• liteng­unnaro­lle
    Äldre 11 Jul 12:55
    14486 visningar
    50 svar
    50
    14486

    Jag är så jävla trött på att omgivningen inte kan acceptera min sons hår!!

    Näbbgädda skrev 2010-06-02 11:42:07 följande:
    Jag håller med. Fjantigt är det!
    Det är en sak att vi har olika åsikter om vad som är fint och vad som passar sig på en kille eller inte, det kan jag inte tvinga någon att tycka som jag över. Men det räcker liksom att säga det EN gång, sedan respektera valen jag och sonen har gjort. Men det ska tjatas varenda gång man ses.

    Sonen är väldigt känslig, och väldigt "flickig" känslomässigt och även ibland smakmässigt. När vi stod i affären för ett tag sedan tillsammans med en vän tog han fram armband. De var skinande och massa ringar i olika färger. Rosa, grön, guld osv. "ååååh mamma kan jag få dom här" utbrister sonen, då vännen kommer och säger "Men såna ska inte duuu ha, det är för flickor juu! Du ska ju ha dödskallar o tuffa grejer!"

    Jag får lust o ge folk en smäll för mitt barn har rätten att vara den han är, inte den folk tycker att han ska vara för att han föddes med snopp!
    Jag tycker det är hemskt när folksäger så till barn! En liten kille som jag känner har alltid tyckt att "dödskallar och tuffa grejer" är jätteläskigt! Han vill vara söt och han tycker att t.ex armband och rosa är sött, det är sånt han vill ha. Han har också ganska långt hår, och han är så stolt över det, men folk kommenterar honom också! Det är ju hemskt att folk försöker säga åt barn i så ung ålder att de inte får tycka vad de vill, att de inte får vara sig själva.

    Stå på dig ts! Det låter som du har en underbar son!
  • liteng­unnaro­lle
    Äldre 11 Jul 12:57
    #9

    Måste tillägga att pojken jag skrev om också ser väldigt pojkig ut, så man förväxlar honom inte med en flicka!

Svar på tråden Jag är så jävla trött på att omgivningen inte kan acceptera min sons hår!!