• Johan75

    Tycker du att det är ok att kolla på porr medans man är i ett förhållande?

    Tinizen skrev 2010-05-06 20:31:14 följande:
    En fråga:  Är det ok för er som tycker det är ok med porr och bilder osv.. om er man runkade och tänkte på er bästa tjejkompis???
    Jag skulle inte vilja veta om det, men det är väl inte värre än om min kvinna låg med mig och tänkte på min kompis.

    Porren är kontroversiell, verkar som om man är väldigt för eller väldigt mot. I den här tråden skulle det vara intressant om de som inte tycker porrtittande är ok förklarade varför. Är det partnerns tittande på andra nakna människor eller är det motstånd mot porren som industri?

    Själva onanerandet är också splittrat. Jag får uppfattningen att många kvinnor tycker det är olustigt (för att uttrycka det milt) att deras män onanerar medan jag hittills inte har sett någon man uttrycka samma negativa tankar om sina kvinnors onanernade. Varför är manligt runkande fult och kvinnligt onanerande fint?

    Slutligen handlar det väl om att acceptera vad ens partner tycker är ok eller inte. Vissa människor gillar inte att partnern tittar på porr, då får väl partnern acceptera detta eller välja att inte leva i förhållandet. Självklart borde alla förhållanden ha en dialog där man lyssnar på varandra och inte dömmer för fort, men jag tycker det är konstigt att vissa verkar fortsätta göra sin partner illa bara bara för att man inte delar värderingar.
    Behold, i come as a thief.
Svar på tråden Tycker du att det är ok att kolla på porr medans man är i ett förhållande?