Inlägg från: Nenne666 |Visa alla inlägg
  • Nenne666

    Min tjej är gravid och blivit ett monster!!!!

    Tuggben skrev 2013-06-12 00:02:26 följande:

    Tänk då att vara detta "monster" och dessutom vara helt oförmögen att styra alla kraftiga känslor och tankar som kommer.

    Dessutom har du ont i varenda kroppsdel, är stor och tung och kan inte göra det du brukar, din kropp ser helt förändrad ut, inga kläder passar, du kan inte sova, känner dig konstant sjuk med yrsel, svettningar, svårt att andas och är svullen överallt, du mår illa, det sliter och drar i livmodern och du har hemmorojder och åderbråck.

    Ni män har det otroligt enkelt, det enda du behöver göra är att gå därifrån när det blir för mycket. Din tjej kan inte det utan är fast i kroppen och måendet.

    Jag har mått skit både psykiskt och fysiskt under graviditeten och det går ibland ut över min sambo. Jag kan tycka att han är ego och borde hjälpa mig mer ibland, då blir jag sur.

    Men ibland är det bara massa jobbigt som rusar inom mig och då ångrar jag det jag har sagt efteråt, då var det inte befogat.

    Prata med din tjej, som många föreslagit, om hur ni kan göra när det blir sådär jobbigt. Jag brukar ringa en vän eller min mamma och prata av mig när jag är mitt inne i det, har inte känslan gått över efter det så tar jag upp det med sambon. Är ilskan borta så kanske det bara var hormoner?

    Att få lite tid på sig gör att man kan sålla bort dom värsta svordomarna.

    Säg till henne att du förstår att det är jobbigt och fråga hur du kan underlätta. 

     


    Det utesluter väl inte att en blivande pappa också kan ha det jobbigt? Att påstå att en engagerad blivande pappa som älskar sin fru har det 'otroligt enkelt' känns väldigt väldigt egoistiskt.
Svar på tråden Min tjej är gravid och blivit ett monster!!!!