Inlägg från: Tegan123 |Visa alla inlägg
  • Tegan123

    NY väntar barn men är inte gravid tråd

    Bra initiativ, jag ska bli mamma i slutet på oktober ifall knodden är punktlig {#lang_emotions_smile}

  • Tegan123

    Tänkte också försöka vara ledig lite mer än de 10 dagarna. Har jag inte räknat fel så har jag en liten semestervecka sparad, kommer ju inte vara så sugen på att jobba efter barnet har kommit...

  • Tegan123

    Jag har känt små rörelser å bubbel utanpå magen tror jag. Längtar till de riktiga sparkarna kommer. Min sambo känner bubbel å rörelser lite varje dag nu känns det som.
    Som vi har planerat nu så ska hon vara hemma i början å jag vara hemma minst två veckor(10 föräldradagarna) samt en veckas semester. Sen jobbar jag 75% på schema så jag kommer ju att vara ledig två-tre dagar i stöten...

    Min sambo hänger här på FL också, väldigt mycket hänger hon här till å med. Fast jag har inga problem med att skriva om saker. Tror vi är ganska öppna med det mesta.

  • Tegan123

    Det är ju så svårt att sätta sig in i hur man känner eftersom det är så himla individuellt. Men kan förstå att det kan kännas jobbigt ifall du känner att du blir utanför. Det bästa är väl att vara ärlig med sina känslor så att det inte blir en så stor grej av det. Din partner kommer ju säkert ha behov att prata med andra som är gravida eftersom det händer så mycket med kroppen som man inte vart med om förut.

    Men som sagt, det bästa är nog att prata om det. Lycka till förresten!{#lang_emotions_smile}

Svar på tråden NY väntar barn men är inte gravid tråd