Forum Otrohet - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Tycker du att det är ok att kolla på porr medans man är i ett förhållande?

  Tis 4 maj 2010 16:13 Läst 15915 gånger Totalt 89 svar
  Anonym (porr)
  Visa endast
  Tis 4 maj 2010 16:13

  Ja som frågeställningen lyder undrar jag hur det ser ut, rent statistiskt sett med nyttjande av pornografi samtidigt som man är i ett förhållande.

  Jag lägger inga värderingar i vad folk tycker, skulle dock gärna se om jag personligen är så fel ute, jag skulle tippa på att inte särskilt många har problem med det.

  Omröstning
  Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
 • Tor 6 maj 2010 22:41 #41

  Ser inga problem med att kolla på porr om man är i ett förhållande, inget jag stör mig på. Jag kollar på det när jag är själv likväl som han gör det, ibland kollas det på porr ihop.

 • Tinize­n
  Visa endast
  Fre 7 maj 2010 00:43 #42

  Det är stor skillnad på att onanera och att onanera medans man ser på andra människor...tycker i alla fall jag. 


  Min man skulle inte bli glad om jag låg och tittade på sexiga killar medans jag onanerar. Jag behöver inte göra det heller och gör det inte, skulle aldrig i mitt liv göra det eftersom jag vet att det skulle såra min man. herregud så viktigt är det inte att glo på andra killar.
 • Fre 7 maj 2010 00:57 #43 +1

  Inga problem... jag och min man kollar, både tillsammans och på egen hand. Vi använder porr som extra krydda i vårt sexliv, ser det inte som otrohet alls.

 • Fre 7 maj 2010 10:36 #44
  jfsebastian skrev 2010-05-06 22:39:45 följande:
  Den klingar svingar åt båda hållen. De som "förbjuder" sina män att runka, och de som kollar på porr fast partnern inte vill det. Det är lite viktigt med delade sexuella värderingar för att allt ska funka. Att förbjuda onani i en relation är extremt egoistiskt, oavsett vem som förbjuder. Jag dristar mig faktiskt att kalla det sjukt beteende. För att citera Monty Python: "Who do you think you are? The bloody pope?"
  Jag tycker också att det är askonstigt att inte vilja att ens partner onanerar, då jag ser det som något fristående som inte konkurrerar med sexlivet över huvudtaget. Meditation är vad det är.

  Iaf. Jag har har fått känslan av att många här som ogillar att deras män onanerar ogillar det just för att det är i kombination med porr. Alltså, det är kombinationen som är problemet, inte själva handtrallan..
 • KalleK­n
  Visa endast
  Fre 7 maj 2010 11:56 #45
  Anonym (aldrigok) skrev 2010-05-06 15:16:49 följande:
  Jag tycker att folk som tycker det är ok är konstiga men skillnaden är att jag inte idiot förklara dom öppet.. så som dom idiot förklarar mig öppet då jag säger att det inte är ok för mig. Det är en rolig skillnad...tycker man det är ok så är det ingen som bryr sig men tycker man inte det är ok då är man en idiot med dåligt självförtroende.. Antar det är därför trådar som tex denna nästan bara har folk som anser det ok...de som inte tycker det är ok som jag tex anser att det är ingen mening att säga nått för man får bara skit för det man tycker.
  Så du var inte ironisk, så oväntat. Men ändå kan du inte motivera varför det är så fel.
 • Fre 7 maj 2010 12:03 #46

  vet fan inte, har länge grubblad på detta. Jag vet ju att min man är en människa med behov, precis som jag, det har väl händ att jag har tjuvkickad på porr på egen hand och nog är jag lika medveten att han med har gjort det. Och trots att jag gjort det älskar jag inte honom mindre för det eller tänder på honom mindre.

  roligast är det om båda gör det tillsamans men ibland är ju den ena inte hemma när man är kåt och att vänta är inte alltid ett alternativ.

  Jag tror nog så här... så länge våran sexliv inte ta skryk av porr tittandet på egen hand och jag är tillfreställd få han ju göra som han vill, bara det är genom rymligheten men samtidigt kan man ju börj amå dåligt av att ens man glo på alla dess "pefekta" kroppar medan man själv är lång ifrån så sexig...

  Jag vill inte vara en hypokryt... och rent logiskt vet jag att porr har absolut inget med oss att göra... men gränsen känns luddigt många gånger...

 • Anonym (inte för mig)
  Visa endast
  Fre 7 maj 2010 16:12 #47

  Onani är en sak (och det förstår jag inte hur någon skulle kunna ha problem med - om det inte är istället för sex tillsammans såklart), porr är en helt annan. 

  Jag trodde inte att jag hade sådana jätteproblem med att min partner tittade på porr, men när jag såg porrbilder på hans dator i början av vårt förhållande (nej, jag snokade inte och de var inte undangömda, vi bara delade dator) så innebar det för mig att jag inte kunde få orgasm tillsammans med honom på två år. Den tiden tog det för mig att sluta bli äcklad och kunna slappna av igen. Det var skitjobbigt.

  Jag älskar mina orgasmer och vill inte leva med en man som jag inte kan ha ett fungerande sexliv med, av den anledningen har jag bett min man att åtminstone aldrig smyga med ett eventuellt porrtittande så att jag då kan ta ställning till hur jag kan hantera det för mig själv på bästa sätt.

  Onanerar gör vi såklart båda två, både tillsammans och var för sig. Det är ju bara trevligt.

 • Ons 12 maj 2010 02:54 #48

  bara om den andre slipper veta. allt sånt sker på mitt inititiv, kan låta konstigt då men jag vill INTE veta och jag tror inte att han gör det då han ibland verkar tycka att jag vill för mkt.

 • Ons 12 maj 2010 03:33 #49

  Självklart är det okej, vi kollar på porr nästan dagligen.

  Jag tror man borde jobba på sitt självfortroende om man har problem med att partnen kollar på porr.

 • AnyaSu­sann
  Visa endast
  Ons 16 jun 2010 18:25 #50
  Tinizen skrev 2010-05-07 00:43:29 följande:
  Det är stor skillnad på att onanera och att onanera medans man ser på andra människor...tycker i alla fall jag. 
  Min man skulle inte bli glad om jag låg och tittade på sexiga killar medans jag onanerar. Jag behöver inte göra det heller och gör det inte, skulle aldrig i mitt liv göra det eftersom jag vet att det skulle såra min man. herregud så viktigt är det inte att glo på andra killar.
  Min man skulle bli jätteglad :D
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll