• Anonym

    Tycker du att det är ok att kolla på porr medans man är i ett förhållande?

    Hon tittar och får gärna göra det, likaså jag. Vi brukar skicka spännande länkar till varandra också.

  • Anonym

    Ja det är väl klart att det är okey. Påverkar ju inte mitt & makens sexliv. Känner han för att kolla på porr nån kväll så fine , ibland kollar vi ihop, ibland själva.

    Även fast man är i en relation så har man ju rätt till ett "eget" sexliv. (menar inte att ligga med andra)

  • Anonym

    Inga problem... jag och min man kollar, både tillsammans och på egen hand. Vi använder porr som extra krydda i vårt sexliv, ser det inte som otrohet alls.

  • Anonym

    bara om den andre slipper veta. allt sånt sker på mitt inititiv, kan låta konstigt då men jag vill INTE veta och jag tror inte att han gör det då han ibland verkar tycka att jag vill för mkt.

  • Anonym

    Självklart är det okej, vi kollar på porr nästan dagligen.

    Jag tror man borde jobba på sitt självfortroende om man har problem med att partnen kollar på porr.

  • Anonym

    Njah.
    Alltså jag anser att om man behöver porr för att bli tillfredsställd så är man förmodligen tillsammans med fel partner. Skulle aldrig någonsin nyttja porr och aldrig i livet tolerera att min partner gjorde det vilket han aldrig gjort sedan vi träffats eftersom att jag varit tydlig med det.

    Dessutom anser jag att nakenhet och sex är något vackert mellan två personer eller med personer man älskar och bryr sig om, ingenting som man bara gör sådär helt random.

    Andra får ju göra vad dom vill men jag tycker det är en fruktansvärt smutsig bransch..

  • Anonym

    Ja, självklart ska man få titta på porr om man vill. Min man tittar på porr då och då, hur ofta vet jag inte eftersom han aldrig gör det när jag är närvarande. Själv avskyr jag porr och läser hellre erotiska noveller eller andra erotiska texter, det är betydligt mer givande för mig.

Svar på tråden Tycker du att det är ok att kolla på porr medans man är i ett förhållande?