• Anonyh­m
    Äldre 9 Jun 11:49
    48449 visningar
    591 svar
    591
    48449

    Varning för film!!! The human centipede.

    Jag är skräckfilmsfantast och har varit sedan jag var liten. Jag älskar slräckfilmer i alla dess former och Pinhead var min stora idol och ungdomskärlek. Detta however tog priset. Jag tror att jag sett varenda skräckfilm som finns och några fler. Denna stängde jag av efter 25 minuter. Den handlar om en galen läkare som är besatt av att skapa en siamesisk trilling genom att använda levande människor som han sammanfogar från anus till mun. Den är vedervärdigt vidrig. Jag mådde bokstavligen så dåligt att jag bad min sambo stänga av. Jag fick gå in i badrummet och skölja ansiktet och efter det kunde jag inte sova.

    Den är så fruktansvärt psykiskt obehaglig och bara tanken på den får mig att må dåligt. Vill du se något vedervärdigt är detta filmen för dig. I övrigt vill jag varna folk som älskar skräckfilmer. Denna är over the top! Se den inte.

    Trailer

     
    ">



    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-06-11 12:22
    Jag citerar "Jordkvinna" i tråden som ger en perfekt och målande beskrivning!

    "Det otäcka med filmen är vetskapen om smärtan. Färska, utdragna tänder, annan persons uppfläkta slemhinna/hud fastklamrad i ansiktet med alla infektioner, blod, bajs, var och slem som går in och ut ur munnen, att kräkas in i en tarm genom såren av de utdragna tänderna och smärtan av de starka vätskorna genom de sargade slemhinnorna, de förstörda knäna de tvingas använda, att inte kunna andas, att bli förnedrade och fråntagna sin person, sitt värde och lära sig apportera tidningar och få piskstraff (som om det är så farligt i sammanhanget). Det "bra" med filmen är läkarens psykologi, att skända, invalidera, förvalta tre människor i en total beroendesituation och dessutom njuta sadistiskt.
    Det är raffinerat och.... avancerat. Snyggt. Att tjejerna placeras bakom mannen (de blir bajsätarna), det finns flera raffinerade, kontroversiella detaljer.

    Det är tufft!"

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-06-11 12:47
    SPOILERVARNING!!!!!!!!!!!!!! DET FÖREKOMMER SPOILERS I HELA TRÅDEN LITE HÄR OCH VAR. VILL DU ABSOLUT INTE RISKERA ATT FÅ VETA SÅ LÄS INTE!!!!

  • Svar på tråden Varning för film!!! The human centipede.
  • Äldre 9 Jun 21:18
    mosterYster skrev 2010-06-09 12:20:04 följande:
    Blev du skraj av The Ring? Alltså, det är såna filmer som gör mig RÄDD, äckelfilmer och monsterfilmer kan jag vara nervkittlande, men jag får inte psykiska problem efteråt, vilket jag fick efter The Ring. Kunde inte sova, kunde inte vara i samma rum som TV mitt på dagen ens, blev rädd för att vara ensam i ett rum (även mitt på dagen - då ska vi inte tala om natten!!!)
    Haha, samma här! Får erkänna att jag fortfarande är rädd emellanåt och det är sju år sen jag såg den Skäms Skulle aldrig få för mig att se den igen, men det kanske hade varit bra att bara titta om och om igen för att bearbeta den.
    Morten & Vidar 091029
  • Queeni­e70
    Äldre 9 Jun 21:22

    Själv kan jag inte komma över the grudge. Var seriöst på väg ut biosalongen. Och då älskar jag ändå såna filmer av typen the ring och sånt...Den jävla rullen borde det vara varningstext på. För hjärtsjuka och gravida kan det ju vara farligt ju.

  • Knasis
    Äldre 9 Jun 21:22
    Arentorpbebis skrev 2010-06-09 21:17:48 följande:
    aha nu har jag läst kanske vore kul å se den då! min sambo älskar sånna där sjuka filmer
    SJUK var rätt ord... Ett och annat skratt och många huvudskakningar gav den också...
    Hoppas inte för mycket så mister du inte allt
  • Arento­rpbebi­s
    Äldre 9 Jun 21:23

    Men en film som absolut har satt spår hos mig är "the blair witch projekt"  den klarar jag verkligen inte å se ensam eller nja klarar inte att se den överhuvudtaget!!! mår psykiskt dåligt av den mörker å skog å konstiga ljud..... uhhh nä varför började ja tänka på den nu?!

  • Äldre 9 Jun 21:42

    tycker inte alls filmen va vidrig eller nått, den var ju som alla andra filmer...de blir tillfångatagna de försöker rymma går tillbaka ska hjälpa sin vän, misslyckas, de försöker mörda den onda men gör det nartuligtvis inte helt, han ålar efter dem med blodet rinnande och så dör någon.....suck inte alls psykologisk tcker jag..bara lika som alla andra men så klart en annan historia

  • Anonyh­m
    Äldre 9 Jun 21:43
    Queenie70 skrev 2010-06-09 21:07:03 följande:
    Han sa att han fantiserade om att stoppa in en lödkolv (en sån man löder med som blir ashet och smälter metall) i snippan på nån (ordet snippa fanns dock ej ´på den tiden) sen låsa fast den med ett kyskhetsbälte och plugga i kontakten med superlim så den ej gick att dra ut. Låter kanske som ingenting i dessa tiden, men då var det, det grövsta jag nånsing hört. Blev faktiskt sjuk av att höra detta. pervogubbe.
    Det där var ju faktiskt ganska skitläskigt.
  • Queeni­e70
    Äldre 9 Jun 21:46
    Anonyhm skrev 2010-06-09 21:43:41 följande:
    Det där var ju faktiskt ganska skitläskigt.
    Ja jag tyckte det.....
  • Äldre 9 Jun 21:51
    Queenie70 skrev 2010-06-09 21:07:03 följande:
    Han sa att han fantiserade om att stoppa in en lödkolv (en sån man löder med som blir ashet och smälter metall) i snippan på nån (ordet snippa fanns dock ej ´på den tiden) sen låsa fast den med ett kyskhetsbälte och plugga i kontakten med superlim så den ej gick att dra ut. Låter kanske som ingenting i dessa tiden, men då var det, det grövsta jag nånsing hört. Blev faktiskt sjuk av att höra detta. pervogubbe.
    American Psycho-typ... Blä!!!!
  • Jesspa­80
    Äldre 9 Jun 22:32

    Förlåt ts men detta är inte skräckfilm, det är typ komedi. Alldeles för B för att man ska kunna ta den på allvar.

  • Äldre 9 Jun 22:35

    Jag och min kompis skrattade oss mest igenom The human centipede för att den är så bisarr. Särskilt obehaglig eller äcklig vet jag inte om jag tycker att den är. Jag är jävligt avtrubbad efter att ha kolla på skräckfilm sedan jag var liten.

Svar på tråden Varning för film!!! The human centipede.