Inlägg från: Turboplingen |Visa alla inlägg
  • Turboplingen

    Vilka är ni som inte vill ombilda till BR? VARFÖR??

    Jag skulle aldrig vilja köpa den här lägenheten i det skicket den är i och att det snart är dags för stammbyte.. de vill göra om dessa lägenheter br och jag medflera är emot det..


    Nova 070902, Lillebror BF 100804, familjenblir4.blogspot.com/
  • Turboplingen
    sannispannisen skrev 2010-05-17 14:55:01 följande:
    jo det gör jag, det har fungerat alldeles utmärkt. ja våra är också risiga men det är redan inräknat.med alla renoveringar (dessutom kör vi i så fall nåt som heter "relining" eller nåt sånt,nya rör i gamla)tvättstuga mm.du inser att hyran går upp ganska kraftigt ändå va som hyresrätt?inte för att vi kommer sälja, men dels kan man belåna saker på lägenheten, folk har generellt sett en hel den lån som billån etc.lägenheterna i huset brevid var i samma skick som vår och såldes ut för 11-12000 per m2 och marknadspris 25-28.000 per m2för vår del skulle det göra en skillnad på 5000 i månaden men jag tänker inte bara på oss heller, ni behöver ju inte själva äga lägenheten utan man kan väl tänka på sina barn och barnbarn om man är gammal och känner att man inte kommer flytta. som min mormor, hon köpte inte sin för 200.000 som i dag är värd en miljon, om vi vetat om det då hade ju vi kunnat köpt den, hon måste fortfarande tacka ja men inte stå på lånet. hon gick bort nåt år efter.tack vare detta möta vi hade fick jag träffa mina grannar jag aldrig tidigare sett, blir ju en helt annan gemenskap. en tant trodde att vi br-innehavare skulle ha möten om "tant agda 93 år" ska få en ny spis eller ej.på vår ort bor det inte överdrivet mycket invandrare, dom har förtur till många utavlägenheterna och jag kan väl tänka mig att större delen av dom är med i "rädda xxx"-föreningen då.
    Här är det 95% invandrare, jag trivs inte här men det är dessa lägenheter som är billigast här där vi bor och det gick snabbt att få.
    Men inget jag fortfarande skulle vilja satsa på att köpa.
    Det hade väl varit en helt annan sak om det hade varit bättre grannskap..
    Nova 070902, Lillebror BF 100804, familjenblir4.blogspot.com/
Svar på tråden Vilka är ni som inte vill ombilda till BR? VARFÖR??