Forum Pappagrupp - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Min tjej är gravid och blivit ett monster!!!!

  Tis 20 mar 2012 21:37 Läst 130353 gånger Totalt 119 svar
  Visar endast inlägg av ALLIEVERDO - Visa alla inlägg
 • Tis 20 mar 2012 21:37 #70
  Mille87 skrev 2011-03-02 13:48:25 följande:
  Jag är ett monster...jag erkänner... :) Jag hatar mej själv för att jag hela tiden blir mordisk för ingenting. Jag har inget tålamod, ingen ork till att vara glad... Fast han är ganska duktig på att provocera mej. Istället för att säga älskling, kom så får du en kram. Så hör man kommentaren, nu är du igång igen. Jag menar, han ber om det :P Jag har humörsvängningar i vanliga fall och nu är det inte roligt...för nån av oss. Jag bli arg för ingenting och gör en stor sak av något obetydligt. Jag vet hur jag är och att jag måse vara väldigt svår att leva med just nu. Men jag kan inte kontrollera mej. Jag har så mycket ilska, gråt och andra känslor som bara kommer utan förvarning... Jag är i v 29 nu med andra barnet och jag tycker humöret har varit samma sen jag blev gravid. Jag är så trött på mej själv och mina hormoner...Och det är han också, men jag kan förstå det :)

  Åh, jag känner så väl igen mig i vissa saker du skriver :) Jag tycker dock jag lyckats hantera mina hormoner hyffsat bra just nu med vissa folk. Vi har nämligen lite problemm ed jobbiga svärföräldrar mm och jag har än inte åka och skällt ut dom haha. SÅ måste kunna kontrollera mig hyffsat iaf hehe

  MEn som du säger, man kakn va medveten om det och det kan komma utan förvarning.. men man är som en arg katt typ.. om de bara pratar fint och klappar en så spinner vi sen igen :) MEN när de provecerar med "nu e du igång igen" som jag ockås sååå väl känner igen..då blir man ju mordisk.. man känner ju ändå att vi har iaf hormoner att skylla på, de däremot har inga att skylla på..så de borde kunna kontrollera att som sagt säga gumman och ge en kram ist för låta tyken..   
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll