Inlägg från: Anonym (Jag med..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag med..)

    Vantrivs på jobbet, hur ska jag hantera detta?

    Jag känner också igen mig!!!

    Jag har nyligen varit tjänstledig från mitt jobb för studier, men då jag inte fick tag på ett nytt jobb tvingades jag gå tillbaka min gamla tjänst för att undvika arbetslöshet.
    Jag vantris, och har så gjort sedan dag ett.

    Det finns ingen möjlighet till utveckling på min arbetsplats och jag sitter bara och mår skit. Min chef är dum i huvudet, och drar sig inte för att säga vad hon tycker och tänker, hon kallar oss anställda idioter osv. Hon säger aldrig ett gott ord.

    Jag går också i tankar som att säga upp mig och faktiskt gå ut i arbetslösheten- detta är dock inget jag vill, men snart orkar jag inte längre.

    Studera är jag inte jättesugen på eftersom jag nyss avslutat mina studier, men snart återgår jag nästan till detta också.

    Jag har under ett år, som jag nu varit tillbaka i tjänst, sökt jobb efter jobb efter jobb, men då jag bor i en liten mindre ort finns inte särskilt många jobb heller, och det är många som slåss om dem... Jag har inte lyckats komma på intervju en enda gång, och det tär verkligen på mig.

    Precis som ni, har jag också en underbar sambo och underbara arbetskamrater som stöttar mig i allt det tunga och jobbiga. MEN jag vill inte att det ska gå ut mer över dem nu. Vad tusan ska man göra?

  • Anonym (Jag med..)
    Anonym (ARG) skrev 2010-05-18 13:31:47 följande:
    Jag är väl kärringen mot strömmen jag...SLUTA klaga och var glad att ni har ett jobb, man mår värre av att vara a-lös, JAG LOVAR!Sök nytt jobb om ni misstrivs så hemskt....!
    Ja, klart det är värre att vara arbetslös, det har vi inte sagt nåt om.

    Däremot har vi alla skrivit att vi söker nya jobb, men att det är svårt att få.
Svar på tråden Vantrivs på jobbet, hur ska jag hantera detta?