• Hedi

    Hur blev du rik?

    LivL skrev 2010-06-22 13:33:05 följande:
    Hmm, alla har i England verkar gora sa. Ja, om man far lan beviljat vill saga. For det ar asdyrt med hus har sa manga far hyra for dom far inte lan.

    Funderar pa att hyra ut mitt hus 2-3 ar nar jag val kopt ett. Och bo kvar i lilla lgh:et. Som jag kommer hyra ut varje sommar och bo hos mamsen (men betala lite hyra till henne saklart).

    Jag kommer bo hos paronen nu nar jag ska plugga och OM jag behover en slant (forutom bidrag saklart) sa lanar jag av min man istallet for lan. Vill undvika lan med elaka rantor sa mycket det bara gar!

    Man ska formodligen lata bli att skaffa barn ocksa... Inte bara for att dom kostar med mat etc, men for att man kan jobba mer som barnfri. Resa billigare (RyanAir, sista minuten, vandrarhem, lokaltrafik osv). Bo mindre, kora mindre.

    Jag funderar mycket pa hur jag ska gora i framtiden nar jag borjar leva som en normal manniska (bor numera i kollektiv i London...), far se hur det gar sen).

    Massa varmeljus och varma klader for att halla elen nere...

     
    Sa gör man även i Tyskland! Men som Kjell skriver sa kan det bli problematiskt i Sverige. Du äger ju inte din lägenhet utan en del i en föreing som för det första maste godkänna att du hyr ut din lägenhet plus att det kan bli svart att ta ut marknadspriser.

    Det hade ju varit ett sätt att fa ut fler hyreslägenheter pa marknaden dock, naturligtvis för en dyrare peng. Fast jag anser att det är en bättre lösning än att det inte finns nagra hyreslägenheter alls och att lägenheter hyrs ut svart.
Svar på tråden Hur blev du rik?