Inlägg från: Anonym (Notmycup) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Notmycup)

    Tycker du att det är ok att kolla på porr medans man är i ett förhållande?

    Utgångspunkten är att jag tycker att det är ok. Men det beror också mycket på vad det är för typ av porr. Jag har själv tittat på porr lite då och då. Jag vet att jag har kollat mer än min man faktiskt för vi pratar om det mesta. Han gillar mjukare filmer (typ som Playboy) så han slipper se en annan mans kuk och jag har kollat lite på analt.

    Men nu under senare år har jag slutat titta helt. Jag tycker filmerna blir mer och mer förfärliga. Det finns liksom inget pirrigt med det länge - bara massa fult är kvar. Det ska vara värre och värre. I var och varannan film är det gaping, dra isär skinkor så man ser hela anus, sperma som rinner ut ur hålet osv osv, och sen såklart det obligatoriska efter penetration i rasande fart, en kvinna på knä (som att hon ber om det) med utsträckt tunga och en man som ska spruta henne i munnen/ansiktet. Det är stryptag etc, dra i håret - fan vad är det med folk? Rena övergrepp ser det ut som. Och så stönen som är helt världsfrånvända. Så mig ger porr inget länge. Jag blir inte ens kåt av det.

    Enda filmerna på youporn eller Pornhub eller vad de nu heter, blandar ihop dem, som är ok är sk tutorials om hur man har sex - de är iaf lite mer normala.

    Jag skulle regera om min man bara kollade på våldsporr där kvinnor plågades eller likande. Eller typ filmer där halva analen åker ut för att hon tryckt in en för stor dildo... blä. Hade nog inte alls gillat det faktiskt.

Svar på tråden Tycker du att det är ok att kolla på porr medans man är i ett förhållande?