Inlägg från: Anonym (inte för mig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Tycker du att det är ok att kolla på porr medans man är i ett förhållande?

    För mig personligen är det inte det, men det går ju inte att säga att det inte är ok generellt? Det beror ju på varje enskilt förhållande - är båda parterna ok med det så självklart!

    (Och nej, jag har inte förbjudit min man att titta på porr såklart, han är en vuxen människa och tar sina beslut själv. Jag kan inte leva med honom om han gör det, men sedan är det ju upp till honom och inget jag kan styra.)

  • Anonym (Kaffedraken)

    Onani är en sak (och det förstår jag inte hur någon skulle kunna ha problem med - om det inte är istället för sex tillsammans såklart), porr är en helt annan. 

    Jag trodde inte att jag hade sådana jätteproblem med att min partner tittade på porr, men när jag såg porrbilder på hans dator i början av vårt förhållande (nej, jag snokade inte och de var inte undangömda, vi bara delade dator) så innebar det för mig att jag inte kunde få orgasm tillsammans med honom på två år. Den tiden tog det för mig att sluta bli äcklad och kunna slappna av igen. Det var skitjobbigt.

    Jag älskar mina orgasmer och vill inte leva med en man som jag inte kan ha ett fungerande sexliv med, av den anledningen har jag bett min man att åtminstone aldrig smyga med ett eventuellt porrtittande så att jag då kan ta ställning till hur jag kan hantera det för mig själv på bästa sätt.

    Onanerar gör vi såklart båda två, både tillsammans och var för sig. Det är ju bara trevligt.

Svar på tråden Tycker du att det är ok att kolla på porr medans man är i ett förhållande?