Inlägg från: Anonym (inspiration) |Visa alla inlägg
  • Anonym (inspiration)

    Tycker du att det är ok att kolla på porr medans man är i ett förhållande?

    Tinizen skrev 2010-05-06 20:31:14 följande:
    En fråga:  Är det ok för er som tycker det är ok med porr och bilder osv.. om er man runkade och tänkte på er bästa tjejkompis???
    ja. jag har gjort detsamma med hans kompis...
  • Anonym (inspiration)
    Anonym (aldrigok) skrev 2010-05-06 21:00:21 följande:
    Det var ett ironiskt inlägg...folk säger att vi som mår dåligt av att våra män kollar porr och/eller bilder mår dåligt osv osv..så jag kontrade. Det är så. Om man inte tycker det är ok då är man en idiot och mår psykiskt dåligt och det ena och det andra.. men om man tycker det är ok så är allt bara bra..förstår du hur jag menar? Alla tycker olika men det går inte in för vissa att acceptera att andra inte tycker lika dant. Jag tycker det är konstigt att folk kan tycka det är ok att deras män tittar på andra kvinnor då de runkar...men inte kallar jag dom för idioter som borde söka hjälp. Jag accepterar att alla inte tycker som mig, önskar bara att andra kan acceptera hur jag känner också utan att kalla mig eller andra som tycker lika som mig för massa skit.
    aha. vem har kallat dig idiot? jag har inte memorerat hela tråden men de flesta verkar bara uttrycka vad de tycker själva.

    din ironi är inte ett särskilt starkt svärd, dock.
Svar på tråden Tycker du att det är ok att kolla på porr medans man är i ett förhållande?