• Anonym (funde­rsam)
  Äldre 11 maj 15:28
  15706 visningar
  15 svar
  Inlägg från Anonym (fundersam) Visa alla inlägg
  15
  15706

  Hur funkar det när man vinner pengar på TRISS?

  Min man har tidigare haft spelproblem, i sin ungdom drog han på sig en del spelskulder och kunde lätt spela bort 4000 en kväll på krogen. Nu är han skuldfri och spelar inte längre.

  MEN i går sa han att han vunnit 15 000 på TRISS, något vi egentligen enast om att han ska hålla sig ifrån men en lott då och då tänker jag inte gå i taket för...dock är jag osäker på om det verkligen stämmer eller om han faktiskt spelat på något annat sätt.

  Han säger att han sprapade fram sina pengar hos spelombudet, fick dem att skriva på den och sedan skickade han in den till Svenska spel och att han då ska få de här 15 000 insatta på sitt konto inom en vecka. Är det så det går till?

  Jag har försökt kolla upp på Svenska spels hemsida och det enda som står är att det är Svenska spel som betalar ut vinter över 10 000 och annars betalas de oftast ut av spelombudet. Men exakt hur förfarandet går till vet jag inte.

  Jag provar här, omjag inte får något svar från någon som vunnit pengar därifrån får jag väl ringa....men hoppas på svar här i första hand.

 • Svar på tråden Hur funkar det när man vinner pengar på TRISS?
 • Anonym (funde­rsam) Trådstartaren
  Äldre 11 maj 16:11
  #11

  Vet någon om det finns andra skraplotter där man kan vinna 15 000? Han kan faktiskt ha blandat i hop namnen på olika lotter, jag vill inte anklaga honom förrän jag har mer kött på benen.

Svar på tråden Hur funkar det när man vinner pengar på TRISS?
Logga in
Bli medlem