Forum Pappagrupp - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Min tjej är gravid och blivit ett monster!!!!

  Fre 2 jul 2010 08:34 Läst 130353 gånger Totalt 119 svar
  Visar endast inlägg av PetraHelena - Visa alla inlägg
 • PetraH­elena
  Återställ
  Fre 2 jul 2010 08:34 #8
  Heerregud,. stackars alla män därhemma.. tycker inte det spelar någon roll hur mycket "horrissar" man än har, det är ingen som HELST URSÄKT för att bete sej som ett svin!
  Jag har kommit på mej själv med att snäsa av min sambo några gånger men har alltid gottgjort honom och sagt förlåt, städat, fixat lite romantik eller köpt blommor för att visa hur mycket jag uppskattar att han står ut med mej!

  Nog har jag extrema hormoner jag med, kan börja störttjura för absolut ingenting, flera gånger om dagen och tappar humöret så lätt, men för fan, ta er i kragen och uppskatta era män!!!
   Motionera eller något och få tid att andas istället för att ge er på dom som står brevid er i alla förändringar, det är förändringar för dom OCKSÅ och accepterar vi att dom skäller på oss eller beter sej annorlunda?
  Nej, för det är bara oss oss oss det handlar om eller??

  Herregud män, jag känner sympati för er och är det något jag hatar så är det gravida kvinnor som glömmer bort att man är två, detta är mitt första barn så ingen erfarenhet bara lite god uppfostran och lite normalt folkvett så ska väl inte någon behöva bli eller betraktas som ett monster? Med eller utom hormonsvägningar!!!!
 • PetraH­elena
  Återställ
  Fre 2 jul 2010 21:17 #13
  Nomaden skrev 2010-07-02 08:41:32 följande:
  Men de är ju det de handlar om, man snäser av och sen slätar ut med romantik. Så gör jag med och det är de som är så labilt. De jag menar med hemsk är att man är så ojämn i humöret och det är inget man styr tyvärr. Även om man biter igen så ser man ju inte så lycklig ut iaf.

  Lever man i ett bra förhållande så ska man kunna få vara lite humörig också utan att karln tar på sig det. För hur man än vänder och vrider på det så låter man ju bara snäs gå ut över en människa som man vågar låta det gå ut över, som man älskar. En graviditet kan ge lite biverkningar för bägge parter och detta är en av dom.
  Snäsa av är en sak, att få ett "monster" därhemma så att mannen  BER om hjälp är en helt annan sak.. och om man inte kan knipa käft eller låta bli att bli elak för att han inte hör första gången, så tycker jga att man utnyttjat tillfället att man är gravid. Humörsvägningar i all ära, det händer även den bästa men att vara Elak mot någon eller låta sin man bli rädd för en (som jag känner tuuusentals män som faktiskt ÄR rädda för sina flickvänner, för att dom ska bli arga, ledsna mm) är helt tal om disrespect  och dålig uppfostran.
 • PetraH­elena
  Återställ
  Fre 2 jul 2010 21:50 #17

  tycker fortförande synd om alla män som får stå ut med sina "monster" till kvinnor. Blir dom monster så är det helt enkelt INTE okej, anser jag!
  Att ha ett humör som går upp och ner är en sak, att inte kunna behärska sej eller tygla sej är en annan sak, DÅLIG uppfostran!

 • PetraH­elena
  Återställ
  Sön 4 jul 2010 13:41 #25

  kan man inte kontrollera sej eller har man taskig impulskontroll? Vadfan äre med er? "relulterade i att han fick en vetekudde i huvudet?"

  tycker det verkar som om ni "skyller" på graviditeten! bra och dåliga dagar kan alla ha, även han, accepterar ni det då?
  troligtvist får han en vetekudde i huvudet isånafall!!! Om han skulle bete sej så!
  Skärpning damer, tycker det är pinsamt att dras över eran kam!

 • PetraH­elena
  Återställ
  Tis 20 jul 2010 13:05 #31
  nikkisixx skrev 2010-07-18 20:01:36 följande:
  Säg att hon beter sig riktigt illa och stick till en kompis och drick några öl, spela tv-spel & ha en slapparstund & prata ut om det! Blir hon alldeles för överjävligt jobbig får du väl bo tillfälligt hos en kompis eller bo på vandrarhem/andrahandslägenhet. Det senare scenariot skulle nog snarare tyda på att hon har mer problem med sig själv än bara själva graviditeten. Ja suck, fruntimmer, what to do? Skrattande
  / en annan blivande farsa 
  you go guys!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll