeg

    Ops, jag  skrev ett nytt inlägg, men det var menat som ett svar till ditt:

    Jag har pratat med ganska många föräldrar som har förlorat ett barn och de säger alla att det som hjälper mest är att få prata med någon som har upplevt precis samma sak. Har du kontaktat någon förening eller grupp? Kanske kan det ge något.

    www.smaanglar.org/

  • hannapanna80

    känner mycket för dig.

    Min dotter föddes 30 jan och dog fem timmar senare eftersom hon hade grav HLHS.
    Jag gick hela förlossningen utan att veta att hon hade det.
    Jag hade önskat att de hade upptäckt det på rul, kanske mest för att då hade jag varit längre gången i min sorgeperjod och att man kanske kunde få någon slags tillit till Rul.

    Vi finns här på änglasidorna vi mammor som förstår din sorg.

    Många varma kramar.

    Allies mamma

  • Angel79

    Jag beklagar =(
    Jag är "glad" att det upptäcktes på rul, fast just då var jag så förtvivlad och det kändes som en mardröm =( Läkaren sa att vi hade 2 val, att fullfölja graviditeten med jämna kontroller och låta naturen ha sin gång eller att avbryta, valet var lätt, skulle aldrig kunna fullfölja när jag visste vad som väntade, att jag inte skulle få behålla våran dotter :'(

    Många kramar till dig också hannapanna80.

Svar på tråden Ledsen