• Anonym (aldri­gok)
    Äldre 6 May 12:05
    28377 visningar
    89 svar
    89
    28377

    Tycker du att det är ok att kolla på porr medans man är i ett förhållande?

    oj vad konstigt att tycka det är ok, måste vara människor som mår mycket dåligt som tycker det är ok.

  • Anonym (aldri­gok)
    Äldre 6 May 13:25
    #18

    Det var ett ironiskt inlägg för det är precis det svaret man får om man inte tycker det är ok.

  • Anonym (aldri­gok)
    Äldre 6 May 15:16
    #21

    Jag tycker att folk som tycker det är ok är konstiga men skillnaden är att jag inte idiot förklara dom öppet.. så som dom idiot förklarar mig öppet då jag säger att det inte är ok för mig.


    Det är en rolig skillnad...tycker man det är ok så är det ingen som bryr sig men tycker man inte det är ok då är man en idiot med dåligt självförtroende..
    Antar det är därför trådar som tex denna nästan bara har folk som anser det ok...de som inte tycker det är ok som jag tex anser att det är ingen mening att säga nått för man får bara skit för det man tycker.
  • Anonym (aldri­gok)
    Äldre 6 May 21:00
    #36
    Esther M skrev 2010-05-06 20:38:40 följande:
    varför måste de som tycker att det är ok för människor i ett förhållande att titta på porr må dåligt? vill du att de ska det eller tror du att de gör det?
    Det var ett ironiskt inlägg...folk säger att vi som mår dåligt av att våra män kollar porr och/eller bilder mår dåligt osv osv..så jag kontrade.
    Det är så. Om man inte tycker det är ok då är man en idiot och mår psykiskt dåligt och det ena och det andra.. men om man tycker det är ok så är allt bara bra..förstår du hur jag menar? Alla tycker olika men det går inte in för vissa att acceptera att andra inte tycker lika dant.
    Jag tycker det är konstigt att folk kan tycka det är ok att deras män tittar på andra kvinnor då de runkar...men inte kallar jag dom för idioter som borde söka hjälp.
    Jag accepterar att alla inte tycker som mig, önskar bara att andra kan acceptera hur jag känner också utan att kalla mig eller andra som tycker lika som mig för massa skit.
Svar på tråden Tycker du att det är ok att kolla på porr medans man är i ett förhållande?