• snart bebis

    Clearblue graviditetstest med veckoindikator - det visar för lite antal veckor

    Jag är överlycklig över att ha "plussat" för första gången efter 4 års kämpande! Igår testade jag med ett "vanligt" test och fick då en svag plus-linje. Åkte då och köpte ett digitalt test med veckoindikator och gjorde det imorse. Jag vet att jag är i vecka 4+3 då jag gjort IVF, men fick svaret 1-2 veckor. Det borde ju ha varit 2-3 veckor. Är rädd att det är någonting fel på graviditeten. Någon som varit med om detta och som fått en normal fortsättning på graviditeten?

  • Svar på tråden Clearblue graviditetstest med veckoindikator - det visar för lite antal veckor
  • snart bebis

    saralindberg: Tack för det snabba svaret! Jag har räknat ägglossningen som den dagen jag fick mina ägg plockade (den 23 april) och det är 2 veckor och 3 dagar sedan. Det är därför jag tycker att det borde stå 2-3 veckor eftersom det är över 2 veckor sedan jag hade "ägglossning". Eller tänker jag fel?

  • snart bebis

    Tack allihop för Era lugnande ord! Nu ska jag försöka njuuuuuuuuuuuta av det ofattbara och underbara som hänt oss...

  • snart bebis
    Strix skrev 2011-06-03 20:24:56 följande:
    TS - hur gick det för dig? Har kikat in till dig och det verkar ha gått bra? Jag är i samma sits. Är säker på att jag idag är 4+2, 3 eller möjligtvis 4 (troligast 3) men indikatorn visar 1-2 veckor. Vid den här tiden visade den 2-3 veckor med sonen. Jag har många missfall bakom mig innan honom och den gamla oron börjar visa sig igen. Kommer du ihåg om du testade med indikator igen och i så fall när och vad visade den?
    Hej!
    Jag testade inte fler gånger utan var på ett tidigt ultraljud i v.9 där det såg ett hjärta som pickade. Stort lycka till!
  • snart bebis
    Strix skrev 2011-06-06 10:03:50 följande:
    Tack snälla för att du svarade TS! Tyvärr är det kört för mig denna gång. Igår (4+5) visade det också 1-2 veckor och idag testade jag med ett annat graviditetstest och fick negativt. Men det kan vara bra till en annan gång att veta. Grattis igen till bebbe!
    Tråkigt att höra. Jag önskar dig lycka till med nästa försök.
Svar på tråden Clearblue graviditetstest med veckoindikator - det visar för lite antal veckor