• Anonyhm

    Varning för film!!! The human centipede.

    Jag är skräckfilmsfantast och har varit sedan jag var liten. Jag älskar slräckfilmer i alla dess former och Pinhead var min stora idol och ungdomskärlek. Detta however tog priset. Jag tror att jag sett varenda skräckfilm som finns och några fler. Denna stängde jag av efter 25 minuter. Den handlar om en galen läkare som är besatt av att skapa en siamesisk trilling genom att använda levande människor som han sammanfogar från anus till mun. Den är vedervärdigt vidrig. Jag mådde bokstavligen så dåligt att jag bad min sambo stänga av. Jag fick gå in i badrummet och skölja ansiktet och efter det kunde jag inte sova.

    Den är så fruktansvärt psykiskt obehaglig och bara tanken på den får mig att må dåligt. Vill du se något vedervärdigt är detta filmen för dig. I övrigt vill jag varna folk som älskar skräckfilmer. Denna är over the top! Se den inte.

    Trailer

     
    ">



    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-06-11 12:22
    Jag citerar "Jordkvinna" i tråden som ger en perfekt och målande beskrivning!

    "Det otäcka med filmen är vetskapen om smärtan. Färska, utdragna tänder, annan persons uppfläkta slemhinna/hud fastklamrad i ansiktet med alla infektioner, blod, bajs, var och slem som går in och ut ur munnen, att kräkas in i en tarm genom såren av de utdragna tänderna och smärtan av de starka vätskorna genom de sargade slemhinnorna, de förstörda knäna de tvingas använda, att inte kunna andas, att bli förnedrade och fråntagna sin person, sitt värde och lära sig apportera tidningar och få piskstraff (som om det är så farligt i sammanhanget). Det "bra" med filmen är läkarens psykologi, att skända, invalidera, förvalta tre människor i en total beroendesituation och dessutom njuta sadistiskt.
    Det är raffinerat och.... avancerat. Snyggt. Att tjejerna placeras bakom mannen (de blir bajsätarna), det finns flera raffinerade, kontroversiella detaljer.

    Det är tufft!"

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-06-11 12:47
    SPOILERVARNING!!!!!!!!!!!!!! DET FÖREKOMMER SPOILERS I HELA TRÅDEN LITE HÄR OCH VAR. VILL DU ABSOLUT INTE RISKERA ATT FÅ VETA SÅ LÄS INTE!!!!

  • Svar på tråden Varning för film!!! The human centipede.
  • Anonyhm
    Arentorpbebis skrev 2010-06-09 20:20:00 följande:
    trodde faktiskt det var nån parodi på nån skräckfilm början på trailern gav mig åtminstonne de vibbarna
    Det är det inte. Den är hemsk och man vill spy och så blir man helt ångestladdad och föreställer sig hur det skulle vara att vara i mitten!!!! Kräks
  • Maggis
    Anonyhm skrev 2010-06-09 20:19:17 följande:
    En dam med sjölvdiciplin. 
    Nä. Bara en extrem motvilja mot att kräkas.
    //Maggis
  • hemljuvahem

    Så farlig tyckte jag inte den var .. men han tyska doktorn var sämst på att spela

    Jag tycker personligen att Saw-filmerna är mer obehagliga

    Men på ett sätt gillade jag slutet.. allt var/kändes bara så hopplöst.

  • kråkanbråkan

    äsch, den är ju jättedålig.. tyckte inte om den alls..

  • Queenie70

    Appropå tråden om att slita av sig öronen, skulle jag nog gladligen slita av mig läppar och röv i detta fall.

  • DarkShades

    Min sambo vart besviken, förväntade sig MYCKET mer. Iden var bra men med mer budet hade det troligen blivit bättre väntar på uppföljaren! ;D
    Min sambo tycker att  Saló eller "Sodom 120 dagar" är betydligt vidrigare!
    Han förstår inte att folk svimmar till den här filmen (Centerpied).

    Håller mer den med han!

    Fast vi är ju som vi är med ^^ 

  • Queenie70
    Eisa skrev 2010-06-09 11:55:32 följande:
    Sådär tänkte jag också. Hur är man som människa om man kommer på något dylikt? Men sen insåg jag att vi alla har fantastier, vidriga om vi så vill. Vi väljer bara inte att göra film av det.
    Appropå vidriga fantasier...När jag var tonåring var det poppis att ringa heta linjen. Dåtidens motsvarighet till att chatta.

    Jag slutade en dag när en man hade suttit och berättat nåt hemskt han fantiserat ihop. Jag kom ihåg hur rädd jag blev, och hur förvånad jag var att någon kunde ha såna tankar. Den dagen upphörde jag att vara barn på riktigt. Kan fortfarande idag 25 år senare komma och tänka på det och må dåligt när jag ska sova...huvva.
  • BlommyNess12
    Queenie70 skrev 2010-06-09 20:26:43 följande:
    Appropå tråden om att slita av sig öronen, skulle jag nog gladligen slita av mig läppar och röv i detta fall.
    Det går inte, de har liksom tagit bort huden från ditt ansikte och sytt dit hud som sitter i den andra människans ass, och vice versa, dvs du får slita bort fejset för att komma loss, och sen slita loss sen andra människans ansikte för att komma loss därbak 
  • Anonyhm
    Queenie70 skrev 2010-06-09 20:32:58 följande:
    Appropå vidriga fantasier...När jag var tonåring var det poppis att ringa heta linjen. Dåtidens motsvarighet till att chatta.

    Jag slutade en dag när en man hade suttit och berättat nåt hemskt han fantiserat ihop. Jag kom ihåg hur rädd jag blev, och hur förvånad jag var att någon kunde ha såna tankar. Den dagen upphörde jag att vara barn på riktigt. Kan fortfarande idag 25 år senare komma och tänka på det och må dåligt när jag ska sova...huvva.
    HALLÅÅÅÅ...Nu vill jag veta vad han berättade? Vi brukade också ringa heta linjen. Faktum är att jag och två kompisar ringde för ett år sedan när det var strömavbrott och vi hade tråkigt. Jag pratade med en knepig herre och tvingade honom att piska sig med olika köksredskap samtidigt som han skrek "taxar är bra djur, taxar är bra djur".  Jag visste inte om mina vänner skulle överleva skrattattackerna. 
  • viochjag
    Anonyhm skrev 2010-06-09 11:54:12 följande:
    Jag blir rädd bara över det faktum att det finns någon som kommit på idén. 
    Lite seg på svara kanske. Men idén kom till på så sätt att han som skrev manus sa att han tyckte att pedofiler borde få som straff att bli fastsydd med munnen mot ngn lastbildchaffis anus.

    *Trolleritrollera så har du världens vidrigaste film*

    Aldrig sett och kommer aldrig göra. Såg trailern av ett stort misstag och mådde rentav skit hela dagen.
Svar på tråden Varning för film!!! The human centipede.