Inlägg från: daddy XL |Visa alla inlägg
  • daddy XL

    Se hit alla singelkillar! Här hittar ni desperata singelmammor :-D

    iofs så är snygg och bra i sängen nått som e olika för alla men annars så e jag med ;),
    snabbis då ,30 år ung  och har 3 grabbar som jag har 97% av tiden , jobbar som elektriker och bor i södertälje  i mitt lilla radhus detta står iofs i presentationen tror jag iaf :).

    och Isanje för killar är det nog lite lättare iaf när vi berättar att vi har barn  iaf om man vart o festat då har det nästan funkat som raggnings replik haha.

  • daddy XL

    jaha så det finns olika stadier hehe jaa e komplicerat att va singel nuför tiden :P jag har iaf höga förväntingar av sommaren nu  känns det som ska träffa dröm tjejen renovera huset hinna ligga på beachen med grabbarna åka runt på massa skoj med dom  hjälpa min mor o fixa massor där dom bor , och hmmm träffadröm tjejen :P

  • daddy XL
    Malena79 skrev 2010-05-14 19:26:45 följande:
    Går ut på krogen och raggar lite i kväll haha. Hittar jag inget har jag dejt imorrn iaf
    lycka till ikväll  ,men du kan ju faktiskt hitta nått och ändå gå på dejt i morrn ;)
  • daddy XL
    agnesokattis08 skrev 2010-05-14 20:07:22 följande:
    men alltså en dejt om dan ja ha aldrig i mitt liv varit på en dejt.. aldrig nånsin.. jag räknar inte bio när man redan är ihop liksom, för i min värld så e dejtandet det som leder fra till att man blir ihop.. jag önskar att man finge uppleva de nån gång skulle va mysigt...
    jag har inte heller vart på en "riktig" dejt direkt har bara träffat tjejen på nått sett sen börjat umgås på nå sett inte  det där "nu går vi på dejt " iaf.

    malena får väl tipsa oss  andra hur man fixar massa dejter :P
  • daddy XL

    där har ni tjejer det  nog lättare e väl så att så fort ni  fixar profil på nån dejting sida så trillar det MASSA meddelanden eller ?

  • daddy XL
    agnesokattis08 skrev 2010-05-14 20:21:56 följande:
    haha, men ja e inte me på nån dejtingsida... ja funderade på de ett tag, men ja sket i de ja vill inte ha hundra karlar hängandes i troskanten o ska uppvakta o snuska på.. ja vill ha EN som e bra på alla sätt.. som behandlar mig bra och kan bjuda ut mig på en kopp kaffe.. en som inte är rädd att presentera mig för sina vänner och familj.. en som ställer upp oavsett på samma sätt som jag ställer upp  på den jag älskar..
    förresten hade  inte du det på g med nån här på fl  , kanske va nånannan tråd som du va med i som jag satt o läste ....

    oh känns faktiskt som att det handlar om sex för dom flesta på dom där dejting sidorna har varit på nån sida o kollat runt lite men vet ju inte vad man ska skriva ens ...
    "hej läste din profil o tycker du verkar intressant ,vad sägs om en dejt" hmmm känns bara skumt hela grejen för mig
  • daddy XL
    agnesokattis08 skrev 2010-05-14 20:32:42 följande:
    ja precis.. i Ts står de att även stöttande mammor är välkommna, och de är jag haha jag skriver med en här från fl, vi har inte träffats än och han är i London på fotbollsderby i helgen så jag är ensam och då få ni hålla mig sällskap men ja håller med dig.. ja vet inte heller hur man går vidare från en pres liksom.. men du då, ha du ingen på g?
    oh Nice med derby i london :)....
    nää ingen på G just nu faktiskt  :(  träffa en tjej några gr för ett lite tag sen dock men vet inte va som hände kanske inte passade ihop på nått sätt bara men hon va en härlig tjej tråkigt att det inte blev mer faktiskt .
    men e barnledig nästa helg och sommarn e ju på G nu så hoppas nått dyker upp :)
  • daddy XL

    vad hon som drog sig ur va lite rörigt hela grejen men har träffat henne efteråt oxå blivit lite skum känsla då men vart kul trots att det inte blev nått  hon hade en dotter som va riktigt härlig oxå hade en riktigt rolig kväll där vi busa som sluta med att jag att jag skulle bli pyttelite och följa med henne hem och leka haha.

Svar på tråden Se hit alla singelkillar! Här hittar ni desperata singelmammor :-D