Inlägg från: Anonym (Bea) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bea)

    Tycker du att det är ok att kolla på porr medans man är i ett förhållande?

    Anonym (porr) skrev 2010-05-04 16:57:51 följande:
    Ja det låter som en vettig inställning, man vill ju inte bli bortprioriterad liksom för något annat. Men ja, en del här inne verkar ju onekligen ha en svår inställning till själva porren alltså undrar jag ju. T.ex. har jag varit med tjejer som tycker det är helt okej att kolla på porr tillsammans men skulle de ertappa mig ens en enda gång med det själv skulle de lackat ur fullkomligt.
    Oj, vad konstigt. Själv vet jag lika många tjejer som kollar på porr som killar. Och jag - som är tjej, föredrar fakriskt att kolla ensam. Det kan väl vara kul ibland att kolla ihop med min kille, men det är softast att få vara ifred och välja fritt vad man ska se.
  • Anonym (Bea)
    Anonym (svårt) skrev 2010-06-19 21:54:43 följande:
    jag har själv svårt för porr, och tycker inte om när ens partner ser på det. men det är min åsikt. nu har jag råkat träffa en man som ÄGER en porrsida, och det är tungt för mig, vääldigt jobbigt. men han är på alla sätt en underbar människa, o jag kan inte välja bort honom pga av hans jobb. enligt honom är det just bara jobb, och han behöver väldigt sällan se på bilderna/filmerna, utan har medarbetare som sköter den biten,. men lite obehag i magen får jag när han sitter vid datorn och jobbar..
    Oj, jag tycker att skulle vara spännande om min man hade det jobbet! men det är jag det
Svar på tråden Tycker du att det är ok att kolla på porr medans man är i ett förhållande?