• Anonyhm

    Varning för film!!! The human centipede.

    Jag är skräckfilmsfantast och har varit sedan jag var liten. Jag älskar slräckfilmer i alla dess former och Pinhead var min stora idol och ungdomskärlek. Detta however tog priset. Jag tror att jag sett varenda skräckfilm som finns och några fler. Denna stängde jag av efter 25 minuter. Den handlar om en galen läkare som är besatt av att skapa en siamesisk trilling genom att använda levande människor som han sammanfogar från anus till mun. Den är vedervärdigt vidrig. Jag mådde bokstavligen så dåligt att jag bad min sambo stänga av. Jag fick gå in i badrummet och skölja ansiktet och efter det kunde jag inte sova.

    Den är så fruktansvärt psykiskt obehaglig och bara tanken på den får mig att må dåligt. Vill du se något vedervärdigt är detta filmen för dig. I övrigt vill jag varna folk som älskar skräckfilmer. Denna är over the top! Se den inte.

    Trailer

     
    ">



    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-06-11 12:22
    Jag citerar "Jordkvinna" i tråden som ger en perfekt och målande beskrivning!

    "Det otäcka med filmen är vetskapen om smärtan. Färska, utdragna tänder, annan persons uppfläkta slemhinna/hud fastklamrad i ansiktet med alla infektioner, blod, bajs, var och slem som går in och ut ur munnen, att kräkas in i en tarm genom såren av de utdragna tänderna och smärtan av de starka vätskorna genom de sargade slemhinnorna, de förstörda knäna de tvingas använda, att inte kunna andas, att bli förnedrade och fråntagna sin person, sitt värde och lära sig apportera tidningar och få piskstraff (som om det är så farligt i sammanhanget). Det "bra" med filmen är läkarens psykologi, att skända, invalidera, förvalta tre människor i en total beroendesituation och dessutom njuta sadistiskt.
    Det är raffinerat och.... avancerat. Snyggt. Att tjejerna placeras bakom mannen (de blir bajsätarna), det finns flera raffinerade, kontroversiella detaljer.

    Det är tufft!"

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-06-11 12:47
    SPOILERVARNING!!!!!!!!!!!!!! DET FÖREKOMMER SPOILERS I HELA TRÅDEN LITE HÄR OCH VAR. VILL DU ABSOLUT INTE RISKERA ATT FÅ VETA SÅ LÄS INTE!!!!

  • Svar på tråden Varning för film!!! The human centipede.
  • viochjag
    Queenie70 skrev 2010-06-09 20:43:27 följande:
    Kanske räknas som nån olaglig våldsskildring eller nåt om jag berättar....?
    Nu e jag oxå VÄLDIGT nyfiken i en strut...
  • Queenie70
    Anonyhm skrev 2010-06-09 20:35:19 följande:
    HALLÅÅÅÅ...Nu vill jag veta vad han berättade? Vi brukade också ringa heta linjen. Faktum är att jag och två kompisar ringde för ett år sedan när det var strömavbrott och vi hade tråkigt. Jag pratade med en knepig herre och tvingade honom att piska sig med olika köksredskap samtidigt som han skrek "taxar är bra djur, taxar är bra djur".  Jag visste inte om mina vänner skulle överleva skrattattackerna. 
    Finns heta linjen fortfarande? Nu är det väl bara såna dyra betallinjer?
  • Anonyhm
    Queenie70 skrev 2010-06-09 20:45:12 följande:
    Finns heta linjen fortfarande? Nu är det väl bara såna dyra betallinjer?
    Det var nåt skit vi hittade på text-tv på laptopen. Det kostade en del men det var det värt
  • Eshka

    Har bara läst ts och jag blev sjukt besviken på denna film. Visst var det vidrigt, men herregud så tråkig... Och kassa skådespelare.. Ne, jag hade sett fram emot nånting bra och så kom den här?  Kan tillägga att jag somnar ALDRIG ifrån filmer annars men här slumrade jag till lite då och då.. BLÄ!

  • Queenie70
    Anonyhm skrev 2010-06-09 20:44:16 följande:
    Inte om du berättar vad en galning sade till dig för flera år sedan för tusan?
    Han sa att han fantiserade om att stoppa in en lödkolv (en sån man löder med som blir ashet och smälter metall) i snippan på nån (ordet snippa fanns dock ej ´på den tiden) sen låsa fast den med ett kyskhetsbälte och plugga i kontakten med superlim så den ej gick att dra ut. Låter kanske som ingenting i dessa tiden, men då var det, det grövsta jag nånsing hört. Blev faktiskt sjuk av att höra detta. pervogubbe.
  • Queenie70
    Eshka skrev 2010-06-09 20:49:33 följande:
    Har bara läst ts och jag blev sjukt besviken på denna film. Visst var det vidrigt, men herregud så tråkig... Och kassa skådespelare.. Ne, jag hade sett fram emot nånting bra och så kom den här?  Kan tillägga att jag somnar ALDRIG ifrån filmer annars men här slumrade jag till lite då och då.. BLÄ!
    Själv har jag sovit mig igenom alla sagan om ringen filmerna...på bio....
  • BlommyNess12
    Arentorpbebis skrev 2010-06-09 20:40:53 följande:
    är det någonsin barn inblandade i filmen? för sånt tål jag inte!! annars kan ja tänka mig att se den!
    Nej, om du klickar på "visa endast" på mina inlägg så ser du en spolier där jag skrivit ut hela filmens handling
  • Knasis

    Nähä!!!! Jag kan INTE tycka att denna filmen är på något vis äcklig eller otäck! Det går ICKE att leva sig in i den för den är så otroligt dåligt gjord. Det är inte ens en D-film..... Men tack alla ni i tråden för att ni fick mig intresserad nog att kolla på den. Nu vet jag vad det är för en skitfilm


    Hoppas inte för mycket så mister du inte allt
  • Arentorpbebis
    BlommyNess12 skrev 2010-06-09 21:10:54 följande:
    Nej, om du klickar på "visa endast" på mina inlägg så ser du en spolier där jag skrivit ut hela filmens handling
    aha nu har jag läst kanske vore kul å se den då! min sambo älskar sånna där sjuka filmer
Svar på tråden Varning för film!!! The human centipede.