• Anonym (black­out)
    Äldre 26 May 14:55
    24734 visningar
    17 svar
    17
    24734

    Vantrivs på jobbet, hur ska jag hantera detta?

    Har man ett arbet som man vantrivs med till det att man känner att man nåt sin gräns,,då kroppen säger ifrån, och psyket..ja då  lockar arbetslöshet mer än magsår,ångest,mm.
    Jag är där nu,,,halvt sjukskriven me magsår,ångest,yrsel,med mera med mera.
    På grund av mitt arbete....Min hälsa är viktigare än mitt arbete och jag är såå nära på att säga upp mej för att känna mej frisk igen och vara en bra mor och sambo.

  • Anonym (black­out)
    Äldre 27 May 12:27
    #13

    Javisst är det det.Men jag känner att jag vill jobba och att jag brinner för att lyckas få ett arbete som jag trivs med.Det är inte så stora krav jag har,,bara att det är mindre stressigt(att jag kan gå på toa när ja behöver det tex)trevliga arbetskamrater.Arbetsuppgifterna är inte lika viktiga...God stämning och arbetskamrater man kan prata och samarbeta med är det viktigaste.

  • Anonym (black­out)
    Äldre 28 May 12:25
    #16

    Samma sak på vårat jobb,,när jag började får ca 5 år sen var vi 7 personer på vår avdelning,nu är vi 4 personer + att vi fått mer arbetsuppgifter.Ni hör ju ,det kan bara bli katastrof.Jag är den första att ha däckat ihop med bla magkatar mm..jobbar halvtid nu men känner att det är för mycket.

    Nä arbetslivet sliter ut oss som det ser ut i dagsläget...personalstyrka som minskar,arbetsuppgifter som ökar.Fattar ju vem som helst att det inte funkar,,förutom alla chefer.

Svar på tråden Vantrivs på jobbet, hur ska jag hantera detta?